No niestety, ja istnieję dopiero od nie dawna.COFFIN pisze: A co do koncertu - widziałem Watain na jednym z dwóch pierwszych koncertów w PL, razem z Dissection i do tej pory bardzo miło wspominam. Szkoda, że plastek z tą drugą cipą wtedy nie istnieli.
Metalowa Wigilia 2016 - Mayhem/Watain/Furia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Metalowa Wigilia 2016 - Mayhem/Watain/Furia
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Lukass
Ha, pewnie nie. Pytanie brzmi, czy są to wzorce zachodnie obecne, czy takie wzięte sprzed dwudziestu lat. Na metalowej scenie może i obecne, coś mi świta, że ostatnio Inquisition gdzieś szukało kapeli na support, która musiała dopłacić ileśtam, żeby się bilansowała ta impreza.535 pisze:I tylko jedna wątpliwość. Myślisz, że to nasze sprawne mózgi to wymyślają? Bo ja, szczerze mówiąc, nie wierzę. To leci jakąś zarazą i wypracowanymi wzorcami.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
To prawda - jako internetowa manifestacja osobnika z kryzysem wieku średniego. Zgadłem? :DPlastek pisze:No niestety, ja istnieję dopiero od nie dawna.COFFIN pisze: A co do koncertu - widziałem Watain na jednym z dwóch pierwszych koncertów w PL, razem z Dissection i do tej pory bardzo miło wspominam. Szkoda, że plastek z tą drugą cipą wtedy nie istnieli.
535, uważaj, jeszcze Mario przeczyta forume i połowa z nas wyląduje na sławnej czarnej liście. A wtedy żegnajcie koncerty pod patronatem MM.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nie jestem pewien, czy uczęszczam na koncerty organizowane przez Masywnego Mario, mój stan nie pozwala zwykle rozczytać danych organizatora na bilecie. Zresztą kto się tym tak naprawdę przejmuje? Z drugiej strony ja nie miałem na myśli niczego złego, po prostu reaguję stosownie do absurdalnej sytuacji, którą nakreślił Coffin.
- Plastek
- Kontakt:
Nie, kocham swój wiek i choć prywatnie jestem mizantropem, nihilistą i antynatalistą, jestem także bardzo szczęśliwy i o żadnym kryzysie nie może być mowy:) Chociaż kurwa, w zasadzie to ja nie istnieję. nic nie istnieje. Jest tylko nicość.Sybir pisze:To prawda - jako internetowa manifestacja osobnika z kryzysem wieku średniego. Zgadłem? :DPlastek pisze:No niestety, ja istnieję dopiero od nie dawna.COFFIN pisze: A co do koncertu - widziałem Watain na jednym z dwóch pierwszych koncertów w PL, razem z Dissection i do tej pory bardzo miło wspominam. Szkoda, że plastek z tą drugą cipą wtedy nie istnieli.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Koncert do dupy Nic nie słychać zero brzmienia....kurwa żenada
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- COFFIN
Przestań chlać piwo w parku i wejdź do środka w końcu;)
'Come the Blessed Madness'
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Stałem na środku sali. Kurwa ale żenada. Wypile jedno piwo. Wyjszlem po 3 utworze. Watain na pograniczu slyszalnosci.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Coffin dobrze ze byłeś, właśnie tak myślałem ze jakbyś nie był to przegrałbys życie, tyle czaszkow, świecow i kielichów z krwią!
Brzmienie, No powiedzmy ze może być. Większość czasu było spoko, w pierwszym kawałku watain nie słyszałem wokalu ale się poprawiło. Za to w pagan fears zastanawiałem się czy gitara nie siadła, bo słyszałem tylko bas.
Zobaczyłem dwie w jakiś sposób istotne dla mnie kapele i czuje się spełniony. Motyw z laniem krwią po twarzach widzów super, tak ma być.
Brzmienie, No powiedzmy ze może być. Większość czasu było spoko, w pierwszym kawałku watain nie słyszałem wokalu ale się poprawiło. Za to w pagan fears zastanawiałem się czy gitara nie siadła, bo słyszałem tylko bas.
Zobaczyłem dwie w jakiś sposób istotne dla mnie kapele i czuje się spełniony. Motyw z laniem krwią po twarzach widzów super, tak ma być.
- COFFIN
Niesamowite.Karkasonne pisze:Coffin dobrze ze byłeś, właśnie tak myślałem ze jakbyś nie był to przegrałbys życie, tyle czaszkow, świecow i kielichów z krwią!
- COFFIN
Przecież Watain ma dużo większy rozmach, jeśli chodzi o oprawę. I tez nie od wczoraj;)
Wracałem taxi z przypadkowymi współmetaluchami i usłyszałem, że niektóre dziewczyny które schlastało krwią tak się tym jarały, że poprawiały ją w kiblu :D
- Nerwowy
Widać prerwa techniczna była za krótka.black_lava pisze:Stałem na środku sali. Kurwa ale żenada. Wypile jedno piwo. Wyjszlem po 3 utworze. Watain na pograniczu slyszalnosci.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Miesięcznicami?Karkasonne pisze:Wracałem taxi z przypadkowymi współmetaluchami i usłyszałem, że niektóre dziewczyny które schlastało krwią tak się tym jarały, że poprawiały ją w kiblu :D
-
- weteran forumowych bitew
Miałem się rozpisać ale okazało się że nie mam o czym.
Furia zajebista i jak dla mnie koncert wieczoru, chociaż widziałem tylko dwa. Krótko, ale zróżnicowanie i z jajem, znakomicie się tego słuchało. Z nowej poszły dwa numery, Ciało i Zabieraj łapska, ale mi najbardziej podeszła Ogromna noc, ta końcówka jest doskonała i wczoraj takoż to wypadło - doskonale.
Watain został zarżnięty przez dźwięk, brzmienie się zlewało w ścianę, ot przypadkowy nakurw. Przyzwoity ale chyba niewiele więcej. Świeczki były fajne, ale polewanie krwią to była trochę porażka, bo dostałem po ryju i potem trzeba było ten syf czyścić. Zostałem zmuszony do umycia twarzy, co utrudniło niestety kultywowanie etosu spoconego brudasa.
A Mayhem nie wiem, byłem ogromnie pijany od nadmiaru piwów i nie pamiętam ani jednej sekundy. Trochę przegiąłem, chociaż do poziomu tego typa, który po koncercie Furii tarzał się najebany (?) po ziemi na szczęście zabrało.
Furia zajebista i jak dla mnie koncert wieczoru, chociaż widziałem tylko dwa. Krótko, ale zróżnicowanie i z jajem, znakomicie się tego słuchało. Z nowej poszły dwa numery, Ciało i Zabieraj łapska, ale mi najbardziej podeszła Ogromna noc, ta końcówka jest doskonała i wczoraj takoż to wypadło - doskonale.
Watain został zarżnięty przez dźwięk, brzmienie się zlewało w ścianę, ot przypadkowy nakurw. Przyzwoity ale chyba niewiele więcej. Świeczki były fajne, ale polewanie krwią to była trochę porażka, bo dostałem po ryju i potem trzeba było ten syf czyścić. Zostałem zmuszony do umycia twarzy, co utrudniło niestety kultywowanie etosu spoconego brudasa.
A Mayhem nie wiem, byłem ogromnie pijany od nadmiaru piwów i nie pamiętam ani jednej sekundy. Trochę przegiąłem, chociaż do poziomu tego typa, który po koncercie Furii tarzał się najebany (?) po ziemi na szczęście zabrało.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
Mi się nawet podobało, ale bluza to chyba to wywalenia.kenediusze pisze: Watain został zarżnięty przez dźwięk, brzmienie się zlewało w ścianę, ot przypadkowy nakurw. Przyzwoity ale chyba niewiele więcej. Świeczki były fajne, ale polewanie krwią to była trochę porażka, bo dostałem po ryju i potem trzeba było ten syf czyścić. Zostałem zmuszony do umycia twarzy, co utrudniło niestety kultywowanie etosu spoconego brudasa.
-
- rasowy masterfulowicz
Furia - mistrze, watain - muppet show, mayhem - klasa. I nikt w Gdańsku brzmienia chociaż nie zajebal.
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Furia - bardzo dobrze, Watain - dobrze, Mayhem bardzo dobrze - Attilla mistrz! Miażdżące brzmienie. O ile rok temu, choć wstydziłem się przyznać tego sam przed sobą, Mayhem pozostawił niedosyt, teraz nie mam żadnych wątpliwości, forma szczytowa!
Celem życia nie jest przeżycie.