Metalowa Wigilia 2016 - Mayhem/Watain/Furia

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: Metalowa Wigilia 2016 - Mayhem/Watain/Furia

17-12-2016, 07:45

COFFIN pisze: A co do koncertu - widziałem Watain na jednym z dwóch pierwszych koncertów w PL, razem z Dissection i do tej pory bardzo miło wspominam. Szkoda, że plastek z tą drugą cipą wtedy nie istnieli.
No niestety, ja istnieję dopiero od nie dawna.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

17-12-2016, 15:16

535 pisze:I tylko jedna wątpliwość. Myślisz, że to nasze sprawne mózgi to wymyślają? Bo ja, szczerze mówiąc, nie wierzę. To leci jakąś zarazą i wypracowanymi wzorcami.
Ha, pewnie nie. Pytanie brzmi, czy są to wzorce zachodnie obecne, czy takie wzięte sprzed dwudziestu lat. Na metalowej scenie może i obecne, coś mi świta, że ostatnio Inquisition gdzieś szukało kapeli na support, która musiała dopłacić ileśtam, żeby się bilansowała ta impreza.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

17-12-2016, 15:46

Plastek pisze:
COFFIN pisze: A co do koncertu - widziałem Watain na jednym z dwóch pierwszych koncertów w PL, razem z Dissection i do tej pory bardzo miło wspominam. Szkoda, że plastek z tą drugą cipą wtedy nie istnieli.
To prawda - jako internetowa manifestacja osobnika z kryzysem wieku średniego. Zgadłem? :D
535, uważaj, jeszcze Mario przeczyta forume i połowa z nas wyląduje na sławnej czarnej liście. A wtedy żegnajcie koncerty pod patronatem MM.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
535

17-12-2016, 15:55

Nie jestem pewien, czy uczęszczam na koncerty organizowane przez Masywnego Mario, mój stan nie pozwala zwykle rozczytać danych organizatora na bilecie. Zresztą kto się tym tak naprawdę przejmuje? Z drugiej strony ja nie miałem na myśli niczego złego, po prostu reaguję stosownie do absurdalnej sytuacji, którą nakreślił Coffin.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

17-12-2016, 17:54

Sybir pisze:
Plastek pisze:
To prawda - jako internetowa manifestacja osobnika z kryzysem wieku średniego. Zgadłem? :D
Nie, kocham swój wiek i choć prywatnie jestem mizantropem, nihilistą i antynatalistą, jestem także bardzo szczęśliwy i o żadnym kryzysie nie może być mowy:) Chociaż kurwa, w zasadzie to ja nie istnieję. nic nie istnieje. Jest tylko nicość.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

17-12-2016, 23:41

Koncert do dupy Nic nie słychać zero brzmienia....kurwa żenada
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Awatar użytkownika
COFFIN

17-12-2016, 23:47

Przestań chlać piwo w parku i wejdź do środka w końcu;)
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

17-12-2016, 23:52

Stałem na środku sali. Kurwa ale żenada. Wypile jedno piwo. Wyjszlem po 3 utworze. Watain na pograniczu slyszalnosci.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Karkasonne

18-12-2016, 01:16

Coffin dobrze ze byłeś, właśnie tak myślałem ze jakbyś nie był to przegrałbys życie, tyle czaszkow, świecow i kielichów z krwią!

Brzmienie, No powiedzmy ze może być. Większość czasu było spoko, w pierwszym kawałku watain nie słyszałem wokalu ale się poprawiło. Za to w pagan fears zastanawiałem się czy gitara nie siadła, bo słyszałem tylko bas.

Zobaczyłem dwie w jakiś sposób istotne dla mnie kapele i czuje się spełniony. Motyw z laniem krwią po twarzach widzów super, tak ma być.
Awatar użytkownika
COFFIN

18-12-2016, 01:28

Karkasonne pisze:Coffin dobrze ze byłeś, właśnie tak myślałem ze jakbyś nie był to przegrałbys życie, tyle czaszkow, świecow i kielichów z krwią!
Niesamowite.
Awatar użytkownika
COFFIN

18-12-2016, 01:41

Przecież Watain ma dużo większy rozmach, jeśli chodzi o oprawę. I tez nie od wczoraj;)
Karkasonne

18-12-2016, 02:12

Wracałem taxi z przypadkowymi współmetaluchami i usłyszałem, że niektóre dziewczyny które schlastało krwią tak się tym jarały, że poprawiały ją w kiblu :D
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

18-12-2016, 13:21

black_lava pisze:Stałem na środku sali. Kurwa ale żenada. Wypile jedno piwo. Wyjszlem po 3 utworze. Watain na pograniczu slyszalnosci.
Widać prerwa techniczna była za krótka.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
535

18-12-2016, 13:54

Karkasonne pisze:Wracałem taxi z przypadkowymi współmetaluchami i usłyszałem, że niektóre dziewczyny które schlastało krwią tak się tym jarały, że poprawiały ją w kiblu :D
Miesięcznicami?
kenediusze
weteran forumowych bitew

18-12-2016, 19:21

Miałem się rozpisać ale okazało się że nie mam o czym.

Furia zajebista i jak dla mnie koncert wieczoru, chociaż widziałem tylko dwa. Krótko, ale zróżnicowanie i z jajem, znakomicie się tego słuchało. Z nowej poszły dwa numery, Ciało i Zabieraj łapska, ale mi najbardziej podeszła Ogromna noc, ta końcówka jest doskonała i wczoraj takoż to wypadło - doskonale.

Watain został zarżnięty przez dźwięk, brzmienie się zlewało w ścianę, ot przypadkowy nakurw. Przyzwoity ale chyba niewiele więcej. Świeczki były fajne, ale polewanie krwią to była trochę porażka, bo dostałem po ryju i potem trzeba było ten syf czyścić. Zostałem zmuszony do umycia twarzy, co utrudniło niestety kultywowanie etosu spoconego brudasa.

A Mayhem nie wiem, byłem ogromnie pijany od nadmiaru piwów i nie pamiętam ani jednej sekundy. Trochę przegiąłem, chociaż do poziomu tego typa, który po koncercie Furii tarzał się najebany (?) po ziemi na szczęście zabrało.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Karkasonne

18-12-2016, 19:44

kenediusze pisze: Watain został zarżnięty przez dźwięk, brzmienie się zlewało w ścianę, ot przypadkowy nakurw. Przyzwoity ale chyba niewiele więcej. Świeczki były fajne, ale polewanie krwią to była trochę porażka, bo dostałem po ryju i potem trzeba było ten syf czyścić. Zostałem zmuszony do umycia twarzy, co utrudniło niestety kultywowanie etosu spoconego brudasa.
Mi się nawet podobało, ale bluza to chyba to wywalenia.
Bambi
rasowy masterfulowicz

19-12-2016, 01:35

Furia - mistrze, watain - muppet show, mayhem - klasa. I nikt w Gdańsku brzmienia chociaż nie zajebal.
HAILSA!!!!!
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

19-12-2016, 07:43

Furia - bardzo dobrze, Watain - dobrze, Mayhem bardzo dobrze - Attilla mistrz! Miażdżące brzmienie. O ile rok temu, choć wstydziłem się przyznać tego sam przed sobą, Mayhem pozostawił niedosyt, teraz nie mam żadnych wątpliwości, forma szczytowa!
Celem życia nie jest przeżycie.
ODPOWIEDZ