Slayer na Ursynaliach?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: Slayer na Ursynaliach?
Podobno na plakatach w Warszawie nie ma Bad Religion....Niezłe jajca, jakie to szczęście, że nie mogłem jechać, bo swoim zwyczajem bilet miałbym już od dawna. Afera się kroi kolejna.
- Self
- rasowy masterfulowicz
A ja sam nie wiem... No kurwa, Motura trzeba zobaczyć, zanim Lemmy zachla/zarucha się na śmierć, a tu taki chuj z tego może być.
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Z FB Bad Religion
unfortunately, for the first time in 33 years, due to the promoters non-compliance to an agreed upon contract, we have been given no choice but to cancel our appearance at the Ursynalia Festival in warsaw, poland on may 31, 2013. we are trying to schedule a show in poland for the august leg of our european tour...
;)
unfortunately, for the first time in 33 years, due to the promoters non-compliance to an agreed upon contract, we have been given no choice but to cancel our appearance at the Ursynalia Festival in warsaw, poland on may 31, 2013. we are trying to schedule a show in poland for the august leg of our european tour...
;)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdolę, Bóg nade mną czuwał...
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
zagra tylko jelonek! to info od piony
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Koncert bez gimbo jelonka jest jak szachy bez pionka.
Jest jutro ten Motorhead czy nie? Bo nie wiem czy się kąpać wieczorem...
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Będzie, nie kąp się.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Z ostatniej chwili
FIVE FINGER DEATH PUNCH i ANTI TANK NUN również nie zagrają na Ursynaliach...
FIVE FINGER DEATH PUNCH i ANTI TANK NUN również nie zagrają na Ursynaliach...
-
- rozkręca się
koncert dobry, tylko wokal troszkę za cicho, no i za krótko, ale ogólnie warto było, obuwie i spodzień wymagają mocnego czyszczenia, trochę grząsko było blisko sceny
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Koncert fajny ale... mam wrażenie, ze w Sowińskiego było lepiej i głośniej. Po tym koncercie nie słyszałem przez 2 tyg
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Nie warto było. Ale na MOTÖRHEAD nigdy nie warto.
Lepiej na legendę belgijskiego hc/punk Throatgobbling Driads, legendę czeskiego grind Intensive Care, legendę baskijskiej poezji śpiewanej Chi Chi Puttabudyńchichi, legendę chuj-wie-czego ThroatwobblerMangroveLebbiego itd.
Lepiej na legendę belgijskiego hc/punk Throatgobbling Driads, legendę czeskiego grind Intensive Care, legendę baskijskiej poezji śpiewanej Chi Chi Puttabudyńchichi, legendę chuj-wie-czego ThroatwobblerMangroveLebbiego itd.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
Cała reszta tego co grało to jakieś pedalskie, niesłuchalne gówno, ale MOTORHEAD zabił prawidłowo. Lemmy coś wokalnie momentami nie teges (jakby nie był w stanie wyciągnąć odpowiedniego pierdolnięcia z gardła; biorąc pod uwagę wiek i przebieg to i tak trzyma dobrą formę), acz i tak był rozpierdol. I o to chodzi. Tak się gra rocka. Mogliby dostać trochę więcej czasu, ale w sumie było coś koło 75 minut, czyli w granicach akceptowalności. Na pewno lepsze to niż byle godzina dwa lata temu.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Self
- rasowy masterfulowicz
Obok Slayera koncert życia. Dziękuję, nie mam pytań.
Oni już od paru lat zdaje się grają setlisty na godzinę z hakiem, więc nie oczekiwałbym, żeby teraz albo nastepne parę lat później zmienili ten stan rzeczy. ;) Pozostaje żałować, że się nie było np. w 2006 w Stodole, wtedy to musiał być rozpierdol życia.Baton pisze:Mogliby dostać trochę więcej czasu, ale w sumie było coś koło 75 minut, czyli w granicach akceptowalności. Na pewno lepsze to niż byle godzina dwa lata temu.
-
to już trwa od jakiegoś czasu i raczej trzeba się z takim stanem rzeczy pogodzićBaton pisze: Lemmy coś wokalnie momentami nie teges (jakby nie był w stanie wyciągnąć odpowiedniego pierdolnięcia z gardła; biorąc pod uwagę wiek i przebieg to i tak trzyma dobrą formę)
-
- postuje jak opętany!
nie było Orgasmatron znaczy koncert słaby ;)
Wiadomo, że zespół który nagrywa ciągle te same płyty, gra też identyczne koncerty. Zdecydowanie nie warto. Poza tym pogoda była niepewna... Kogo dziś obchodzi Motorhead? Ja przyszedłem tylko na Bullet for My Valentine! To była miazga!Gore_Obsessed pisze:Nie warto było. Ale na MOTÖRHEAD nigdy nie warto.
Ja nie żałuję, bo byłem na tamtym koncercie. Było tak jak zwykle - takie same piosenki, statyczny Lemmy.. jednym słowem nuda. Nic się nie działo.Self pisze:Pozostaje żałować, że się nie było np. w 2006 w Stodole, wtedy to musiał być rozpierdol życia.
Wszystkie piosenki Motorhead brzmią dokładnie tak samo, więc nawet jakby zagrali i Orgasmatron to nikt by nie zauważył i wszyscy by krzyczeli Ace of Spades!Buła pisze:nie było Orgasmatron znaczy koncert słaby ;)
-
-
- rasowy masterfulowicz
http://www.antyradio.pl/Newsy/Koncerty/ ... 2015!-2022" onclick="window.open(this.href);return false;
NAPALM DEATH + COMA + BEDNAREK
NAPALM DEATH + COMA + BEDNAREK
-
Zaplułem monitor kawą, to jakiś kurwa głupi dowcip :D
No nieważne, na Comie musowo trza być.
No nieważne, na Comie musowo trza być.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a