PRZYSTANEK WOODSTOCK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK
masz racje, zdjęcie które wkleiłem jest juz po prostu przegięciem. Nic tutaj nie da sie powiedzieć aby obronić polskiego młodzieńca ze zdjęcia.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
<uśmiech politowania>
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
trup pisze:Jeśli telewizja publiczna, wielka narodowa telewizja z misją nie powinna pokazywać dewiacji, to dlaczego pokazuje kler katolicki, który jest jedną wielką dewiacją?Only_True_Believers pisze:Telewizja publiczna nie powinna promować dewiacji. Wiec bardzo dobrze, że to wydarzenie zostało przemilczane.
bo mieszkamy w katolickim kraju. proste :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Niby u nas tylko 30% lasów i klimat umiarkowany, a swojego Tarzana mamy!Only_True_Believers pisze:
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
Jestem za tym by było i 70%, to pomogłoby utrzymać drużynę na nogach.DeadButDreaming pisze: Niby u nas tylko 30% lasów i klimat umiarkowany, a swojego Tarzana mamy!
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Dziękuję Panowie, umilacie mi czas w pracy. ;Dtrup pisze:z kim ja dyskutuję.... polska złota młodzież.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- trup
kurwa ale syyywwww,,,,

to akurat ciężki widok.... góra śmieci...
choć chyba nie do uniknięcia....

to akurat ciężki widok.... góra śmieci...
choć chyba nie do uniknięcia....
- brb
- postuje jak opętany!
Po każdym większym festiwalu tak jest. Nie tylko w Polsce.
- trup
Ja jestem tego świadomy. Niemniej przerażające jest ile ludzie badziewia produkują...
- uglak
cala mase, ale to przeciez widzisz nawet wynoszac co kilka dni smieci
Guilty of being right
- trup
No niestety.... tony plastiku, torebeczek foliowych, szkła, którego nikt nie skupuje.... straszne rzeczy. Choć już przynajmniej jest DUUUŻO więcej pojemników niż 2-3 lata temu. Jest to gdzie wrzucać.
- brb
- postuje jak opętany!
Serio wierzysz w to że sortowanie śmieci w domach ma jakikolwiek sens? Na moim osiedlu ta sama śmieciara zabiera zawartość pojemników posegregowanych + zsyp gdzie ludzie ładują co popadnie. W całym tym sortowaniu chodziło tylko i wyłącznie o to żeby uzasadnić wyjebanie nas na większą kasę za wywóz odpadów.
Śmieci generowane przez imprezy masowe to nie problem. Przyjdzie człowiek i posprząta. Mnie wkurwiają ludzie którzy wypierdalają swój syf w lasach. Skala tego zjawiska jest ogromna. Pracowałem jako gówniarz u takiego lolka na ul. Kolumny w Łódzi. Woził się samochodami za pół miliona i psikał perfumami za kilka tysięcy a szambo wylewał na pola za swoją działką, bo szkoda mu było pieniędzy na szambiarkę. Proceder się zakończył w chwili gdy całe jego gówno przepłynęło kretowiskami i wyjebało sąsiadce na podwórku.
Śmieci generowane przez imprezy masowe to nie problem. Przyjdzie człowiek i posprząta. Mnie wkurwiają ludzie którzy wypierdalają swój syf w lasach. Skala tego zjawiska jest ogromna. Pracowałem jako gówniarz u takiego lolka na ul. Kolumny w Łódzi. Woził się samochodami za pół miliona i psikał perfumami za kilka tysięcy a szambo wylewał na pola za swoją działką, bo szkoda mu było pieniędzy na szambiarkę. Proceder się zakończył w chwili gdy całe jego gówno przepłynęło kretowiskami i wyjebało sąsiadce na podwórku.
Uważam że akurat segregowanie odpadów to to czego faktycznie powinniśmy się nauczyć by wejść na jakiś wyższy level cywilizacyjny bliższy Europie Zachodniej.brb pisze:Serio wierzysz w to że sortowanie śmieci w domach ma jakikolwiek sens? Na moim osiedlu ta sama śmieciara zabiera zawartość pojemników posegregowanych + zsyp gdzie ludzie ładują co popadnie. W całym tym sortowaniu chodziło tylko i wyłącznie o to żeby uzasadnić wyjebanie nas na większą kasę za wywóz odpadów.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
a Ty w podrozy jestes po europie i gadasz na forume o segregacji smieci?:)) cos ta Twoja podroz chyba nudnawaKarkasonne pisze:
Uważam że akurat segregowanie odpadów to to czego faktycznie powinniśmy się nauczyć by wejść na jakiś wyższy level cywilizacyjny bliższy Europie Zachodniej.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Karkasonne kamere byś wziął na taki wypad, dzisiaj to kosztuje grosze, bo tak to nie wiadomo czy jesteś rzeczywiście tam gdzie mówisz czy po prostu u babci na wsi na wakacjach :)
- uglak
Moze jeszcze powinien sie codziennie fotografowac z egzemplarzem regionalnego dziennika?:D
Guilty of being right
-
:D Karkasonne, a jak tam było na woodstocku?Lucek pisze:Karkasonne kamere byś wziął na taki wypad, dzisiaj to kosztuje grosze, bo tak to nie wiadomo czy jesteś rzeczywiście tam gdzie mówisz czy po prostu u babci na wsi na wakacjach :)
Kuźwa jak to teraz tak ująłeś to aż mi się głupio zrobiło faktycznie :D W hostelu jestem. Generalnie to siedzę 4 dzień w Sofii, bo czekałem co tam się w Stambule będzie działo, ale jutro już lecę tam. Miałem masę zawirowań, bo w skrócie to tak: kiedyś kimałem parę Turków z couchsurfingu, dziewczyna ze Stambułu. Napisałem do niej, znalazła mi kolegę do przekimania. Dzisiaj odkryłem że ona ma zablokowanego fejsa, a adres tego typa i przystanek autobusowy totalnie się nie zgadzają, co lepsze adres ulicy pokazało mi 50 km (!!!!!!!!) od centrum. I generalnie byłem trochę obsrany z tego powodu, bo co mam zrobić jakbym trafił w nocy do 11mln miasta gdzie 3 dni wcześniej strzelali z helikopterów do cywili, a tu hosta ni ma, ale już się wszystko wyklarowało i jest spoko.pr0metheus pisze: a Ty w podrozy jestes po europie i gadasz na forume o segregacji smieci?:)) cos ta Twoja podroz chyba nudnawa
W Serbii i Bułgarii napierdalało deszczem jeszcze gorzej niż na woodstocku, a ja 5h stałem na bramkach na autostradzie pod Niszem, ganiała mnie policja i pracownicy do tego, masakra ogólnie ale jakoś się wydostałem. Dodam że butów nie wziąłem przypadkiem i mam tylko sandały rotfl.byrgh pisze: :D Karkasonne, a jak tam było na woodstocku?
Na razie nagrałem tylko jak mi szop sracz w zoo stopy próbuje wpierdolić xD ale specjalnie dla Was parę zdjęć premierowych których nigdzie nie wrzucałem:Lucek pisze:Karkasonne kamere byś wziął na taki wypad, dzisiaj to kosztuje grosze, bo tak to nie wiadomo czy jesteś rzeczywiście tam gdzie mówisz czy po prostu u babci na wsi na wakacjach :)
Przysięgam, że jak wyciągałem telefon, to to była jeszcze cała świnia. Niestety, 5 sekund później była już tylko czaszka. Nie fikajcie do serbskich gołębi.
Typowe serbskie osiedlowe domków jednorodzinnych.
Typowa serbska panorama.
Dowód na to, że w Serbii death metal był popularny już w latach 20.
Mało znany fragment z życia Jezusa, gdy wybił oko Janowi Chrzcicielowi.
No comment.
Kurwa widać te zdjęcia czy nie? Jak nie to tu są: " onclick="window.open(this.href);return false;
- Stoigniew