PRZYSTANEK WOODSTOCK

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wlood
postuje jak opętany!

Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK

19-07-2016, 12:50

trup pisze:kurwa ale syyywwww,,,,
Obrazek
Obrazek
to akurat ciężki widok.... góra śmieci...
choć chyba nie do uniknięcia....
prawie jak na targu w Grójcu co czwartek
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-07-2016, 14:19

brb pisze:(...)W całym tym sortowaniu chodziło tylko i wyłącznie o to żeby uzasadnić wyjebanie nas na większą kasę za wywóz odpadów.
No i tak pierdolniesz a nie sprawdzisz nawet wysokości swoich opłat. Nie wiem jak u Was ale wszędzie za wywóz śmieci segregowanych płaci się mniej. No chyba, że kiedyś nie płaciłeś za segregowanie bo paliłeś plastikami w piecu a teraz każą Ci płacić bo musisz segregować.

Tak już idąc w globalny wniosek to akurat uważam, że zrzucanie segregacji na najsłabsze ogniwo czyli na obywatela jest błędęm. Tym bardziej, że istnieją metody EKOLOGICZNEJ utylizacji śmieci bez konieczności segregowania. Była czy jest gdzieś w okolicach Olsztyna taka firma utylizacyjna która robi to TANIEJ niż tradycyjne firmy ale nie ma zainteresowania bo za grube europieniądze wszysy wybudowali tradycyjne spalarnie i głupio byłoby z nich nie korzystać.... więć Ekologia się liczy na końcu.
brb pisze:Śmieci generowane przez imprezy masowe to nie problem. Przyjdzie człowiek i posprząta. Mnie wkurwiają ludzie którzy wypierdalają swój syf w lasach. Skala tego zjawiska jest ogromna. Pracowałem jako gówniarz u takiego lolka na ul. Kolumny w Łódzi. Woził się samochodami za pół miliona i psikał perfumami za kilka tysięcy a szambo wylewał na pola za swoją działką, bo szkoda mu było pieniędzy na szambiarkę. Proceder się zakończył w chwili gdy całe jego gówno przepłynęło kretowiskami i wyjebało sąsiadce na podwórku.
Czyli to nie jest wina systemu tylko właśnie LUDZI. Najsłabsze ogniwo w tym łańcuchu. Albo ktoś nie rozumie jak segregować śmieci albo jest "sprytny" i wywozi do lasu bo zaoszczędzi na tym...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
brb
postuje jak opętany!

19-07-2016, 14:49

trup pisze:
brb pisze:(...)W całym tym sortowaniu chodziło tylko i wyłącznie o to żeby uzasadnić wyjebanie nas na większą kasę za wywóz odpadów.
No i tak pierdolniesz a nie sprawdzisz nawet wysokości swoich opłat. Nie wiem jak u Was ale wszędzie za wywóz śmieci segregowanych płaci się mniej. No chyba, że kiedyś nie płaciłeś za segregowanie bo paliłeś plastikami w piecu a teraz każą Ci płacić bo musisz segregować.
Wcześniej opłata za nieposortowane śmieci była niższa niż późniejsza opłata za posortowane. Przynajmniej u mnie. Czy zacząłeś sortować czy nie i tak płaciłeś więcej.
Awatar użytkownika
booshee
postuje jak opętany!

19-07-2016, 16:02

brb pisze:Po każdym większym festiwalu tak jest. Nie tylko w Polsce.
+1, na Rock Im Park (kilka lat temu) namioty wisiały na drzewach, plastikowe meble po festiwalu płonęły, gówno, szczochy, ROZJEBANE wszystko w mak drobny, później jednak są opowieści znajomych którzy parają się sprzątaniem po takich spędach - ilości znalezionych aparatów telefonicznych, pieniędzy i narkotyków potrafi rozjaśnić każdy dzień babrania się w tym syfie.
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

27-07-2016, 08:07

Obrazek
Awatar użytkownika
KAKAESIAK
rasowy masterfulowicz

26-10-2016, 20:25

zgodnie z tradycją czas zacząć

Amon Amarth

http://www.antyradio.pl/Muzyka/Koncerty ... 2017-11426" onclick="window.open(this.href);return false;
In a world of compromise...some don't
Awatar użytkownika
mikey
rozkręca się

05-11-2016, 15:17

Hellion pisze: na brudstoku grał też Kreator, śmiesznie to musiało wyglądać jak grali Flag of hate dla hipisów pod sceną.
tak bo metale w przeciwieństwie do woodstockowych hipisów to wcale nie są niegroźne pipki tylko takie zakapiory, ze ojesu i jak dla nich by zagrali to nie wyglądałoby to śmieszne :)

Ja strasznie czekam na przyszłoroczną edycję bo byłem tylko raz 10 lat temu i bardzo tęsknie :(
ten klimat CI ludzie, zaprzyjaźniasz sie z ziomkami w pociągu co też jadą na woodstock
charyzma Owsiaka, kąpiele błotne, upić się można i ehhh łezka się w oku kręci, a jakie niektórzy uczestnicy mają piękne irokezy...
Mgwah - With Hearts Towards Danone. :evil:
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

05-11-2016, 16:29

Ja pierdolę, Coffin, jesteś chyba najbardziej hojnym karmicielem trolli na tym forume. Serio.
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

05-11-2016, 16:50

Przeważnie olewam lub nie zwracam uwagi.
'Come the Blessed Madness'
Karkasonne

05-11-2016, 17:57

COFFIN pisze:Przeważnie olewam lub nie zwracam uwagi.
Proszę Cię, przecież reagujesz chyba na każdą prowokację Plastka:D tylko Drone tak potrafił
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-11-2016, 19:34

Karkasonne pisze:
COFFIN pisze:Przeważnie olewam lub nie zwracam uwagi.
Proszę Cię, przecież reagujesz chyba na każdą prowokację Plastka:D tylko Drone tak potrafił

się obśmiałem
a na końcu wymiękła miękka rura
Poro
Awatar użytkownika
COFFIN

05-11-2016, 19:55

Zajebiscie zabawne. A cytowac juz sie nauczyles? No, jesli ktoś jakiegoś spamera łączy z 'prowokacjami' regularnie piszącego użytkownika, to wypada pogratulować. Poza tym - Plastek wierzy w to, co pisze, a to już różnica. Zasadnicza.
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

05-11-2016, 20:02

COFFIN pisze:Poza tym - Plastek wierzy w to, co pisze, a to już różnica. Zasadnicza.
Spoko, jeśli nie widzisz jawnej prowokacji w pisaniu w tonie "wszyscy którzy uważają inaczej niż ja to pedały", by chwilę potem napisać "boli was moja opinia, bo jesteście potakującymi klakierkami bez własnego zdania" np. w temacie Infernal War albo ostatnio CDG, to twój problem, nie nasz. :D
535

05-11-2016, 20:06

COFFIN pisze:Poza tym - Plastek wierzy w to, co pisze, ...
Śmiem wątpić. Przypominam, znajdujemy się w "wirtualnej rzeczywistości", do tego dochodzą błędne interpretacje. Labirynty bez wyjścia. Pomieszczenia bez klamek.
Awatar użytkownika
COFFIN

05-11-2016, 20:08

W zasadzie rację macie, ale jeśli chodzi o niego, to wychodzi, że to gorszy przypadek niż na to wygląda. Mniejsza z tym.
Awatar użytkownika
Sybir

05-11-2016, 20:21

Zaraz tam przypadek - prędzej internetowa kreacja. Albo bot użytkownika manieczki/długopisyyyyy :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
535

05-11-2016, 20:32

"Internetowa kreacja". Ładnie napisane.
Awatar użytkownika
COFFIN

05-11-2016, 21:33

Sybir pisze: bot użytkownika manieczki/długopisyyyyy :D
Panicza w to nie mieszaj. Nie zrobiłby mi tego, tym bardziej po naszej korespondencji odkąd jest na odwyku od foruma:) Z kolei jeśli chodzi o drugiego to też nie bardzo, bo Dariusz mimo wszystko swój rozpoznawalny styl ma, czy to w formie rzeczywistej, czy też rodem z Popkowic:)
Awatar użytkownika
Sybir

05-11-2016, 23:30

To miała być prowokacja, ale jestem taki se w internetowe trollowanie :(
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
ODPOWIEDZ