PRZYSTANEK WOODSTOCK

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
est
mistrz forumowej ceremonii

Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK

05-11-2016, 23:54

Podobno ma być Anthrax = pierwszy przystanek, na który nie pojadę.
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

06-11-2016, 00:17

Ale Anfrax już raz grali na Brudstoku. Wtedy ci to nie przeszkadzało jakoś, co?
est

06-11-2016, 00:39

Nie wiedziałem wtedy, że grają, jechałem na pewniaka z przekonaniem, że nie będzie żadnej chujni. Na usprawiedliwienie mam jedynie to, że podczas ich występu poszedłem w błoto.
Awatar użytkownika
TheDude

06-11-2016, 02:16

Obrazek

Obrazek

I ręce jest gdzie umyć i pedo-Kojaka można spotkać
Karkasonne

06-11-2016, 13:28

[quote="COFFIN]Poza tym - Plastek wierzy w to, co pisze, a to już różnica. Zasadnicza.[/quote]

Lol, ma pewno wierzy w to świeęcie:d
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

06-11-2016, 17:00

TheDude pisze:
Obrazek
a ten drugi jaki się podjarał ma ten widok ;)
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

06-11-2016, 21:45

Karkasonne pisze:Dobra, zluzuj stary, to tylko forum
No raczej.

Sam bywam na Woodstock od 2009 roku, w tym akurat nie byłem. No i co? Chuj mnie obchodzi co na to inni. Jossi też lubi towarzystwo brudasów ;)
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

06-11-2016, 22:14

TheDude pisze:Obrazek
wrocmy do tematu:
no co za bydlo zajebane. nic tylko strzelac.
niech to miejsce niebawem zniknie
[V]

06-11-2016, 22:35

Byłem dzisiaj na grzybach ale nic nie znalazłem, w nocy coraz zimniej, chyba już koniec sezonu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

08-02-2017, 12:49

Prong na Łudzie....
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-02-2017, 20:44

Nie wiem czy było, ale wreszcie dociera do mnie, że tam naprawdę słucha się muzyki:
Obrazek
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
IMP-|-OUS
weteran forumowych bitew

13-02-2017, 20:48

szkoda że nie z winyli :-(
Pacjent

13-02-2017, 21:29

IMP-|-OUS pisze:szkoda że nie z winyli :-(
Większy problem mógł być tylko z kasetą VHS, ale chłopaki daliby radę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

25-04-2017, 14:58

http://www.antyradio.pl/Muzyka/Koncerty ... 2017-14241" onclick="window.open(this.href);return false;
czemu akurat TAM?!
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

25-04-2017, 15:27

bo tam się właśnie nadają?
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
mikey
rozkręca się

25-04-2017, 21:47

Chyba się wybiorę - pierwszy i jedyny raz byłem rok przed występem Type O i jak przyjechałem w późne południe, tak spierdolke na pociong montowałem o 7 rano - nie wytrzymałem nawet doby.
Z checią se zobaczę Blues Pills i Orange Goblin no i... Łąki Łan! (nie no żartuje :/ )

No i są jeszcze inne, wiadome atrakcje:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

to, że najebane i niedojebane umysłowo hipiski pokazują doje za koszulki (w cenie 40 zł) na stoisku rms'u to jeszcze nic,
sporo woodstockowiczek lodzi na potęge/daje dupy hurtowo - każdemu kto podejdzie - bo to "festiwal wolnej miłości" <buja w obłokach> i czują się wtedy zapewne "pięknymi kobietami" <zakochany> - informacja z pierwszej ręki, koleżanka po roku znajomości opowiedziała swoją historię, jak to "rok temu" (mając 16ście) wyjebała na wood bez zgody prawnych opiekunów i tam spita w krzakach deepthroatowała każdemu kto podszedł, wprawdzie pieroga jej nie przebili, bo "bolało za motzno" ale od kolegi hipisa u którego spała nago w namiocie dostała w nagrodę brązowy sweter z lumpa z naszywką Dżemu :)
Niedługo po tym wyznaniu piłem z nią na mieście, ruszyliśmy w stronę parku, po drodze mijając apteke rzuciła zalotne "kup gumki..." ale stwierdziłem, że nie bedę ruchał naprutej hipiski co nakurwiała pałke komu się da i na dodatek "dziewicy" (chłopak ją rzucił przed planowanym pierwszym razem :'( ... )
Skończyło się na akcji topless na dyskretnej ławce w parku za stawkiem z kaczkami i łabędziami <3
Tego samego lata zakończyłem znajomość, gdy zamiast w klubie na konzert'cie wylądowaliśmy na plaży z browarami i po 2h jak poszedłem do szaletu się odlać, wracam a ta dosiadła się do plażowych meneli-zbieraczy puszek wielce zakochana w bezdomnym o ksywie łysy, tylko dlatego, że... się na nią "spojrzał" , a widok 2 panien pod rząd klejących się do meneli to było dla mnie za wiele i zwątpiłem w ludzkość (wcześniej sama ze mną toczyła beke z fanki placebo, która tak jak my z koleżanką zlądowała z konzertu na plaży, siedziały w 2ke z niedomytym lumpem w katanie, długich włosach, on jej opowiadał jak śpi na przystanku pare dzielni dalej i że brał amfetamine, ona się śmiała z niego,że naszywke Placebo odczytał jako Play Tchibo...a pare minut później pacze a Ci lecą w ślimaka w najlepsze c: WNIOSEK: Wyrywając rockowe panny...no trzeba uważać : D

Pozdrawiam was.
Mgwah - With Hearts Towards Danone. :evil:
Awatar użytkownika
Medard

26-04-2017, 16:45

Takie rzeczy się dzieją pewnie w każdej miejscowości wakacyjnej, gdzie młodzież jedzie się pobawić latem.
Nie potrzeba wcale jechać na Woodstock.

Nie tylko laski słuchające rocka lubią mieć przygody z facetami, przydałby się wpis o takich, co na dyskoteki chodzą :)
Z czasów szkolnych różne wspomnienia przychodzą do głowy, ale nie przypominam tego koleżankom, bo i po co?

Mnie jakoś Woodstock nie kręci, bo tam jest zbyt dużo luda, chociaż prawie co roku znalazłbym zespoły, które mnie interesują.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
TheDude

26-04-2017, 18:00

^ Słyszałem sporo barwnych opowieści o discoludziach co latem balują na Sunrise pod Kołobrzegiem. W tle oczywiście dragi, wóda, seks i cyce + żel na włosach i wydziarane 'tribale' :)
Awatar użytkownika
trup

26-04-2017, 18:30

Obrazek

zastanawia mnie co to za macka trzyma piwo za tymi laskami. Skojarzenia z Lovecraftem mam...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Heretyk

26-04-2017, 18:30

mikey pisze:Chyba się wybiorę - pierwszy i jedyny raz byłem rok przed występem Type O i jak przyjechałem w późne południe, tak spierdolke na pociong montowałem o 7 rano - nie wytrzymałem nawet doby.
Z checią se zobaczę Blues Pills i Orange Goblin no i... Łąki Łan! (nie no żartuje :/ )

No i są jeszcze inne, wiadome atrakcje:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

to, że najebane i niedojebane umysłowo hipiski pokazują doje za koszulki (w cenie 40 zł) na stoisku rms'u to jeszcze nic,
sporo woodstockowiczek lodzi na potęge/daje dupy hurtowo - każdemu kto podejdzie - bo to "festiwal wolnej miłości" <buja w obłokach> i czują się wtedy zapewne "pięknymi kobietami" <zakochany> - informacja z pierwszej ręki, koleżanka po roku znajomości opowiedziała swoją historię, jak to "rok temu" (mając 16ście) wyjebała na wood bez zgody prawnych opiekunów i tam spita w krzakach deepthroatowała każdemu kto podszedł, wprawdzie pieroga jej nie przebili, bo "bolało za motzno" ale od kolegi hipisa u którego spała nago w namiocie dostała w nagrodę brązowy sweter z lumpa z naszywką Dżemu :)
Niedługo po tym wyznaniu piłem z nią na mieście, ruszyliśmy w stronę parku, po drodze mijając apteke rzuciła zalotne "kup gumki..." ale stwierdziłem, że nie bedę ruchał naprutej hipiski co nakurwiała pałke komu się da i na dodatek "dziewicy" (chłopak ją rzucił przed planowanym pierwszym razem :'( ... )
Skończyło się na akcji topless na dyskretnej ławce w parku za stawkiem z kaczkami i łabędziami <3
Tego samego lata zakończyłem znajomość, gdy zamiast w klubie na konzert'cie wylądowaliśmy na plaży z browarami i po 2h jak poszedłem do szaletu się odlać, wracam a ta dosiadła się do plażowych meneli-zbieraczy puszek wielce zakochana w bezdomnym o ksywie łysy, tylko dlatego, że... się na nią "spojrzał" , a widok 2 panien pod rząd klejących się do meneli to było dla mnie za wiele i zwątpiłem w ludzkość (wcześniej sama ze mną toczyła beke z fanki placebo, która tak jak my z koleżanką zlądowała z konzertu na plaży, siedziały w 2ke z niedomytym lumpem w katanie, długich włosach, on jej opowiadał jak śpi na przystanku pare dzielni dalej i że brał amfetamine, ona się śmiała z niego,że naszywke Placebo odczytał jako Play Tchibo...a pare minut później pacze a Ci lecą w ślimaka w najlepsze c: WNIOSEK: Wyrywając rockowe panny...no trzeba uważać : D

Pozdrawiam was.
ojajebie. a myślałem, że już mnie nic nie zaskoczy
ODPOWIEDZ