REVENGE/INQUISITION

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

Re: REVENGE/INQUISITION

29-08-2011, 16:25

nocternity pisze:HAIL FUCKING SATANAS!!! W ten o to sposób podpisał mi bilet Vocal Inquisition w Aurora Il w USA w 2003 roku. Mieszkałem w Stanach 7 lat wierzcie mi ze widziałem kurewsko urozmaicone rzeczy – demolkę świetlicy szkolnej i łapankę policji w trakcie koncertu EXHUMED, podpalenie podłogi w Cafe Lura przy Belmoncie po koncercie Black Witchery, itp., itd… Nie o tym jednak chce mówić. Podziemie Chicago i okolic działało w latach 1999-2007 prężnie, spotykaliśmy się na chlanie w sklepie Metal Heaven w dzielnicy pedałów (o których za chwile) i tam zawsze dominowała szczerość i krytyka. Biała tablica ogłoszeń – kiedy wyszedł St. Anger Metallica właściciel osobiście wynotował na niej – ‘Gowno chyba ze jesteś gejem to kup’ (do pedałów jeszcze wrócę) Blitzkrieg w Aurora sobota 2003 dzień zdupczony z rana w lokalnej studenckiej rozgłośni podali ze rozpadł się Immortal… Ale nic po kilku kapelach (ciekawsze rzygi Krieg i Nachtmystium) przyszła pora na deser… Dwóch kolumbijskich skurwieli uwalonych mąką od pasa w gore… Kur… Jak oni zaczęli grac… Do dziś sram dreszczami… Koncert Mighty Fucking Inquisition trzeba zobaczyć, przeżyć (o ile ma się jaja) !!! Bez tego nie będzie wiecznego potępienia zapewniam!!! To jest kuźwa masakra w czystej postaci, łeb odpada przy drugim kawałku, ryk, smród, syf spoconych mexykanskich dziwek, pierwszy rząd aaaaaaaarrrrggggghhhhhh!!! Tego nie da się poczuć na myspace… Dlatego głuchym pedałom So_It_Is_Done dziękuję za uwagę – nie zaśmiecajcie forum narzekaniami (temat pedałów tym samym zakończyłem) AVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedale, to że uraziłem cię pisząc, że twoi idole, z tego co widać na gejtubie, na żywo wypadają słabo, świadczy o twoim nadmiernym zapatrzeniu w ich spocone kolumbijskie tyłki, a nie o mojej głuchocie. Mi bardziej odpowiada ich muzyka z albumów nie z koncertu, przy czym też nie są to dokonania wysoko ponad przeciętną.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

29-08-2011, 18:01

Blackult pisze:
MinT pisze:The Stone z Serbii, bliscy polskim fanom chociażby za sprawą słowiańskiej duszy w swojej muzyce.
:lol:
pomijając to, że warto będzie byc
Takie wydarzenie nie może się obejść bez chociażby jednej patriotycznej kapeli w składzie. o/
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
MinT
weteran forumowych bitew
Kontakt:

29-08-2011, 23:42

A co miałem napisać? :D
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

30-08-2011, 08:06

Racja, np. "kamienne ghule z Serbskiej krainy krewetką i stolcem płynącej" brzmiało by gorzej. Albo "Srpska artilerija" ;)
Czepiam się, licze na spustoszenie jeśli jeszcze są bilety na Kaków.
Awatar użytkownika
MinT
weteran forumowych bitew
Kontakt:

30-08-2011, 10:09

o/
Awatar użytkownika
FENIKS
w mackach Zła

30-08-2011, 10:30

So_It_Is_Done pisze:
nocternity pisze:HAIL FUCKING SATANAS!!! W ten o to sposób podpisał mi bilet Vocal Inquisition w Aurora Il w USA w 2003 roku. Mieszkałem w Stanach 7 lat wierzcie mi ze widziałem kurewsko urozmaicone rzeczy – demolkę świetlicy szkolnej i łapankę policji w trakcie koncertu EXHUMED, podpalenie podłogi w Cafe Lura przy Belmoncie po koncercie Black Witchery, itp., itd… Nie o tym jednak chce mówić. Podziemie Chicago i okolic działało w latach 1999-2007 prężnie, spotykaliśmy się na chlanie w sklepie Metal Heaven w dzielnicy pedałów (o których za chwile) i tam zawsze dominowała szczerość i krytyka. Biała tablica ogłoszeń – kiedy wyszedł St. Anger Metallica właściciel osobiście wynotował na niej – ‘Gowno chyba ze jesteś gejem to kup’ (do pedałów jeszcze wrócę) Blitzkrieg w Aurora sobota 2003 dzień zdupczony z rana w lokalnej studenckiej rozgłośni podali ze rozpadł się Immortal… Ale nic po kilku kapelach (ciekawsze rzygi Krieg i Nachtmystium) przyszła pora na deser… Dwóch kolumbijskich skurwieli uwalonych mąką od pasa w gore… Kur… Jak oni zaczęli grac… Do dziś sram dreszczami… Koncert Mighty Fucking Inquisition trzeba zobaczyć, przeżyć (o ile ma się jaja) !!! Bez tego nie będzie wiecznego potępienia zapewniam!!! To jest kuźwa masakra w czystej postaci, łeb odpada przy drugim kawałku, ryk, smród, syf spoconych mexykanskich dziwek, pierwszy rząd aaaaaaaarrrrggggghhhhhh!!! Tego nie da się poczuć na myspace… Dlatego głuchym pedałom So_It_Is_Done dziękuję za uwagę – nie zaśmiecajcie forum narzekaniami (temat pedałów tym samym zakończyłem) AVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedale, to że uraziłem cię pisząc, że twoi idole, z tego co widać na gejtubie, na żywo wypadają słabo, świadczy o twoim nadmiernym zapatrzeniu w ich spocone kolumbijskie tyłki, a nie o mojej głuchocie. Mi bardziej odpowiada ich muzyka z albumów nie z koncertu, przy czym też nie są to dokonania wysoko ponad przeciętną.
To ja nie ide na Inquisition, poczekam az ktos jebnie z telefonu na youtube pare pierdów z tych koncertów i wystarczy. Bedzie kult i bedzie co mowic na stare lata jakim to sie nie bylo true i w ogole. :)
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

30-08-2011, 15:18

Ktoś coś słyszał o trzeciej dacie w Zabrzu?, dostałem wczoraj ciekawą PMkę(z tego co wiem, to nie tylko ja) i zastanawiam się, czy nie chodzi właśnie o tę trasę.
Trust no one is the absolute Law.

P.J.E.C.

Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
Ritual
zaczyna szaleć

30-08-2011, 15:58

Dokładnie o to samo chciałem spytać.
Awatar użytkownika
FENIKS
w mackach Zła

30-08-2011, 17:06

Wiatrak w zabrzu będzie gościł revenge i chyba Inquisition tez. Chodzi o trzeci koncert tej trasy w polszy
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

30-08-2011, 17:14

No kurwa, to by było pięknie. Tak se ostatnio właśnie myślałem, że nie chce mi sie do tego Krakowa jechać i fajnie jakby gdzieś bliżej zrobili ;)
PENIS METAL
Awatar użytkownika
choronzon14
postuje jak opętany!

31-08-2011, 15:21

A wie ktos, czy na wszystkich koncertach jest limitowana ilosc biletow?
I will burn alright
Awatar użytkownika
MinT
weteran forumowych bitew
Kontakt:

31-08-2011, 15:28

Nie. Tylko w Krakowie, ze względu na pojemność klubu. U Bazyla spokojnie zmieści się 400 luda, a bywało i 600 z kawałkiem.
Awatar użytkownika
choronzon14
postuje jak opętany!

31-08-2011, 15:33

a, to luz. Ja wybieram sie do Londynu, a jako, ze graja tam tylko jeden koncert, przy limicie do 120 osob nie ma co nawet marzyc o wejsciu ;).
I will burn alright
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

31-08-2011, 16:32

Ciekawy pomysł łazi mi po łbie - zobaczyć 3 ( lub 4 jak Zabrze wypali) razy Riwensz w krótkim odstępie czasu hehe.Dobrze , że nie jestem w tym osamotniony bo bym się zaczął troskać o swoją równowagę psychiczną ale są podobnie myślący ludzie - w kupie raźniej:D
P.J.E.C.
atr
postuje jak opętany!

31-08-2011, 18:26

jakiś stoisko z merchem będzie, ktoś wie?
Hjertet mitt slår i mørket
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

31-08-2011, 18:44

Oby nie hehe. Będzie trzeba śledzić forum NWN!, tam bardziej zwracają uwagę na ciuchy i naklejki niż na samą muzykę, wiec na pewno niejeden nie omieszka się pochwalić.
Trust no one is the absolute Law.

P.J.E.C.

Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
Awatar użytkownika
MinT
weteran forumowych bitew
Kontakt:

31-08-2011, 22:00

Bo koszulki z neta nie ściągniesz, taka prawda.
Cthulhu

02-09-2011, 19:26

bilet kupiony, miejscówka zajebista (klimat) ale bardzo mało miejsca. mowa o kazamatach oczywista
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

02-09-2011, 19:48

Jakaś bluza Riwensz by była wskazana - koszulki mam dwie w sumie heh . Nic, popoluje się w Krakowie i Poznaniu heh.
P.J.E.C.
ODPOWIEDZ