Block69 pisze:Po chuj w ogóle na to iść. Drogo, miejsce jak na pastwisku no i nic ciekawego nie gra. METALLICA niebawem bydzie jebać trasy z VADER po Polsce.
Minimum 200zł żeby w spoconym tłumie upierdolonych rodaków zobaczyć spuszczających się w kierunku sceny chłopaczków i kwilące gimnazjalistki przy wejściu najlepszego metalowego zespołu, którego nazwa na afiszu zajmuje 10 razy więcej niz SLAYER. Fuj.
widocznie nie byles na zadnej z edycji hehe. stalem dosc blisko sceny za kazdym razem. na 1wszej edycji bylem od koncowki rudzielca i nic sie nei spocilem, na metalice zrobilo sie troche tloczniej, ale byl wieczor wiec nikt si enie spocil. na 2giej edycji bylem od motorhead (tutaj szlo zrobic biwak), potem ironi i tez scisku nie bylo (na pewno duzo mniejszy niz na metalice).
problemem nowej edycji jest to ze jak gosc specjalny nie bedzie jakims dobrym zespolem (np GHOST) to poprostu sklad jest hujowy.
edit. jesli masz problem z poceniem, mogę zaproponować preparat przeciw poceniu ETIAXIL, który "usypia ruczoły potowe".
A co polecisz na chłopaczków i gimnazjalistki? Myślałem, że tam napierdalacie głowami a nie jakieś pedalskie stanie w miejscu. A ghost to jakiś żart, wiocha i tyle.
A Metallica w obecnej formie, odgrywająca czarny album, to niby nie wiocha? To już GHOST lepszy o tyle, że w nim przynajmniej nikt nie udaje że ten kabaret jest na serio ;)
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Płyty płytami, ale większość kapel metalowych chciałaby prezentować na scenie taką formę jak Metallica. A Ghost jest spoko, chętnie bym zobaczył na żywo. Skład póki co nie najgorszy, ale większość z tych kapel już widziałem, wiec raczej sobie daruję. Trochę żałuje, że nie byłem w zeszłym roku.
Metallica daje radę, ale specjalnie się za nimi nie stęskniłem. Może gdyby Kill em All grali w całości to miałbym większą motywację. A tak... sam nie wiem, jak znam życie to pewnie w czwartek ten koncert wypada i nie będzie mi się chciało gimnastykować, żeby się na niego wybierać :)
Maria Konopnicka pisze:Metallica daje radę, ale specjalnie się za nimi nie stęskniłem. Może gdyby Kill em All grali w całości to miałbym większą motywację. A tak... sam nie wiem, jak znam życie to pewnie w czwartek ten koncert wypada i nie będzie mi się chciało gimnastykować, żeby się na niego wybierać :)
Nie gadaj głupot, może Pani od koszulek będzie ;-)