ja bym ci nawet i wziął, ale raz, że jestem obszerniejszy a dwa, że to raczej mocny balast dla mnie będzie tłuc się gdzieś po jakichś dziurach chuj wie ile dni z bluzą w ręku. zresztą i tak bym pewnie zgubił od razu :)So_It_Is_Done pisze:Znalazłby się jakiś uczynny kolega, najlepiej 75-80kg i ok 180-85cm co by przymierzył tę szmatę i kupił właściwy rozmiar ? Nie bądzcie żydy.
Koncert Proclamation, Bestial Raids 30 Kwiecień
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Koncert Proclamation, Bestial Raids 30 Kwiecień
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Może ktoś inny, dla kogo nie bedzie to balast?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Block69
Jak ma być wódka to ja sie niestety na to nie pisze, bo bym na pewno zapomniał.
PENIS METAL
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Będzie ktoś tak łaskawy i zakupi ten wór na młode ziemniaki? No do chuja....
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Scaarph
dobra miśki, ku przygodzie!
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
po czym cie poznać? ja będę ten łysy ubrany na czarno
- metalized
- weteran forumowych bitew
To ja też będę ten łysy ubrany na czarno:D Ktoś jeszcze chce dołączyć do łysych ubranych na czarno??Blackult pisze:po czym cie poznać? ja będę ten łysy ubrany na czarno
P.J.E.C.
- Scaarph
ja to ten najprzystojniejszy, nie posinieneś mieć problemu z rozpoznaniemBlackult pisze:po czym cie poznać? ja będę ten łysy ubrany na czarno
- Block69
Konkrety kto na flache, jak, gdzie, w czym i o kierej pod klubem. Nie wiem jak tam okolica wygląda i jak to sprzyja spożywaniu, bo tyska policja do gościnnych nie należy, ale damy rade. Zaś ma być ciepło w chuj to na pewno w czymś białym wystąpie, flaszki zgarne 3 na degustacje, ponad pół litra sie w nich uzbiera. Coś więcej oczywiście mile widziane. Start jest o 20:00, więc proponuje przedział czasowy na ewentualne zgrupowanie sie między 18:30 a 19:00 bezpośrednio pod klubem. Bydemy w 2 z Blackultem także kto będzie chciał sie napić ten nas bez problemu znajdzie.
PENIS METAL
-
- postuje jak opętany!
Miałem być, ale nie dam rady nawiedzić i to miejsce i w sobotę tamto miejsce...Więc niech ktoś napierdala za dwóch a będzie dobrze.
- Scaarph
jakoś się zhnajdziemy czyliBlock69 pisze:Konkrety kto na flache, jak, gdzie, w czym i o kierej pod klubem. Nie wiem jak tam okolica wygląda i jak to sprzyja spożywaniu, bo tyska policja do gościnnych nie należy, ale damy rade. Zaś ma być ciepło w chuj to na pewno w czymś białym wystąpie, flaszki zgarne 3 na degustacje, ponad pół litra sie w nich uzbiera. Coś więcej oczywiście mile widziane. Start jest o 20:00, więc proponuje przedział czasowy na ewentualne zgrupowanie sie między 18:30 a 19:00 bezpośrednio pod klubem. Bydemy w 2 z Blackultem także kto będzie chciał sie napić ten nas bez problemu znajdzie.[/quot)\e
7Block69 pisze:Konkrety kto na flache, jak, gdzie, w czym i o kierej pod klubem. Nie wiem jak tam okolica wygląda i jak to sprzyja spożywaniu, bo tyska policja do gościnnych nie należy, ale damy rade. Zaś ma być ciepło w chuj to na pewno w czymś białym wystąpie, flaszki zgarne 3 na degustacje, ponad pół litra sie w nich uzbiera. Coś więcej oczywiście mile widziane. Start jest o 20:00, więc proponuje przedział czasowy na ewentualne zgrupowanie sie między 18:30 a 19:00 bezpośrednio pod klubem. Bydemy w 2 z Blackultem także kto będzie chciał sie napić ten nas bez problemu znajdzie.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
jak ktos jeszcze nie wyjechal to uwaga bo w katowicach w ciagu 5 min lunie deszcz i bedzie burza :) aha i wypijcie moje zdrowie bestie :P
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Block69
Spoko, mam kontrole nad pogodą. Odrobina deszczyku dla oczyszczenia klimatu, troche grzmotów dla odstraszenia pozerów i do godziny nie będzie po tym wszystkim ani śladu.
PENIS METAL
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Serdecznie pozdrawiam Moich nowych bdb kolegów!!!!:-))
-
- zaczyna szaleć
No i gdzie te hordy szatanistów...frekwencja z dupy,koncert maksymalny rozpierdol!
- metalized
- weteran forumowych bitew
Bdb pozdrowienia są bdb i wysublimowane :-) P.J.E.C. się regeneruje/ degeneruje hahBlackult pisze:Serdecznie pozdrawiam Moich nowych bdb kolegów!!!!:-))
P.J.E.C.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Temple Desecration - polska odpowiedź na Bestial Raids - spodziewałem się sraczki a było bdb
Decline - werbla mało na blastach, zmęczenie dało znać o sobie i niecały występ widziany był, spoko
Bestial Raids - +bdb!!!:-))
Proclamation - bdb
Decline - werbla mało na blastach, zmęczenie dało znać o sobie i niecały występ widziany był, spoko
Bestial Raids - +bdb!!!:-))
Proclamation - bdb
-
- świeżak
Dawno nie było takiego wyrównanego koncertu, od początku urywało dupę.
Wokal w Temple Desecration wizualnie tak od niechcenia, bez napinki, ale rzygał b. pięknie i potężnie do mikrofonu, kto to w ogóle jest?
Decline nie widziany przeze mnie początek, jakoś bez rewelacji, ale potem razem z Krwawymi Sztandarami Thabel się rozkręcił i dobre to było. ;)
Bestial Raids najlepiej wypadł na tle reszty, widać że chłopaki w formie. Proclamation bez zawodu, i ogólnie, szał ciał.
Wokal w Temple Desecration wizualnie tak od niechcenia, bez napinki, ale rzygał b. pięknie i potężnie do mikrofonu, kto to w ogóle jest?
Decline nie widziany przeze mnie początek, jakoś bez rewelacji, ale potem razem z Krwawymi Sztandarami Thabel się rozkręcił i dobre to było. ;)
Bestial Raids najlepiej wypadł na tle reszty, widać że chłopaki w formie. Proclamation bez zawodu, i ogólnie, szał ciał.
- FENIKS
- w mackach Zła
szkoda że mnie nie było. Mam nadzieję na niszczący dewastujacy bluźnierczy rytuał Bestiali w krakowie już w sobotę!
- Semigod
- rozkręca się
Grubo było, frekwencja może i nie najwyższa, ale jakościowo idealnie. Muszę zacząć robić koncerty chujowych kapel, wtedy może raz mi się zwróci hehe. Bestial Raids pozamiatało
Kulawa koleżanka z Krakowa przeprasza, że nie dojechała, ale "dopadły ją krwawe dni". Cóż, ciężko było, ale dało radę bez niej :D
Kulawa koleżanka z Krakowa przeprasza, że nie dojechała, ale "dopadły ją krwawe dni". Cóż, ciężko było, ale dało radę bez niej :D