zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
23-01-2013, 21:49
streetcleaner pisze:No ale umówmy się szczerze, kto CZEKA na koncert Vader na takim festiwalu?
pamiętajmy, że ten festiwal jest w jakiś sposób znany poza granicami naszego kraju, dla którego Vader akurat jest marką bardzo rozpoznawalną.
Ja nie bronię tutaj Vader, po prostu dziwi mnie, że komuś ten zespół może stanąć ością w gardle.
Coś tam było! Człowiek!
-
Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
Kontakt:
23-01-2013, 21:52
nie no, bez przesady, nie jest to behemoth :))))))
this is a land of wolves now
-
Skaut
witchfinder pisze:Skaut pisze:witchfinder pisze:Asymetria asymetrią, Vader kompletnie mi nie pasuje do konceptu. Już nie mówiąc o tym, że ciężko o bardziej ograną ekipę.
Już nie dokładaj na siłę argumentów przeciw. Mayhem albo Morowe pasuje/pasowało? Chmielewski zaprasza kogo chce. To raz. Dwa, że na polu tak alternatywnego zestawu i festiwalu nagle okazuje się, że Vader może być jakąś przeszkodą. Wg mnie to dla festiwalu dobre posunięcie. Nie chcesz nie oglądasz, proste jak jebanie. Ale żeby z tego powodu mówić o jakiejś bece? Nie kumam.
Chuja tam na siłę. To żadna przeszkoda, ale 1) widzów to raczej nie przyciągnie, więc marketingowo średni pomysł; 2) po stokroć bardziej wolałbym w tym miejscu zobaczyć jakąś dobrą 3 ligę, która już w dużej ilości przewinęła się przez Asymmetry przez lata.
Bardzo lubię Vadera, z Asymmetry się już też jakoś "zżyłem", po prostu ten pomysł wydaje mi się chybiony.
Przeca możesz zobaczyć zarówno dobrą 3 ligę jak i Vader:/ No po prostu nie kumam tej całej "beki". Odnośnie przyciągania widzów - napisałem w poprzednim poście.
Coś tam było! Człowiek!
-
Skaut
Riven pisze:nie no, bez przesady, nie jest to behemoth :))))))
będzie na następnym festiwalu ;]]]
Coś tam było! Człowiek!
-
Riven
-
Kontakt:
23-01-2013, 21:53
jadę ;).
-
Skaut
23-01-2013, 21:55
plus trotzky będzie grał na klawiszach.
Coś tam było! Człowiek!
-
Riven
-
Kontakt:
23-01-2013, 21:55
zjechałem.
-
witchfinder
- weteran forumowych bitew
23-01-2013, 22:03
Skaut pisze:witchfinder pisze:Skaut pisze:Już nie dokładaj na siłę argumentów przeciw. Mayhem albo Morowe pasuje/pasowało? Chmielewski zaprasza kogo chce. To raz. Dwa, że na polu tak alternatywnego zestawu i festiwalu nagle okazuje się, że Vader może być jakąś przeszkodą. Wg mnie to dla festiwalu dobre posunięcie. Nie chcesz nie oglądasz, proste jak jebanie. Ale żeby z tego powodu mówić o jakiejś bece? Nie kumam.
Chuja tam na siłę. To żadna przeszkoda, ale 1) widzów to raczej nie przyciągnie, więc marketingowo średni pomysł; 2) po stokroć bardziej wolałbym w tym miejscu zobaczyć jakąś dobrą 3 ligę, która już w dużej ilości przewinęła się przez Asymmetry przez lata.
Bardzo lubię Vadera, z Asymmetry się już też jakoś "zżyłem", po prostu ten pomysł wydaje mi się chybiony.
Przeca możesz zobaczyć zarówno dobrą 3 ligę jak i Vader:/ No po prostu nie kumam tej całej "beki". Odnośnie przyciągania widzów - napisałem w poprzednim poście.
Okej, "beka" nie jest określeniem, które byłoby tutaj na miejscu ;) Niemniej jednak, resztę podtrzymuję.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
streetcleaner
- rasowy masterfulowicz
23-01-2013, 22:03
A mi powiem szczerze, im dłużej dyskutujemy tym coraz bardziej ten VADER przeszkadza. O ile fajniej jakby zamiast nich, pojawiła się Mgła, Echoes of Yul czy nawet Antigama. Sporo fajnej muzyki z tych rejonów jest do wyciągnięcia na pierwszy plan, są to przecież też coraz większe nazwy, które zdecydowanie trudniej w ciągu roku zobaczyć na żywo niż upadający od 12-lat Vader ;-)
-
Riven
-
Kontakt:
23-01-2013, 22:07
+1
A o co chodzi z tym Melvins LITE na plakacie?
-
Skaut
23-01-2013, 22:08
streetcleaner pisze:A mi powiem szczerze, im dłużej dyskutujemy tym coraz bardziej ten VADER przeszkadza. O ile fajniej jakby zamiast nich, pojawiła się Mgła, Echoes of Yul czy nawet Antigama. Sporo fajnej muzyki z tych rejonów jest do wyciągnięcia na pierwszy plan, są to przecież też coraz większe nazwy, które zdecydowanie trudniej w ciągu roku zobaczyć na żywo niż upadający od 12-lat Vader ;-)
No pewnie, ja się z tym zgadzam, że wiele nazw można wciągnąć do tego festiwalu. Ale nie kumam dlaczego to akurat Vader ma być tym kozłem ofiarnym, tak jakby pozostałe zespoły były same zajebiste. To nie jest koncert życzeń do cholery tylko decyzja Chmielewskiego ;]]] Poza tym, ja już od 3 edycji się nie mogę Wovenhand doczekać i też mogę na to ponarzekać ;]
Coś tam było! Człowiek!
-
Riven
-
Kontakt:
23-01-2013, 22:08
Było przyjechać do Warszawy - Ner tez byl :)
-
witchfinder
23-01-2013, 22:12
Skaut pisze:streetcleaner pisze:A mi powiem szczerze, im dłużej dyskutujemy tym coraz bardziej ten VADER przeszkadza. O ile fajniej jakby zamiast nich, pojawiła się Mgła, Echoes of Yul czy nawet Antigama. Sporo fajnej muzyki z tych rejonów jest do wyciągnięcia na pierwszy plan, są to przecież też coraz większe nazwy, które zdecydowanie trudniej w ciągu roku zobaczyć na żywo niż upadający od 12-lat Vader ;-)
No pewnie, ja się z tym zgadzam, że wiele nazw można wciągnąć do tego festiwalu. Ale nie kumam dlaczego to akurat Vader ma być tym kozłem ofiarnym, tak jakby pozostałe zespoły były same zajebiste. To nie jest koncert życzeń do cholery tylko decyzja Chmielewskiego ;]]] Poza tym, ja już od 3 edycji się nie mogę Wovenhand doczekać i też mogę na to ponarzekać ;]
Judżin był praktycznie zaklepany na trójkę, miał mieć solo Wovenset z gitarką, ale zawołał za dużo $$$ i skończyło się na Weedeaterze dnia pierwszego ;)
streetcleaner pisze:A mi powiem szczerze, im dłużej dyskutujemy tym coraz bardziej ten VADER przeszkadza. O ile fajniej jakby zamiast nich, pojawiła się Mgła, Echoes of Yul czy nawet Antigama. Sporo fajnej muzyki z tych rejonów jest do wyciągnięcia na pierwszy plan, są to przecież też coraz większe nazwy, które zdecydowanie trudniej w ciągu roku zobaczyć na żywo niż upadający od 12-lat Vader ;-)
Dokładnie tak.
Riven pisze:
A o co chodzi z tym Melvins LITE na plakacie?
Mają grać w trójkę, z jedną perkusją.
-
witchfinder
23-01-2013, 22:17
Ciekawe swoją drogą jak będzie z Neurosis. Są zaklepani na tą Primaverę, raczej nie będzie im się chciało wozić 3 razy do Europy w 2 miesiące (koniec maja w/w; końcem czerwca hellfest), to trochę stawia ich pod znakiem zapytania na Asy (pod którym nawiasem mówiąc, od początku byli ;))
Ostatnio zmieniony 23-01-2013, 22:18 przez
witchfinder, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Skaut
23-01-2013, 22:18
Riven pisze:Było przyjechać do Warszawy - Ner tez byl :)
jak będzie jeszcze raz to przyjadę, wtedy nie dałem rady.
Coś tam było! Człowiek!
-
Riven
-
Kontakt:
23-01-2013, 22:20
Zaluj - był metalowy rozpierdol.
Miałem napisac, ze marzy mi się Voivod na asymmetry, ale trase po Europie maja mieć dopiero w czerwcu/lipcu niestety. akurat oni by pasowali jak znalazł , zwłaszcza wespol z mayhem :).
-
Bloodcult
23-01-2013, 22:47
witchfinder pisze:Ciekawe swoją drogą jak będzie z Neurosis.
Nie będzie. W Poznaniu pytałem Scotta Kelly o to i nic i takim koncercie nie wiedział :(
-
Baton
23-01-2013, 22:49
witchfinder pisze:Ciekawe swoją drogą jak będzie z Neurosis. Są zaklepani na tą Primaverę, raczej nie będzie im się chciało wozić 3 razy do Europy w 2 miesiące (koniec maja w/w; końcem czerwca hellfest), to trochę stawia ich pod znakiem zapytania na Asy (pod którym nawiasem mówiąc, od początku byli ;))
Jakie w ogóle sa przesłanki do tego, żeby NEUROSIS miało się pojawić, pomijając oczywiście to, że doskonale wpasowują się w formułe festiwalu, wydali nowy album i dawno w Polsce nie byli? Bo chyba nie chodzi tylko o oczekiwania.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
witchfinder
23-01-2013, 22:54
Baton pisze:witchfinder pisze:Ciekawe swoją drogą jak będzie z Neurosis. Są zaklepani na tą Primaverę, raczej nie będzie im się chciało wozić 3 razy do Europy w 2 miesiące (koniec maja w/w; końcem czerwca hellfest), to trochę stawia ich pod znakiem zapytania na Asy (pod którym nawiasem mówiąc, od początku byli ;))
Jakie w ogóle sa przesłanki do tego, żeby NEUROSIS miało się pojawić, pomijając oczywiście to, że doskonale wpasowują się w formułe festiwalu, wydali nowy album i dawno w Polsce nie byli? Bo chyba nie chodzi tylko o oczekiwania.
Wiem, że organizatorzy próbowali ściągnąć i wiem, że była to sprawa otwarta. Nie wiem jednak, na czym stanęło.
-
Nerwowy
- zahartowany metalizator
24-01-2013, 00:32
Czyli wygląda na to, że się zesrało.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.