PRZYSTANEK WOODSTOCK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK
Oto kwiat!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Podnieciłem się, jest szansa na szew, albo chociaż zwalisz mi konia ?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- manieczki
jakbyś napisał:
jest szansa na zwalenie konia, albo chociaż na szew - to bym się zastanowił...tak czuję się osaczony
jest szansa na zwalenie konia, albo chociaż na szew - to bym się zastanowił...tak czuję się osaczony
- Nerwowy
;DDDD
-
- rozkręca się
Lykantrop pisze:Ponoć rok temu widziano tam wśród bawiącej się publiczności kolesi z Infernal War, ktoś potwierdzi?

w tym roku tylko Iperyt
-
- weteran forumowych bitew

Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- manieczki
Sam płemieł zabrał głos!
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ale premier miał zajebiste ciężarówki w tle!
Koleś pewnie dostanie wyrok bez zawiasów, co będzie oczywiście niesprawidliwe bo ten cały atak wyglądał raczej jak szturchanie się z koleżanką. Zresztą jak to ktoś ładnie ujął, niby rebelia, a tutaj bratanie się z mainstreamowymi mediami... Nic jednak nie zmieni faktu że jebać woodstock i brudasów.
Koleś pewnie dostanie wyrok bez zawiasów, co będzie oczywiście niesprawidliwe bo ten cały atak wyglądał raczej jak szturchanie się z koleżanką. Zresztą jak to ktoś ładnie ujął, niby rebelia, a tutaj bratanie się z mainstreamowymi mediami... Nic jednak nie zmieni faktu że jebać woodstock i brudasów.
- Kingu
Aby do tego doszło, musieliby ujawnić aktualne archiwa służb, a na to się nie zapowiada.535 pisze: Czy jest już, wydawnictwo Przystanek Woodstock w obiektywie CBŚ, ABW, czy ch... wie jeszcze kogo?
Jeśli się wie co w niej jest, to nie ma obaw :)535 pisze: Zapewne boisz się otworzyć lodówkę.
Opuściłem i to dawno temu. Z dalszej perspektywy czasami widać więcej.535 pisze:Dziwne, że przy takim podejściu, nie opuściłeś jeszcze strefy buforowej, zabierając co cenniejsze przedmioty.
Powiedział ten, który instaluje prokuratorów do ścigania za poglądy niezgodne z linią jego partii.manieczki pisze:
Sam płemieł zabrał głos!
Swoją drogą na listopad szykuje się widowisko, jak Marsz Niepodległości spotka się z anarchistami na cyrku klimatycznym. Teraz te zamaskowane czarne szmaty to już legalnie przywozić będą wagonami ze wschodnich Niemiec. Przepisy o bratniej pomocy zbrojnej też już są. Będzie dobrze.
Mógłbym być bardziej złośliwy, ale nie chcę się kłócić. Mam nadzieję, że Twój syn, nie powie, któregoś pięknego dnia: "Ojcze, kocham Lucjana, chcę by został moją żoną". Powodzenia Panie Kolego ze swoimi zasadniczymi poglądami, widzianymi z perspektywy. Oceny też Ci wychodzą nad wyraz szybko. Może mniej pij przed ekranem?Kingu pisze:Opuściłem i to dawno temu. Z dalszej perspektywy czasami widać więcej535 pisze:Dziwne, że przy takim podejściu, nie opuściłeś jeszcze strefy buforowej, zabierając co cenniejsze przedmioty.
-
A w rodzinie wszyscy inni zdrowi?Kingu pisze: Swoją drogą na listopad szykuje się widowisko, jak Marsz Niepodległości spotka się z anarchistami na cyrku klimatycznym. Teraz te zamaskowane czarne szmaty to już legalnie przywozić będą wagonami ze wschodnich Niemiec. Przepisy o bratniej pomocy zbrojnej też już są. Będzie dobrze.
Co do Woodstocku to nie przeszkadzają mi w nim ludzie taplający się w błocie, w końcu na wielu innych imprezach widać różne dziwne zachowania. ;) To co mnie tam irytuje to skrajne zaprzeczenie rock'n'rollowemu etosowi na rockowej niby imprezie. Spotkania z politykami, celebrytami, jakieś militarne pokazy, jedzenie z ręki guru Owsiaka - do rock'n'rollowego buntu bardziej pasuje mi jednak właśnie akcja typa podczas tego programu Miecugowa. Klepania po twarzy co prawda raczej nie popieram, ale zrobienie syfu podczas czegoś, co kojarzy mi się ze szkolnymi apelami z czasów peerelu budzi moją pewną sympatię. ;)
Bajdełej, GW z miejsca mianowała typa "szaleńcem", hahaha.
- Kingu
535 pisze:Może mniej pij przed ekranem?
Na zdrowie.535 pisze: Pozwolicie, że naleję sobie jeszcze jedno jasne.
Kiedyś wołano na to "Jojko Jojko bramkę strzel... Teraz nie wiem.RippingHeadache pisze:Bajdełej, GW z miejsca mianowała typa "szaleńcem", hahaha.
Tak. Piję, ale nigdy tego nie ukrywałem. Poza tym piję za swoje i stać mnie na to, by czasem, wyjechać ze strefy buforowej na przyjemne wakacje, więc nie rozumiem Twego skomlenia, widzianego z perspektywy, jak to jest źle i niedobrze. Może chęci zabrakło, a może umiejętności? Powiedz , dlaczego miernota bije z Twych wypowiedzi?Kingu pisze:535 pisze:Może mniej pij przed ekranem?Na zdrowie.535 pisze: Pozwolicie, że naleję sobie jeszcze jedno jasne.
Czy ja się przesłyszałem, czy dobrze usłyszałem wczoraj w radiu, że bawi się tam... 300 tys. osób? Fuck! Nie jestem w stanie wyobrazić sobie takiego tłumu - największym koncertem na jakim byłem był koncert Wielkiej Czwórki - tam było (zależy od relacji 70-90 tys. osób)
- Nerwowy
To akurat żaden wynik jeśli chodzi o ten spęd, kiedyś naliczyli pół miliona ;)
- harvestman
http://muzyka.interia.pl/raport/przysta ... 40245,8390Maria Konopnicka pisze:Czy ja się przesłyszałem, czy dobrze usłyszałem wczoraj w radiu, że bawi się tam... 300 tys. osób? Fuck! Nie jestem w stanie wyobrazić sobie takiego tłumu - największym koncertem na jakim byłem był koncert Wielkiej Czwórki - tam było (zależy od relacji 70-90 tys. osób)
Tutaj jest napisane że mniej więcej pół miliona.
-
Zdaje się, że rekordowo (dwa lata temu?) było 700 tysięcy.Maria Konopnicka pisze:Czy ja się przesłyszałem, czy dobrze usłyszałem wczoraj w radiu, że bawi się tam... 300 tys. osób? Fuck! Nie jestem w stanie wyobrazić sobie takiego tłumu - największym koncertem na jakim byłem był koncert Wielkiej Czwórki - tam było (zależy od relacji 70-90 tys. osób)
Fairies wear boots and now you gotta believe me
To jest fenomen - niezależnie od tego co tam gra i w czy się paplają...
Fenomenem jest także to, że przy takiej ilości ludzi nie ma informacji o większych aktach agresji, tak powszechnych w naszym społeczeństwie.