Marduk, Grave - Wrocław 19.12 + inne miasta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: Marduk, Grave - Wrocław 19.12 + inne miasta
A ja miałem wątpliwości, czy udać się na tę imprezę... Widzę, że dużo nie straciłem, wziąwszy pod uwagę, że chciałem zobaczyć tylko Grave i Marduk :)
The madness and the damage done.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Można stosować zamiennie ze słowem WYSSANIA :-)Gore_Obsessed pisze:mistrzów świata pretensjonalności z WESSANIA.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Myślę że na samego Grave warto było iść, aczkolwiek dziwne że nie interesował cię w ogóle np. Azarath. Marduk nie byłby tak kiepski, gdyby nie ten debilny pomysł z przerwą między każdym kolejnym kawałkiem. Ja aż tak jak Maniek nie narzekałem też na brzmienie (szczególnie na G i M), chociaż faktycznie na A trochę się zlewało. Natomiast na V nie słyszałem klawiatury :)Kurt pisze:A ja miałem wątpliwości, czy udać się na tę imprezę... Widzę, że dużo nie straciłem, wziąwszy pod uwagę, że chciałem zobaczyć tylko Grave i Marduk :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Azarath grali jakoś w środku koncertu a ja nie dałbym rady wcześniej się pojawić w Progresji.
-
- weteran forumowych bitew
Wróć do przedszkola i rozpocznij od nowa edukację!!! Kto ci dał maturę i o zgrozo, jeśli tak jest, dyplom wyższej uczelnii!!!???Kurt pisze:A ja miałem wątpliwości, czy udać się na tę imprezę... Widzę, że dużo nie straciłem, wziąwszy pod uwagę, że chciałem zobaczyć tylko Grave i Marduk :)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no Ty, to o edukcaji raczej nie powinieneś się odzywać spoglądając jakie kwiatki wypisujesz w poniższym temacie :DDeath in another way pisze:Wróć do przedszkola i rozpocznij od nowa edukację!!! Kto ci dał maturę i o zgrozo, jeśli tak jest, dyplom wyższej uczelnii!!!???Kurt pisze:A ja miałem wątpliwości, czy udać się na tę imprezę... Widzę, że dużo nie straciłem, wziąwszy pod uwagę, że chciałem zobaczyć tylko Grave i Marduk :)
-
- starszy świeżak
a to fakt - Mariusz ksiażki do gramtayki nie zpierdolił, specjalizuje sie w merchu
Nazywam się Marcin Kamiński, mieszkam w Kielcach i lubię ssac parówy, chapać dzide oraz wypinać kakaowe oko. Admina proszę o dyskrecję, gdyż znam szwedzkie tajemnice poliszynela.
-
Następni do reedukacji!!!:-)))
-
- starszy świeżak
ale przynajmniej nie do resocjalizaciDeath in another way pisze:Następni do reedukacji!!!:-)))
Nazywam się Marcin Kamiński, mieszkam w Kielcach i lubię ssac parówy, chapać dzide oraz wypinać kakaowe oko. Admina proszę o dyskrecję, gdyż znam szwedzkie tajemnice poliszynela.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Koniecznie. Zacznę od powtórzenia lekcji prowadzonej przez przesympatycznego bdb:-)))) kolegę Arystotelesa.Death in another way pisze: Wróć do przedszkola i rozpocznij od nowa edukację!!! Kto ci dał maturę i o zgrozo, jeśli tak jest, dyplom wyższej uczelnii!!!???
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
polecam Platona a przedew-kim jego niezwykle utalentowanego bdb Kolegę Sokratesa, którego jego niebdb żona doprowadziła do życia na ulicy, gdzie nauczał przypadkowych ateńskich skurwysynów!!!:-(((Kurt pisze:Koniecznie. Zacznę od powtórzenia lekcji prowadzonej przez przesympatycznego bdb:-)))) kolegę Arystotelesa.Death in another way pisze: Wróć do przedszkola i rozpocznij od nowa edukację!!! Kto ci dał maturę i o zgrozo, jeśli tak jest, dyplom wyższej uczelnii!!!???
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ciekawe czy miałbyś odwagę Sokratesowi to w-ko powiedzieć prosto w twarz, czy jesteś jednym z wielu internetowych wojowników z forum, którzy jak przyjdzie co do czego, to okazują się maksymalnymi trzórzami i spieprzają gdzie przysłowiowy pieprz rośnie(tak miał kiedyś Vlad z jednym z nich na pewnym koncercie)!!!???:-)))Blackult pisze:polecam Platona a przedew-kim jego niezwykle utalentowanego bdb Kolegę Sokratesa, którego jego niebdb żona doprowadziła do życia na ulicy, gdzie nauczał przypadkowych ateńskich skurwysynów!!!:-(((Kurt pisze:Koniecznie. Zacznę od powtórzenia lekcji prowadzonej przez przesympatycznego bdb:-)))) kolegę Arystotelesa.Death in another way pisze: Wróć do przedszkola i rozpocznij od nowa edukację!!! Kto ci dał maturę i o zgrozo, jeśli tak jest, dyplom wyższej uczelnii!!!???
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
opowiedz to tym tchórzu i i-netowym napinaczu ktorego spotkał Vlad, to na pewno b.ciekawa historia może nawet z nutką erotyzmu w tle???:-)))Kurt pisze:Ciekawe czy miałbyś odwagę Sokratesowi to w-ko powiedzieć prosto w twarz, czy jesteś jednym z wielu internetowych wojowników z forum, którzy jak przyjdzie co do czego, to okazują się maksymalnymi trzórzami i spieprzają gdzie przysłowiowy pieprz rośnie(tak miał kiedyś Vlad z jednym z nich na pewnym koncercie)!!!???:-)))Blackult pisze:polecam Platona a przedew-kim jego niezwykle utalentowanego bdb Kolegę Sokratesa, którego jego niebdb żona doprowadziła do życia na ulicy, gdzie nauczał przypadkowych ateńskich skurwysynów!!!:-(((Kurt pisze: Koniecznie. Zacznę od powtórzenia lekcji prowadzonej przez przesympatycznego bdb:-)))) kolegę Arystotelesa.
Nie chcę być złośliwy, ale w obliczu ujawnionych informacji (oczywiście jeżeli te są prawdziwe), powyższe przemówienie nabiera nowych barw i zapachów.Death in another way pisze:OSTRO POJECHAŁEŚ, JA TEGO WSZYSTKIE NIE ODCZUŁEM I NIE WIDZIAŁEM, BO BYŁEM TYLKO NA GRAVIE I MARDUKU W ŚRODKU, WIĘC TRUDNO MI TO OCENIĆ, ALE Z DRUGIEJ STRONY TO NIE JEST EKSKLUZYWNA SALA KONCERTOWA, FILHARMONIA ALBO TEATR CZY KINO TYLKO KLUB METALOWY Z SALĄ KONCERTOWĄ I NIE TYLKO NA UNDEGROUNDOWE KONCERTY, JEDNAK OCENA ZAWSZE POZOSTAJE SPRAWĄ OSOBISTĄ I BARDZO SUBIEKTYWNĄ I MA SIĘ DO NIEJ W PEŁNI PRAWO!!! MIEJMY NADZIEJĘ, ŻE W-KO CO NAPISAŁEŚ ZOSTANIE STOPNIOWO POPRAWIONE TAK, ŻEBY KAŻDY BĘDĄC W NOWYM KLUBIE BYŁ W PEŁNI ZADOWOLONY ZE WSZYSTKIEGO!!! KONSTRUKTYWNA I MĄDRA KRYTYKA ZAWSZE JEST PRZYDATNA, KRYTYKANCTWO I SZUKANIE DZIURY W CAŁYM Z PEWNOŚCIĄ NIE JEST BUDUJĄCE-JAK JEST W TYM PRZYPADKU POZOSTAWIAM TO INDYWIDULANEJ OCENIE KAŻDEGO, RÓWNIEŻ Z AUTOPSJI!!!Czesław pisze:Niedociągnięcia nowego klubu woda lejąca się z kaloryfera czy brak pełnego wykończenia są zrozumiałe (o ile pierwsze mogło być nieco irytujące, to nie wiem w czym komu te ostatnie w zasadzie przeszkadza), kiepsko przygotowane kible (ze 3 pisuary, kabin nie więcej i totalny syf, o którego uprzątnięcie nikt nie dba) mogą także zostać wybaczone, w końcu nowy klub mógł być nieprzygotowany. Ale to nie koniec! Poniższa lista błędów jest nie tylko niezrozumiała, ale momentami wręcz z pełną premedytacją skurwiała, tym bardziej że mówimy o starym klubie, który zmienił lokalizację, a więc zapewne właściciel i obsługa nie zostali całkowicie wymienieni, a co za tym idzie powinni wiedzieć jak wygląda organizacja koncertu i co należy przygotować, a co można olać:
- nieprzygotowanie numerków do szatni, klub otwarty od 14 czy 15, a wypisanie trwa sobie w najlepsze o godzinie 20!
- jednak za mało punktów wydawania napojów chłodzących (wystarczyło postawić jedną-dwie osoby więcej za barem)
- rozumiem że warszawa i ceny wysokie, ale 8 zł za szczyny lane do pokala nieco powyżej kreski 0,3l i sprzedawanie tego jako 0,4l to mocne przegięcie
- potraktowanie wszystkich uczestników koncertu jak jakieś bydło, którego nie można w trakcie trwania imprezy wypuścić z klubu, bo nie i chuj
- palarnia przygotowana w formie ciasnej klatki ogrodzonej siatką - ktoś patrząc na to z zewnątrz musiał zapewne zachodzić w głowę, co to za pierdolone zoo! ten problem byłby rozwiązany gdyby z klubu można było wychodzić! w starej progresji nie było jakoś z tym problemu!
- wszystkie miejsca siedzące to trzy ławeczki i 6 krzesełek (nie licząc kilkunastu dodatkowych miejsc, które jednak znajdowały się na sali koncertowej, nie do końca dobre miejsce na złapanie tchu czy pogadanie ze znajomymi) - podkreślę jeszcze raz, na imprezie która planowo trwa około 9 godzin, a na którą przyszło kilkaset osób!
Całkiem sensowne brzmienie oraz niezłe oświetlenie niestety nie rekompensują powyższych wpadek organizacyjnych. Jeżeli uczestnikom koncertu nie uwłaczało takie potraktowanie przez organizatora, to oznacza że na takie potraktowanie w pełni zasłużyli i w przyszłości tylko takich życzę, bo jak ktoś nie ma szacunku sam do siebie, to inni też do niego nie będą mieć.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
O to już musisz zapytać naszego przesympatycznego bdb:-)))))) kolegę Mariusza!!!Blackult pisze: opowiedz to tym tchórzu i i-netowym napinaczu ktorego spotkał Vlad, to na pewno b.ciekawa historia może nawet z nutką erotyzmu w tle???:-)))
-
- mistrz forumowej ceremonii
Maniek jak coś napisze, to zawsze się czyta z dużą przyjemnością. nawet gdy to jest relacja z niezbyt udanej imprezy :)
- Husar
Czekajcie! Ide do biedry po słoik ogórków! Zawsze je kupuje na specjalną okazję
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
- rozkręca się
Ja pierdolę! nieczęsto tu piszę, często czytam!!! Czy tu jest jeszcze ktoś, kto Kocha Metal, a nie zachowuje się jak stara kurwa z targu i ciągle narzeka??? Typowe polakostwo, tylko marudzićććć! Kiedyś tak nie było! Banda internetowych gówniarzy!!!!!!!
- Headcrab
- Kontakt:
Zastanawia mnie jak można słuchać death metalu i uciec z Grave, albo słuchać blacku i uciec z Marduk. Ci ludzie chyba za parę lat będą sobie pluć w brodę.Gore_Obsessed pisze:Na moje nieszczęście po zejściu ze sceny Śmierćwilka nastąpić miały sceniczne harce SCEPTIC oraz VESANIA. .... DEATH i BEHEMOTH dla ubogich (ze srebrnym krawatem w roli głównej - co wy wiecie na temat zła?!?) wreszcie - po kilku godzinach - zwolnili scenę. Również spora część publiki udała się do szatni... Pokuta dobiegła końca.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Albo za parę lat stwierdzą że ich gust ewoluował i teraz będą słuchać czegoś zupełnie innego.Headcrab pisze:Zastanawia mnie jak można słuchać death metalu i uciec z Grave, albo słuchać blacku i uciec z Marduk. Ci ludzie chyba za parę lat będą sobie pluć w brodę.Gore_Obsessed pisze:Na moje nieszczęście po zejściu ze sceny Śmierćwilka nastąpić miały sceniczne harce SCEPTIC oraz VESANIA. .... DEATH i BEHEMOTH dla ubogich (ze srebrnym krawatem w roli głównej - co wy wiecie na temat zła?!?) wreszcie - po kilku godzinach - zwolnili scenę. Również spora część publiki udała się do szatni... Pokuta dobiegła końca.