Nawet na fotke się załapałem :)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Myślę, że po prostu zajebali, ewentualnie wpierdolili ;)Heretyk pisze:no dobra, a coś więcej o tym Autopsy? bo że zajebiście to można się domyślić
ramonoth pisze:Myślę, że po prostu zajebali, ewentualnie wpierdolili ;)Heretyk pisze:no dobra, a coś więcej o tym Autopsy? bo że zajebiście to można się domyślić
Tylko co bys chciał usłyszeć? No może sprobuję cos napisać. Zagorzałym i bezkrytycznym fanbojem Autopsy nie jestem, więc może będzie to bardziej wiarygodne. A więc... troche nie wiedziałem czego się spodziewać na scenie po kapeli, której frontmanem na dobrą sprawę jest perkusista. Rzadko oglądam Judtuba, a tym badziej koncerty, dlatego nie zaglądałem jak Autopsy prezentuje się na żywo. No więc gwiazda festiwalu teoretycznie bez frontmana z przodu... muzyka jak muzyka, ale czy to się mogło bronić na scenie przez ok 70 minut...Heretyk pisze:no dobra, a coś więcej o tym Autopsy? bo że zajebiście to można się domyślić
pasujegelO pisze:Już jestem po regeneracji :) widziałem Infest i było bdb. Wokalista więcej był poza sceną niż na niej. Ja miałem wrażenie, że był zdrowo po czym, ale ludzie mówili, że oni SE są .
BDB relacja i BDB zdjęcia. Nie ma bata Gniewko, następnym razem lecę/jadę z Wami:) W końcu będę mógł się odwdzięczyć tym i owym za dokonanie tak wielu udanych transakcji handlowych:) Pozdrawiam . Jeśli macie jakieś fotki z gigu Autopsy to będę zobligowany za umieszczenie:)Harlequin pisze:
Tak a propos znajdywania białego Prosiaka w tłumie ;)
Edit: Tak gwoli narzekania. Niestety program festiwalu dawali w formie papierowych broszur zamiast jakiejś smyczki z plakietkami (czytaj jak na Brutalu). Troche lipa, bo mało to poręczne było
Very nice girls:) Me gusta i bardzo ładne dziewczęta jak na Holenderki o których ludzie piszą niewybredne żarty jeśli mowa o ich urodzie:) Tu widać jest zupełnie inaczej:)Harlequin pisze:
Specjalnie dla Ciebie Tomku :D Patrząc na tą po prawo miała wieksza erekcje niz widząc Autopsy. Jakby nie patrzec - spiewały i tanczyły dla Nas :D
and here we go with the first round of confirmed bands for Netherlands Deathfest 2017!
March 3-5, 2017
013 Tilburg
Antigama
Birdflesh
Bloodbath
Brodequin
Cancer
Cianide
Dead Congregation
Death Toll 80k
Demolition Hammer
Discharge
Gorgasm
Gorgoroth
Hooded Menace
Impaled
Impaled Nazarene
Iron Lung
Lycanthrophy
Myrkskog
Needful Things
Svartidaudi
Terrorizer
Tsjuder
Wojczech
A limited amount of early bird passes (weekend passes) go on sale Saturday, April 30th at 11 am CET. We will post more info about this sale (including ticket link) within the next couple of days.
Many more bands will be announced SOON!