535 pisze:A propos Behemoth i hali Wisły. Nie wiedziałem, że można obejrzeć całość...
[youtube][/youtube]
Dało się napierdalać bez pajacowania, damskich fatałaszków i tostera na głowie?
Oo, byłem wtedy nawet. Na Behemoth góra 20 osób pod sceną :) To też wtedy ze względu na mój stan ochrona postanowiła wyjebać mnie z Hali zaraz przed wejściem Satyricon na scenę. I to był chyba mój ostatni kontakt z muzyką Behemoth i Satyricon in general :)
Też byłem, nawet się znalazłem kilka razy na tym materiale, oczywiście już dużo wcześniej go widziałem.
Ale zastanawiało mnie zawsze co ten koleś z boku sceny tam napierdalał do Nergala i czy go dojechali jak im Adaś nakazał gestami.
Wie ktoś?
"Rzeczpospolita Niewierna" to trasa, na którą polscy fani czekali od dawna, ponieważ zespół zaprezentujew całości (...) "The Satanist". Oprócz wszystkich kawałków z "The Satanist", w set liście nie zabraknie najważniejszych utworów z całej historii zespołu.
znowu teatrzyk i wyuczone ruchy zamiast koncertu...
"Rzeczpospolita Niewierna" to trasa, na którą polscy fani czekali od dawna, ponieważ zespół zaprezentujew całości (...) "The Satanist". Oprócz wszystkich kawałków z "The Satanist", w set liście nie zabraknie najważniejszych utworów z całej historii zespołu.
nom, fani od dawna czekali na caly satanist....
ale szkoda ze tej bydgoszczy nie ma. bolzer chcialem zobaczyc
e nooo, mimo tej calej pozy na scenie to behemoth koncertowo jest bdb
Niby tak ale jeżeli ktoś chce tylko spróbować to równie dobrze może pobrać darmowe bilety do cyrku, które proponują czasem panie przy kasach większych sklepów. To mniej więcej ten sam poziom widowiska.Pardon SZTUKI. Pamiętajcie, Behemoth gra SZTUKI.
e nooo, mimo tej calej pozy na scenie to behemoth koncertowo jest bdb
koncertowo tak, tylko najpierw trzeba nie usnac na jaselkach z satanista :-)