MARDUK- INFERNAL WAR- RAGNAROK 1.5.Poznań U BAZYLA

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

Re: MARDUK- INFERNAL WAR- RAGNAROK 1.5.Poznań U BAZYLA

03-05-2018, 01:05

pr0metheus pisze:
SODOMOUSE pisze: Dalej, może być tak ,że na koncerty, to najbliżej będziemy mieli do Berlina i Czech.
naprawde wierzysz ze moglo by do tego dojsc? nie ma takiej opcji.
ostatnio odwolali marduk w oakland i peste noire w quebecu. czy ktokolwiek w usa czy kanadzie mial by takie obawy?
odwolywanie koncertow robi sie na pokaz, by niektorzy mogli zaistniec (lokalnie). nie ma co histeryzowac, takie rzeczy po prostu sie zdarzaja, niezaleznie czy robia to kolka rozancowe czy fani marksa.
jak zespol ma ekstermalny przekaz musi sie z tym liczyc ze czasem dostanie po dupie albo po kieszeni.
porównujesz Usa i Kanadę do Polski...to bieguny. Tam odwołują koncerty, poprzez lokalne naciski, wpływy, propagandę wykupionych
mediów. Chciałbym się mylić, ale widzę , że w PL ten organ odwoławczy, może mieć bardziej odgórne wpływy. Jaka partia u sterów,
taka doktryna wykonawcza. A sondaże, mówią jednoznacznie jaką część tortu społecznego, kto ma. Kupili ludzi programami pro-egzystencjonalnymi. Kowalski, nie wylicza, ile płyt kupi co miesiąc, tylko czy będzie miał na wyprawkę dla dzieciarni i wakacje WEW
Sopotach. I pełny koszyk w markjetach.... Ludzie, to proste Mechy, łatwe do kupienia, poprzez programy lojalnościowe. My, z tym
muzycznym echo-duchem, stanowimy plankton w rozważaniach. Ale, te wydawałoby się nieistotne odgórne decyzje , niczym efekt
motyla, trzepią nas po zakazie koncertowym. Proste jak cep. Słabością, tego politycznego podwórka, jest jednostajność partyjna.
Nima chuja, brakuje lewicy....! Każdy kraj, w miarę rozsądnie wyglądający, zarządzany, ma w równowadze sejmowej partie lewicowe.
W PL, ten podział jest kompletnie zaburzony-rozjechany. To podłoże zadymy wszelkiej. Jakkolwiek, jak to odwołanie rzeszowskie,
będzie miało wpływ na trasę jesienną z Vader? Duże. Teraz, w miarę protestu, każdy będzie chciał zobaczyć Marduk, zwłaszcza
po zapoznaniu się z całym , nowym albumem. Może taka idea, przy(ś)więcała, tej zakamuflowanej akcji z hydrauliką?.....Zobaczymy.
Stara, judeojankeska doktryna, zróbmy aferę, po profitach i czasie, zobaczymy kto miał w tym interes....
Awatar użytkownika
uglak

03-05-2018, 01:12

czemu Kanada jest zlym przykladem? poglady odwolujacych koncerty sa tam zbiezne z linia rzadu ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

03-05-2018, 01:40

uglak pisze:czemu Kanada jest zlym przykladem? poglady odwolujacych koncerty sa tam zbiezne z linia rzadu ;-)
o, to nie wiedziałem. Od kiedy tak jest? To pewnie przejściowe problemy obozu opozycji Quebec:)
535

03-05-2018, 06:10

SODOMOUSE pisze:Kupili ludzi programami pro-egzystencjonalnymi. Kowalski, nie wylicza, ile płyt kupi co miesiąc, tylko czy będzie miał na wyprawkę dla dzieciarni i wakacje WEW
Sopotach. I pełny koszyk w markjetach....
To jest prawdziwy fenomen. Coś co zemści się w momencie, gdy Kowalski zauważy, że pięć stów tak naprawdę nie wystarczy na żadną z powyższych uciech. Czekam cierpliwie, stojąc na wzgórzu żywota i spoglądając w dół ku pustce...

Natomiast jeszcze jedno mnie zastanawia. Nie traktuj tego jako atak, czy chęć przyjebania się, ale czego tak naprawdę oczekujesz od młodszych pokoleń? Szczególnie w kwestii "rozrywki", jaką niewątpliwie jest widowisko słowno-muzyczne? Czego oczekujesz po ludziach, którzy dostają wszystko na tacy? Po ludziach, którzy mają nieograniczony wybór oraz nieograniczony natychmiastowy dostęp niemal do wszystkiego? Co niby mają robić? Gonić się po skwerku z tulipanami? Obserwowałem przez chwilę towarzystwo na metalmanii i stwierdziłem, że ... cieszę się, że tak to wygląda. Że spokojnie i bez niepotrzebnej afery, można sobie posiedzieć, dziabnąć co kto tam lubi, a potem bez większych awantur wejść i potupać nóżką w rytm mniej lub bardziej udanych i lubianych przebojów. Być może powiesz, że to starość. Być może będziesz miał rację. Jednak w czasach, w których panuje polityczno-mentalna sraczka odbijająca się echem niemal w każdej dziedzinie życia, ja osobiście wybieram święty spokój. Przynajmniej na imprezach w których biorę udział i za które chce mi się jeszcze płacić jakiekolwiek pieniądze. To czy ktoś jest w tym autentyczny, czy nie, czy się promuje, szukając poklasku i kolegów, czy jest to przelotne zajęcie do momentu ogolenia włosów, pleców, pach i brody w ogóle mnie nie interesuje.
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

03-05-2018, 07:06

Kurwa, zero zainteresowana a tu nagle podnieta:D
piotraz
weteran forumowych bitew

03-05-2018, 08:01

Kierownik Generała tak napisał:
Bardzo dziękujemy za wsparcie na forum. Gwoli wyjaśnienia, główną osobą, której ten koncert przeszkadzał jest prezes Rodzin Katolickich, znana z biznesu w nieruchomościach oraz frakcja PiS w Rzeszowie. Polityczne i biznesowe powiązania z urzędnikami oraz pokazanie tzw siły w stosunku do szarego obywatela. Ponieważ nie mogli odwołać koncertu legalnie, zrobili to nielegalnie w nocy. Więcej na pewno już wkrótce w oświadczeniach i komentarzach właściciela klubu. Obawiam się, że to dopiero początek kneblowania wolności słowa. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

03-05-2018, 08:29

macie antife z pisu głupie brudasy.popierajcie nadal na te kurwy.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

03-05-2018, 10:29

Dokładnie tak. Zaraz przyjdzie maciek z klanu i będzie pierdolić, że trzeba głosować na PiS bo PO to złodzieje i nie ma żadnej alternatywy... A zrzucenie akcji na barki pedałów z antify było mało roztropne zważywszy na fakt, że wiadomo było, że to PiSowsko-katolickie spierdoliny za tym stoją. No ale wiadomo - lepiej obsmarować jakąś bandę cweli niż przyznać, że to wasi zajebani idole na których dumnie głosujecie za tym stoją bo to lekka siara, prawda? PO to złodzieje, więc lepiej głosować na anty-polską żydo-komunę, która rozpierdoli ten kraj do reszty, prosta sprawa.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

03-05-2018, 11:01

że zacytuje twojego idola: „chuj im w dupę, szkoda strzępić ryja”.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

03-05-2018, 11:03

Prorocze były słowa wieszcza!
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

03-05-2018, 11:08

pr0metheus pisze: i to radni pisu podjebali rurke? czy jakis seryjny podprowadzacz wodomierzy dzialajacy na zlecenie ratusza albo samego zbyszka ziobry?
tak jak kolega mowi: nie badzmy smieszni.
Panie, u mnie w mieście taki szef biura PiS działał, że Uwagę czy tam inną Interwencję o nim nakręcili. Co to jest jakaś rurka przy grożeniu ludziom Białorusinami i jakichś intrygach (pożyczki, obrazy, szantaże, sfingowane pobicia) rodem z Barei, tyle że w wydaniu nieśmiesznym?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
uglak

03-05-2018, 11:26

SODOMOUSE pisze:
uglak pisze:czemu Kanada jest zlym przykladem? poglady odwolujacych koncerty sa tam zbiezne z linia rzadu ;-)
o, to nie wiedziałem. Od kiedy tak jest? To pewnie przejściowe problemy obozu opozycji Quebec:)
od 2,5 roku ;-)

Obrazek
Guilty of being right
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

03-05-2018, 12:25

Anthropophagus pisze:Dokładnie tak. Zaraz przyjdzie maciek z klanu i będzie pierdolić, że trzeba głosować na PiS bo PO to złodzieje i nie ma żadnej alternatywy... A zrzucenie akcji na barki pedałów z antify było mało roztropne zważywszy na fakt, że wiadomo było, że to PiSowsko-katolickie spierdoliny za tym stoją. No ale wiadomo - lepiej obsmarować jakąś bandę cweli niż przyznać, że to wasi zajebani idole na których dumnie głosujecie za tym stoją bo to lekka siara, prawda? PO to złodzieje, więc lepiej głosować na anty-polską żydo-komunę, która rozpierdoli ten kraj do reszty, prosta sprawa.
W punkt!
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

03-05-2018, 13:19

SODOMOUSE pisze:
pr0metheus pisze:
SODOMOUSE pisze: Dalej, może być tak ,że na koncerty, to najbliżej będziemy mieli do Berlina i Czech.
naprawde wierzysz ze moglo by do tego dojsc? nie ma takiej opcji.
ostatnio odwolali marduk w oakland i peste noire w quebecu. czy ktokolwiek w usa czy kanadzie mial by takie obawy?
odwolywanie koncertow robi sie na pokaz, by niektorzy mogli zaistniec (lokalnie). nie ma co histeryzowac, takie rzeczy po prostu sie zdarzaja, niezaleznie czy robia to kolka rozancowe czy fani marksa.
jak zespol ma ekstermalny przekaz musi sie z tym liczyc ze czasem dostanie po dupie albo po kieszeni.
porównujesz Usa i Kanadę do Polski...to bieguny. Tam odwołują koncerty, poprzez lokalne naciski, wpływy, propagandę wykupionych
mediów.
Chciałbym się mylić, ale widzę , że w PL ten organ odwoławczy, może mieć bardziej odgórne wpływy. Jaka partia u sterów,
taka doktryna wykonawcza..

no wlasnie , czyli podobnie jak w rzeszowie(lokalnie) , bo przeciez poznanski gig odbyl sie bez problemow.
czekam na marduk w toruniu, no bo kto niby odwola marduk w takim miescie jak torun?;))

a niektorym kolegom radze nieco ochlonac, bo w kolejnym temacie zaczyna sie wojenka pis-po. przeciez jak nie radny to znajdzie sie inny oszolom, ktory sie bedzie chcial wykazac. albo paru debili sie skrzyknie jako inicjatywa obywatelska "polska maryjna" i tez pogonia satanistow, niezaleznie kto bedzie burmistrzem.

uglak pisze: tutaj to zbyt skomplikowana akcja na troglodytow z Antify
a mi pasowalo wlasnie do nich. ta metoda-zajebac rurke i wezwac sanepid. poza tym rzeczony koncert marduk w oakland odwolala wlasnie antifa. i jeszcze ta arkona, infernal war...

http://www.metalinsider.net/touring/ant ... -cancelled" onclick="window.open(this.href);return false;
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

03-05-2018, 18:15

SODOMOUSE pisze:Liczyłbym, że spośród tych 5oo osób U Bazyla, ktoś włączy się do racjonalnej dyskusji. Ale , jak zwykle się zawiodłem...widziałem laski na szpilkach,
A co, może miały glany założyć jeszcze? ;DDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
535

04-05-2018, 00:22

A co gdy impreza kosztuje tak jak w moim przypadku razy dwa wtedy wpierdol, czy zwyczajna awaria instalacji? jak myślisz Bartosz?
sodom
świeżak

04-05-2018, 00:28

Jakoś te rury w klubie dziwnie błyszczące i zasklepione. A to przecież gruba kanalizacja....
535

04-05-2018, 02:28

Jakoś dziwnie od kosztów odbiegasz Bartek. Nie wiem czy wiesz Ale jednak u nas dominuje chujnia z grzybnią i renta matki.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

04-05-2018, 05:47

Anthropophagus pisze:Dokładnie tak. Zaraz przyjdzie maciek z klanu i będzie pierdolić, że trzeba głosować na PiS bo PO to złodzieje i nie ma żadnej alternatywy... A zrzucenie akcji na barki pedałów z antify było mało roztropne zważywszy na fakt, że wiadomo było, że to PiSowsko-katolickie spierdoliny za tym stoją. No ale wiadomo - lepiej obsmarować jakąś bandę cweli niż przyznać, że to wasi zajebani idole na których dumnie głosujecie za tym stoją bo to lekka siara, prawda? PO to złodzieje, więc lepiej głosować na anty-polską żydo-komunę, która rozpierdoli ten kraj do reszty, prosta sprawa.
:)))))

cała sytuacja dość zabawna jest z tym koncertem. Bardzo mnie dziwi, że ktoś akurat wszedł i ukradł kawałek rury. Coś mi tu nie gra, ale nie chce rzucać kamieniem.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

04-05-2018, 08:42

Nie śmiałem się z syna Jakiego bo to zwykłe kurewstwo jest nabijać się z takich rzeczy, z Ciebie też się śmiać nie będę bo to przykra przypadłość jest po prostu ;/
Chwała PiSowskiej szurii Maciuś!

Obrazek
- Piotr Rybak
ODPOWIEDZ