Into The Abyss Fest #4
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Into The Abyss Fest #4
Pmki poszły
- Block69
- zahartowany metalizator
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
srogo - grubo było/ jest
Krypts - miazga
Primadorial - nie moje, ale potężne
block, self, ragoon, plus kilku innych kolegów/ koleżanek - wiadomix, po koleżeńsku
tomaszm / martwie się -:)
mini młyn był. gleba była. jedna i druga. zabawunia była.
Krypts - miazga
Primadorial - nie moje, ale potężne
block, self, ragoon, plus kilku innych kolegów/ koleżanek - wiadomix, po koleżeńsku
tomaszm / martwie się -:)
mini młyn był. gleba była. jedna i druga. zabawunia była.
Ostatnio zmieniony 11-05-2019, 02:46 przez Wacław, łącznie zmieniany 3 razy.
- Sybir
Pamiętajcie, że nie będę nikogo z Was ratować.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lukass
Popiół (te 5 minut, co widziałem) ok. Jupiterian bardzo dobrze. Primordial miazga - szkoda, że nie mieli jeszcze 10-15 minut, to by może zmieścili jakieś hiciory, co ostatnio grywali (Gallows Hymn, Autumn's Ablaze, No Nation on This Earth), ale i tak moc. Krypts potężne brzmienie, bardzo dobry koncert. Solstafir mi nie podszedł w ogóle. Ładne balety na razie.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Medard
Pamiętaj, że nieudzielenie pomocy jest karane grzywną do 5 tyś. lub więzieniem do 3 latek.Sybir pisze:Pamiętajcie, że nie będę nikogo z Was ratować.
Chociaż piwo trzeba podać leżącemu na podłodze po wściekłym młynie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sybir
Aż tak wierzysz w telemedycynę? :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- weteran forumowych bitew
Doskonałe! Jeszcze kilka godzin i dzisiejsza zabawa się rozpocznie.Medard pisze:
Chociaż piwo trzeba podać leżącemu na podłodze po wściekłym młynie.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Godflesh - seremony of e dej end of festiwal. choć były też głosy odrębne.
krypts
priamadioral
doombringer/ riwendż
pozdrowienia dla konkurencyjnego forume. w tym w szczególności dla H. i dla morbida marcina z którym widzimy się w Danii. i dla uroczych i ładnych panien co się pojawiły na Mgle. rozmowy edukacyjne na nic się zdały. ale i tak byłyście śliczne. serdeczności też dlaLukassa. i jego ekipy. było zajebiście. lofciam Was Panowie.
ps. melanżyk dość gruby i mocno udany był -:)
krypts
priamadioral
doombringer/ riwendż
pozdrowienia dla konkurencyjnego forume. w tym w szczególności dla H. i dla morbida marcina z którym widzimy się w Danii. i dla uroczych i ładnych panien co się pojawiły na Mgle. rozmowy edukacyjne na nic się zdały. ale i tak byłyście śliczne. serdeczności też dlaLukassa. i jego ekipy. było zajebiście. lofciam Was Panowie.
ps. melanżyk dość gruby i mocno udany był -:)
Dzięki Wacek za relację, myślałem, ale jednak odpuściłem. Główne gwiazdy widziałem po trzy albo nawet cztery razy , a w kalendarzu widzę, że to nie koniec. Tym razem ci się udało. Wielki cyc nie zgniótł twej grdyki.
Z dedykacją.
[youtube][/youtube]
Z dedykacją.
[youtube][/youtube]
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
co się odwlecze to..,wielki cyc będzie w akcji we wrześniu. liczę i oczekuje .... i tu mi nie hojracz ... ja Cię proszę535 pisze:Dzięki Wacek za relację, myślałem, ale jednak odpuściłem. Główne gwiazdy widziałem po trzy albo nawet cztery razy , a w kalendarzu widzę, że to nie koniec. Tym razem ci się udało. Wielki cyc nie zgniótł twej grdyki.
Z dedykacją.
[youtube][/youtube]
Zajdę od tylca, czyli zaplecza...a nie to prawidłowo ukształtowane forum, czyli zaatakuję od zachrystii. Czyli w pupę. Na jedno wychodzi.
-
Bardzo chciałbym podziekowac Asceticowi, Selfowi i masie innych ludzi Bylo kurwa świetnie. Leżę w wyru i mam kurwa łzy w oczach Skurczysyny kocham tych ludzi. .
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
- Lukass
Panowie, bardzo ładnie było. Ascetic, Tomaszm - fajnie było się wreszcie spotkać. Mi udało się na chwilę zgubić, ale się znalazłem i dziś do domu. Muzycznie wczoraj mniej ogarnąłem przez wódeczkę i życie towarzyskie. Revenge bdb, Godflesh za cicho, ale też dobrze.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie byłbym sobą gdybym nie przeprowadził rozmów ze ślicznymi fankami Mgły. myśle tu o jednej w szczególności. mimo różnych potrzeb i takich tam jak chciała mnie przekabacić na Batuszke - wymiękłem. na dole i na gorze.
- Morbid Marcin
Dobry fest. Primordial numer 1, minimalnie niżej Krypts. Solstafir rozczarowanie. Na drugi dzień w zasadzie rządził godflesh, za dużo było starych i nowych bdb znajomych, aby oglądać koncerty bardzo wnikliwie ;) przez 2 kawałki na revenge nie słyszałem nic, jak dla mnie rozczarowanie. Doombringer za to bardzo fajny.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Tomuś. było pięknie.tomaszm pisze:Bardzo chciałbym podziekowac Asceticowi, Selfowi i masie innych ludzi Bylo kurwa świetnie. Leżę w wyru i mam kurwa łzy w oczach Skurczysyny kocham tych ludzi. .
storyy o kolacji z taksiarzem mnie poskładałaaaa-:) muszę zebrać się w sobie, znaleźć swoją głowę i pospisywać historie w świniobusie z dziesiątek rozmów, z pogaduchami z taksówek itd.
dla mnie ten wyjazd miał tez jeszcze jeden wymiar. cm. osob. Polanka. X LO, Wyszyńskiego a zwieńczenie pięknymi baletami i odtanczeniem na finał Prodiży.
ł. się kręci. kreci się w oku
Ostatnio zmieniony 12-05-2019, 10:43 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
w szczególności Ci nowi są upierdliwi -:) z pół godzinki to Ci urwałem -;)Morbid Marcin pisze:Dobry fest. Primordial numer 1, minimalnie niżej Krypts. Solstafir rozczarowanie. Na drugi dzień w zasadzie rządził godflesh, za dużo było starych i nowych bdb znajomych, aby oglądać koncerty bardzo wnikliwie ;) przez 2 kawałki na revenge nie słyszałem nic, jak dla mnie rozczarowanie. Doombringer za to bardzo fajny.
- Morbid Marcin
Nie miałem nic przeciwko ;)
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
gitara. należy się powtarzać. takie melanże. regularnie!Lukass pisze:Panowie, bardzo ładnie było. Ascetic, Tomaszm - fajnie było się wreszcie spotkać. Mi udało się na chwilę zgubić, ale się znalazłem i dziś do domu. Muzycznie wczoraj mniej ogarnąłem przez wódeczkę i życie towarzyskie. Revenge bdb, Godflesh za cicho, ale też dobrze.
pozdrowienia dla kolegów -:)
Ostatnio zmieniony 12-05-2019, 10:47 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.