TOMB MOLD - RITUAL NECROMANCY - OF FATHER AND BONE -Wro/WaWa

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Tomaszek
zaczyna szaleć

Re: TOMB MOLD - RITUAL NECROMANCY - OF FATHER AND BONE -Wro/

20-09-2019, 15:38

Ja tylko napisze dzięki wszystkim którzy ruszyli dupsko z domów i rzucili na tacę ...
Oba gigi udane ze wskazaniem na Warszawę.
Tomb Bold to chyba regularny zespół od niedawna ... myślę że jak na ekipę z takim stażem to zagrali ten wczorajszy gig fajnie.
Jeśli chodzi o prezencje jegomościów to kupuję to na luzie, mi na ten przykład 95% blackowych hord wyciska łzy politowania z oczodołów, przy czym doskonale rozumiem o jakich niedostatkach Państwo tu piszecie.
Zapraszam do Wrocławia 6 października, ten gig to będzie ciężka przeprawa ... przyjezdni wybiorą Łódź bo tłuściej i sobota ( ja tez sie wybieram ...), miejscowi poczłapią na Nil i Hejt Iternal, a ktoś jeszcze pewnie zaglądnie na Sisters of Mercy, ehhh
Nie mniej liczę na kilku twardych herbatników i dobry gig dla żelaznego elektoratu ...
Na zachętę prapremiera obrazka, uczynionego na te okazję przez Klaudio Witchaka

Obrazek
ursus
w mackach Zła

20-09-2019, 17:34

Dziękuję panie Tomku za ten wspaniały koncert.
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

21-09-2019, 16:53

maciek z klanu pisze:Podobny problem z autopsy. Jak wokalista siedzi to jest to mniej show a bardziej koncert odegrany.
Nie zgodze się. Widziałem Autopsy na żywo i było to fenomenalne. Kwestia umiejętnej ekspozycji frontmana, nawet jesli siedzi za zestawem perkusyjnem. I nie żebym był fanbojem Autopsa, bo nie jestem/
ODPOWIEDZ