Ulver - Poznań, 5. kwietnia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mol
- zahartowany metalizator
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: Ulver - Poznań, 5. kwietnia
Coś w tym stylu było, winem się jeszcze dzielili bo Żubra, którym dilował Zweizz też nie chciał. Rok temu jeszcze piwka sobie nie odmówił, teraz jest chyba za mało alternatywne :D535 pisze:Napisz jeszcze, czy pod koniec materiału z płyty Garm, nienaturalnym galopem udał się w kierunku siedzącego za parapetem Danielka i zapytał go czy to koniec? (tak jak uczynił to ku mojemu zaskoczeniu w Londynie)?,bo jeśli tak, to oznaczałoby, iż to o czym piszesz jest już faktem. Daniel O'Sullivan jest niestety nieokreślonej płci karykaturą w częściowo damskich fatałaszkach, ale jak rozejrzeć się wokoło to chyba taka moda:) Najgorsze jest to, że owa niezdecydowanej orientacji miękkość, niszczy dużą część przyjemności z odbioru nowej płyty.
Ale ten utwór od początku całkiem mi się podobał.535 pisze:a nie mówiłem, mam wrażenie , że nie chcieliście w to wierzyć:)
I jeszcze pytanie techniczne: palili chłopaki podczas misterium:)?
Palili dużo po. Podczas palił Zweizz.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- grot
- weteran forumowych bitew
Re: Ulver - Poznań, 5. kwietnia
fajniejsze te nowe kawałki na żywca, nawet Stone Angels przerobione z pretensjonalnej recytacji na coś bardziej słuchalnego. brzmienie słabe, jakby próby dźwiękowe wcześniej odpuścili, jak Garm śpiewał ciszej to mogłem tylko się domyślać co śpiewa.
Zweizz i jego "moment of extreme beauty" nawet zabawne, choć do Ulver nijak mi nie pasuje. publika chyba najżyczliwiej przyjęła moment jak Garm zajebał mu w końcu jego róg ;)
Zweizz i jego "moment of extreme beauty" nawet zabawne, choć do Ulver nijak mi nie pasuje. publika chyba najżyczliwiej przyjęła moment jak Garm zajebał mu w końcu jego róg ;)
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.