PRZYSTANEK WOODSTOCK

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK

19-07-2017, 16:02

taka myśl, w kontekście (póki co) uprzykrzania życia przy organizacji tej imprezy.

nawet komuchy rozumiały, że trzeba gdzieś ten wentyl bezpieczeństwa umiejscowić. myślę tutaj o Jarocinie,

nowa władza, nawet tego nie ogarnia. ideolo ważniejsze.

i znów sobie sami bezwiednie zrobią kuku. te towarzycho jak im się objaśni, kto zajebał im tą wątpliwej jakości imprezę, pojawi się w zupełnie innym miejscu ze swoimi pretensjami.

huj. niech likwidują. kto głupiemu zabroni robić sobie krzywdę.
Poro
byrgh
zahartowany metalizator

04-08-2017, 14:05

Obrazek

rupta co i jak chceta
Awatar użytkownika
Triceratops

04-08-2017, 14:27

No cos takiego, przeciez zawsze bylo tam bez przemocy, tak mowil Jurek. A tu Schetyna z Kinia i Budka pojechali i zaczelo sie :D Pszypadek?
woodpecker from space
Vorathiel
rozkręca się

04-08-2017, 16:32

Orange Goblin leci.
" onclick="window.open(this.href);return false;

I osób z początku tak malo, ze musiał bydło zwoływać pod scenę.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

05-08-2017, 09:31

Obrazek

Gazeta Polska - potwierdzone info. tak będzie!
535

05-08-2017, 09:55

Vorathiel pisze:Orange Goblin leci.

I osób z początku tak malo, ze musiał bydło zwoływać pod scenę.
Na New Model Army też wielkiego ścisku nie było. Przynajmniej na początku, gdy chwilę obserwowałem. Widocznie ludziska pojechali tam dla miłości, przyjaźni oraz zimnego Leszka, muzykę stawiając na dalszym planie. Z drugiej strony, ja się wcale młodym nie dziwię, że nie chcą oglądać starych dziadów pod kroplówką. Gdyby grał Jelonek, albo Piotrek Rogucki, lub chociaż Tomek Organek...
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

05-08-2017, 11:15

Mister Owsiaczi coś tam poświraczi

http://www.gazetalubuska.pl/przystanek- ... ,12336288/
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

06-08-2017, 15:41

Czyżby polactwo nie potrafiło się dogadać nawet w tak banalnym temacie jak koncert. Jeśli reżim ma ból dupy bo ktoś zapragnął wymoczyć się w błocie to niech zwiększy ilość miesięcznic by ich wyborcy również mogli się zabawić. Ten naród "bólem dupy stoi".
Woodstock nie jest obowiązkowy. Jeśli mnie mija procesja a nie chcę być jej częścią to po prostu omijam zakładając słuchawki na uszy, kurwa ale problem.
Dane policje również śmieszne, jak na taką masę ludzi Podejrzewam, że u mnie na dzielni w ciągu doby jest podobnie :)
Jebać żuli.
pączek
postuje jak opętany!

06-08-2017, 17:04

wolff pisze:Czyżby polactwo nie potrafiło się dogadać nawet w tak banalnym temacie jak koncert. Jeśli reżim ma ból dupy bo ktoś zapragnął wymoczyć się w błocie to niech zwiększy ilość miesięcznic by ich wyborcy również mogli się zabawić. Ten naród "bólem dupy stoi".
Woodstock nie jest obowiązkowy. Jeśli mnie mija procesja a nie chcę być jej częścią to po prostu omijam zakładając słuchawki na uszy, kurwa ale problem.
Dane policje również śmieszne, jak na taką masę ludzi Podejrzewam, że u mnie na dzielni w ciągu doby jest podobnie :)
Generalnie zgadzam się.
Z treści artykułu nic konkretnego nie wynika. Zespół swoje, organizator swoje.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

06-08-2017, 21:15

wolff pisze:Dane policje również śmieszne, jak na taką masę ludzi Podejrzewam, że u mnie na dzielni w ciągu doby jest podobnie :)
Sedno. Zresztą, większość to narkotyki, pewnie łapali młodziaków z zielskiem, bo ministry kazali podbić wykrywalność i pokazać, jaka to Sodoma i Gomora. Jedno pobicie, na jakieś sto tysięcy ludzi, w znacznej mierze pewnie pijanych? Raj.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Hatefire

06-08-2017, 21:21

To pobicie na marginesie było poza terenem festiwalu, koło tamtejszej biedronki, więc nawet nie wiadomo, czy to uczestnicy festu, czy lokalsi.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
IMP-|-OUS
weteran forumowych bitew

10-08-2017, 19:00

[youtube][/youtube]

o qrwa ja pierdole o_O
Nasum

11-08-2017, 00:11

Kurwa, ja rozumiem że komuś może wośp nie pasować, ok, nie daje ani złotówki do puszki, wyłącza telewizor by nie patrzeć na finał i sprawa załatwiona. Może to sobie tłumaczyć jak chce, nawet największy absurd jestem w stanie przyjąć na klatę. Rozumiem że komuś może nie pasować Owsiak - spoko, przecież sporo ludzi go nie trawi, ale on nie jest sąsiadem ich wszystkich, każdy kto go nie lubi może go obsmarować gównem podczas rozmowy ze swoimi znajomymi, opluć jego zdjęcie, ale raz na jakiś czas wystarczy, chyba że ma się obsesję, wtedy jednak trzeba zgłosić się do specjalisty. Rozumiem, bo sam tak uważam, że wielu ludzi może nie lubić tego przystanku Woodstock, twierdząc, że to gówniana impreza z chujowymi zespołami, wśród których czasem trafi się jakaś perełka. Ale sadzę, że wielu ludzi myślących w ten sposób nigdy na ten festiwal nie pojedzie, pośmieje się na jakims forum z uczestników tego spędu, a jak opadnie kurz po tej mega potańcówce zajmie się swoimi sprawami i po prostu zapomni.

To jeszcze rozumiem.

Ale tego pierdolenia w tym filmiku już za chuja pana nie jestem w stanie objąć rozumem. Zobaczyłem tylko 10 minut, ale nie mam dziś weny aby zobaczyć resztę. Jednak nie odpuszczę i zadam sobie duchowe okaleczenie ale zobaczę to gówno do końca. Kurwa mać, że tak sobie pozwolę użyć tego powszechnie stosowanego przecinka - wośp jako przykrywka dla masonów syjonistów satanistów których celem jest zniszczenie polskiej, słowiańskiej młodzieży, ba, których celem jest wyciągnięcie pieniędzy od gojów i ich gnębienie oraz powolne zabijanie. W życiu bym nie pomyślał, że Owsiak jako syjonista satanista służący światowemu rządowi który ma wprowadzić nowy porządek pragnie jedynie depopulacji słowian. W życiu bym nie pomyślał że medycyna nie leczy, że kupowanie karetek czy sprzętu medycznego to mamienie oczu, bo tak naprawdę ważna jest wyłącznie profilaktyka; a dokładnie powiedzenie ludziom co im szkodzi, bowiem polskojęzyczne media o tym nie pisną słowem. Ja pierdolę, jak się dowiem że marchew mi szkodzi, to przestanę ją żreć i wszelkie dolegliwości miną jak ręką odjął! Cóż to za straszne, nieludzkie polskojęzyczne media nas ogłupiają nie pozwalając dotrzeć do prawdy! Jacy my zaslepieni, jak dzieci we mgle, jak ślepcy szukający po omacku drogi.

No i ten koleś - wyglada jakby spierdolił z teledysku Behemotha. Szpiczasta czapka, słowianin pełną gębą, brakuje mu tylko wisiorka z kurzych łapek jak miał Nergal i trochę czarno białej farby na ryju. No i ten natchniony głos, wydobywający się ze schizofrenicznej otchłani. Nie no kurwa, to musi być jakiś żart nikt tak na serio nie myśli. Prawda?

Prawda........????
Awatar użytkownika
wlood
postuje jak opętany!

11-08-2017, 00:35

Czyżby to te satanistyczne, wampirze zaśpiewy, o których na końcu mówi ten uroczy pan?
[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

11-08-2017, 09:27

Nasum pisze: No i ten koleś - wyglada jakby spierdolił z teledysku Behemotha. Szpiczasta czapka, słowianin pełną gębą, brakuje mu tylko wisiorka z kurzych łapek jak miał Nergal i trochę czarno białej farby na ryju. No i ten natchniony głos, wydobywający się ze schizofrenicznej otchłani. Nie no kurwa, to musi być jakiś żart nikt tak na serio nie myśli. Prawda?

Prawda........????
czapki ze szpicem , już były dawno:)
Nasum

11-08-2017, 09:32

Pamiętam, że w jednym z numerów Vox Mortiis był konkurs : trzeba było odgadnąć nazwisko lidera jednej z norweskich kapel po zdjęciu na którym był właśnie w takiej szpiczastej czapce ;-)Tak a propo - ta czapka miała jakieś znaczenie, jakieś powiązanie z norweskimi legendami czy ot po prostu była to jakaś fanaberia? Wiesz coś może na ten temat?
est

11-08-2017, 09:35

Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem żeby hejtować najlepszy festiwal na świecie.
Nasum

11-08-2017, 09:38

est pisze:Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem żeby hejtować najlepszy festiwal na świecie.

Trzeba być masonem o syjonistyczno-satanistycznym rodowodzie którego celem jest depopulacja słowian.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

11-08-2017, 09:40

Nasum pisze:Pamiętam, że w jednym z numerów Vox Mortiis był konkurs : trzeba było odgadnąć nazwisko lidera jednej z norweskich kapel po zdjęciu na którym był właśnie w takiej szpiczastej czapce ;-)Tak a propo - ta czapka miała jakieś znaczenie, jakieś powiązanie z norweskimi legendami czy ot po prostu była to jakaś fanaberia? Wiesz coś może na ten temat?
Nie znajduję analogii, w żadnej z legend nordyckich, o takiej czapce/kształcie. To chyba czysto zabieg wizualizacji do teledysku.
est

11-08-2017, 09:50

SODOMOUSE pisze:
Nasum pisze:Pamiętam, że w jednym z numerów Vox Mortiis był konkurs : trzeba było odgadnąć nazwisko lidera jednej z norweskich kapel po zdjęciu na którym był właśnie w takiej szpiczastej czapce ;-)Tak a propo - ta czapka miała jakieś znaczenie, jakieś powiązanie z norweskimi legendami czy ot po prostu była to jakaś fanaberia? Wiesz coś może na ten temat?
Nie znajduję analogii, w żadnej z legend nordyckich.
To może w komiksach?

Obrazek
ODPOWIEDZ