ROGER WATERS "THE WALL", 20.08.2013, Stadion Narodowy, Wa-wa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
ROGER WATERS "THE WALL", 20.08.2013, Stadion Narodowy, Wa-wa
Bilety na warszawski koncert będą dostępne w cenach: 1310 zł (VIP), 1013 zł (VIP), 660 zł (płyta siedząca przód), 495 zł (płyta siedząca przód), 330 zł (płyta siedząca tył), 363 zł (trybuny), 330 zł (trybuny), 303 zł (trybuny), 242 zł (trybuny i osoby niepełnosprawne).
Wejściówki do sprzedaży trafią 16 listopada o godz. 10. Będzie je można kupić na stronie www.livenation.pl
Z cenami kogoś SROGO popierdoliło.
Wejściówki do sprzedaży trafią 16 listopada o godz. 10. Będzie je można kupić na stronie www.livenation.pl
Z cenami kogoś SROGO popierdoliło.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
Re: ROGER WATERS "THE WALL", 20.08.2013, Stadion Narodowy, W
Chętnie bym pojechał, ale przy takich cenach to niech spierdalają.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Jakos nie jestem przekonany do The Wall w wykonaniu Watersa. Ciagle mam w pamieci katastrofe z Berlina. Cena z kosmosu, ale to bylo do przewidzenia.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
z opisu wynika że nie ma miejsc stojących po sceną,
kogo oni się spodziewają? - eleganckich pań na szpileczkach i panów w garniturkach ???? :):):)
kogo oni się spodziewają? - eleganckich pań na szpileczkach i panów w garniturkach ???? :):):)
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
ceny teraz to nic... jakby sie reaktywowali w najslynniejszym skladzie (no oczywiscie bez wrighta) to live nation pewnie przemnozyloby te kwoty razy trzy!
Guilty of being right
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
W kazdym razie na mosh pit nie licza raczej.Stoigniew pisze:z opisu wynika że nie ma miejsc stojących po sceną,
- Stoigniew
no raczej nie - peruki i tupeciki mogłyby pospadać
-
A i tak mieliby wykupione wszystkie miejsca, jestem pewien.uglak pisze:ceny teraz to nic... jakby sie reaktywowali w najslynniejszym skladzie (no oczywiscie bez wrighta) to live nation pewnie przemnozyloby te kwoty razy trzy!
Btw w czerwcu bęðzie Clapton w Łodzi, jakby to kogoś interesowało, bilety jeszcze są i w trochę znośniejszych cenach.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
-
- rasowy masterfulowicz
Nienawidzę The Wall, nienawidzę Watersa. Zaorać!
HAILSA!!!!!
-
- mistrz forumowej ceremonii
witchfinder pisze: Z cenami kogoś SROGO popierdoliło.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
+1Bambi pisze:Nienawidzę The Wall, nienawidzę Watersa. Zaorać!
Przy czym ja nawet raz na rok jestem w stanie posłuchać, ale gość jest koszmarnym bufonem. Nawet jakby mi dali bilet za darmo to bym się musiał zastanawiać czy iść. Jebać go. Do tego brzmi jak cherlawy dziadek, a Gilmour, którego widziałem parę lat temu na jakimś spędzie z okazji solidaruchów, ma głos jota w jote jak na klasycznych płytach.
this is a land of wolves now
- witchfinder
No widzicie, ja The Wall wręcz kocham, jedna z płyt życia (zwłaszcza z perspektywy, że się tak wyrażę, mojego rozwoju muzycznego i kształtowania gustu). Dlatego bardzo chciałbym zobaczyć na żywo, niestety jednak ze względów finansowych niezwykle mało prawdopodobne, że mi się to uda.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Riven
- Kontakt:
umowmy sie - 1000 zl warto wydac na koncert np, voivod, ale jakiegos starego snoba - noo wayyy ;))
nie mowiac o tym ze w cenie jest wtedy astronomy domine ktore brzmi znacznie lepiej niz wish you were here w wykonaniu tetryka
nie mowiac o tym ze w cenie jest wtedy astronomy domine ktore brzmi znacznie lepiej niz wish you were here w wykonaniu tetryka
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
W sumie mam podobnie, ale The Wall w wykonaniu samego Watersa to pomylka z jednego prozaicznego powodu:witchfinder pisze:No widzicie, ja The Wall wręcz kocham, jedna z płyt życia (zwłaszcza z perspektywy, że się tak wyrażę, mojego rozwoju muzycznego i kształtowania gustu).
Studyjna wersja tez zabija. A Waters po prostu nie lapie, o co w tym chodzi i wsadza w to miejsce gitarowe potyczki masturbacyjne. No, thanks.
- ultravox
Re: ROGER WATERS
Zarówno Waters jak i Gilmour to dziś muzyka dla ludzi w krawatach. Mało mnie interesuje i jeden i drugi, ale swego czasu obaj nieźle dawali czadu. Waters chyba zawsze był bufonem (takie przynajmniej sprawiał wrażenie), ale też świetnym kompozytorem i za to go szanuję. Poza tym kto w tym środowisku nie jest bufonem? ;))) A "The Wall" ma fajne momenty, choć na pewno nie jest moją ulubiona płytą Floydów i niezbyt często do niej wracam.Riven pisze:+1Bambi pisze:Nienawidzę The Wall, nienawidzę Watersa. Zaorać!
Przy czym ja nawet raz na rok jestem w stanie posłuchać, ale gość jest koszmarnym bufonem. Nawet jakby mi dali bilet za darmo to bym się musiał zastanawiać czy iść. Jebać go. Do tego brzmi jak cherlawy dziadek, a Gilmour, którego widziałem parę lat temu na jakimś spędzie z okazji solidaruchów, ma głos jota w jote jak na klasycznych płytach.
- Riven
- Kontakt:
Krótka piłka : widziałeś Pink Floyd z gilmourem na żywo?
Jego nowa muzyka mnie nie interesuje,ale koncert był niesamowity. Kilkanaście klasycznych kawałków zagranych z zajebistym feelingiem. No i wokal, słowo daje, jak na płytach. Comfortably numb było wspaniałe. No i Wright jeszcze żywy... Waters to jednak inny kaliber, i kiepsko się starzeje.
Edit : żeby nie było, ja w żaden sposób nie deprecjonuje dokonań Watersa z okresu świetności, jak nagrywali swoje najlepsze płyty to obaj byli wyjebisci i nigdy nie wnikalem kto miał większy wkład w wielkość pink floyd (no dobra, Barrett). A gilmoura znam jeden album solowy, on an island, i z tego co pamiętam to była całkiem przyjemna muzyka.
Jego nowa muzyka mnie nie interesuje,ale koncert był niesamowity. Kilkanaście klasycznych kawałków zagranych z zajebistym feelingiem. No i wokal, słowo daje, jak na płytach. Comfortably numb było wspaniałe. No i Wright jeszcze żywy... Waters to jednak inny kaliber, i kiepsko się starzeje.
Edit : żeby nie było, ja w żaden sposób nie deprecjonuje dokonań Watersa z okresu świetności, jak nagrywali swoje najlepsze płyty to obaj byli wyjebisci i nigdy nie wnikalem kto miał większy wkład w wielkość pink floyd (no dobra, Barrett). A gilmoura znam jeden album solowy, on an island, i z tego co pamiętam to była całkiem przyjemna muzyka.
Ostatnio zmieniony 11-11-2012, 14:46 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
- ultravox
Nie widziałem. Pewnie byłoby to fajne i na pewno chciałbym coś takiego przeżyć, gdyby było to możliwe. Ale jeszcze bardziej chciałbym zobaczyć Floydów w szczytowej formie, kiedy byli jeszcze młodymi buntownikami. Jedno i drugie jest jednak niemożliwe, więc nie ma nad czym się zastanawiać. Czuję po prostu, że dzisiaj ani z Watersem ani z Gilmourem mi nie po drodze. Co nie zmienia faktu, że pewnie i jeden i drugi jest w stanie wykrzesać jakąś cząstkę tej dawnej magii w warunkach koncertowych. Ale mnie to chyba nie jest potrzebne do szczęścia. Jest wiele rzeczy, które kręcą mnie bardziej.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Na On An Island Gilmoura jest kilka bardzo dobrych kawalkow. Troche w pewnym momencie zaczyna to smecic, ale poczatek zdecydowanie warty przesluchania.
- Riven
- Kontakt:
Tak. Słuchałem jej bardzo dawno ale w pamięci zapadł mi numer tytułowy i napraw zajebisty Take a deep breath, z mocnym riffem
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
No wlasnie tytulowy byl fajny, a dalej na plycie gosc chyba probowal pociagnac ten klimat i zrobilo sie niestety niestrawne p2p2
Ano, swietny riff.Riven pisze:zajebisty Take a deep breath, z mocnym riffem