Bardzo dobre brzmienie zwłaszcza Ulcer i Gortal, Thunderwar nie słyszałem, a Deivos tylko jednym uchem. Generlanie bardzo fajna impra, mało ludzi wczesniej potem troche na Gortal doszło chyba z 90 osób było ogólnie. Mimo wszystko towarzysko mnóstwo ok tak jak i wrażeniowo po koncercie :)
Szkoda, ze odpusciłes Thunderwar :( Jak dla mnie to własnie oni byli najlepsci tego dnia z całym szacunkiem dla reszty kapel. Polecam kolejny ich koncert bo przegapaiasz naprawde doskonałą kapele.
Sie chyba zagalopowałeś :) Vitek na razie dąży z kolegami do poziomu taki jaki prezentuje choćby Gortal :) sa na dobrej drodze ale to ejszcze nie ten poziom :)
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Z tego zestawu Ulcer najlepszy. Wypadli naprawdę zajebiście. Będę musiał kiedyś ich posłuchać, bo nie miałem do tej pory okazji, a są świetni, no tacy w ogóle super. Pomyślaem tylko o Ulcer i samoczynnie doszłem.
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
dzienki bdb kolego!!!! :-)))) mam nadzieję, że napijemy się kiedyś na koncercie venom na bardzo ciekawym feście w paragwaju, na którym zagrają tylko numery z demo, napiszę do nich w sprawie setlisty!!!!! :-))))
Ulcer wypadł rewelacyjnie, świetna współpraca wokalistów, jeden drapieżny i obłąkany a drugi w religijnej ekstazie, świetny show, doskonałe brzmienie, brakowało skjandowanego "Na szubienice" ale po wyczerpujacym dzień wcześniej koncercie w Skarżysko Kamiennej zespół juz nie dał rady. Doskonały show który zmiótł wszystkich.
Ulcer był gwiazdą tej trasy. Myślę, że następny krok w karierze Lublinian to seryjne koncerty zagranicą w towarzystwie Vader, Behemoth albo Entombed od którego już dziś nie są gorsi!!!!!! Szczegolnie ten ich wokalista z punkową fryzurą jest znacznie lepszy od LG Petrova :-)))
najlepszy był Gortal, który zagrał znakomicie, Deivos bdb a Ulcer tylko db!!!!:-))) Odzczędnie zbudowany wokalista Ulcer wygląda bardzo korzystnie ustylizowany na punka:-)))) to był bdb koncert!!!: -))