manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Adam się za pomocą tajemnych zaklęć teleportuje, ale ciiiii.
Only pierwsze bicia are real!
Jeśli będzie stawianie (kluczowe słowo) tarota na scenie, to będę.
A tak serio to bym se zobaczył Pajoriję, ale do Brzydgoszczy to mi się nie będzie chciało dupska ruszać. No chyba że przy okazji szykuje się tam jakaś bdb sympatyczna impreza w bdb wysublimowanym towarzystwie (Góral, metalized, wpadajcie!):-)))
Do ogłoszonych wcześniej zespołów Hate, Vedonist i Pyorrhoea dołączają Banisher oraz Gnida, zamykając w ten sposób lline-up Rebellion Tour vol. III!
Banisher to założony w 2005 roku w Rzeszowie zespół wykonujący techniczny death metal. Podczas trasy zespół będzie promował swój drugi pełnometrażowy album zatytułowany "Scarcity", który ukaże się już 31 października 2013 roku nakładem Unquiet Records. Gnida to zaś bezkompromisowy brutal death/grind'owy band, cechujący się krótkimi formami ze specyficznym groove, podanym w iście rakietowych tempach. Zespół, który ma na koncie m.in. występ podczas tegorocznej edycji Wacken Open Air, zaprezentuje na żywo swoje pierwsze wydawnictwo 'S.Y.F.' oraz kilka przedpremierowych kompozycji z nadchodzącego krążka. Przypominamy, że na koncerty, które odbędą się w pierwszych dziesięciu dniach listopada, bilety kosztować będą 25 zł w przedsprzedaży oraz 30 zł w dniu koncertu. Do klubów będziemy wpuszczać od 18.00, a Gnida rozpocznie swój set o 18.30. Zapraszamy!
Ruszyła przedsprzedaż biletów na REBELLION TOUR vol. III, trailer trasy w sieci!
W piątek 4 października ruszyła przedsprzedaż biletów na trzecią odsłonę trasy Rebellion Tour, na której wystąpią Hate, Vedonist, Pyorrhoea, Banisher oraz Gnida. Wejściówki w obniżonej cenie nabyć można w klubach i sklepach muzycznych na terenie całego kraju.
Rebellion Tour vol. III rozpocznie się 1 listopada koncertem w olsztyńskim klubie Andergrant i łącznie odwiedzi 10 polskich miast. Bilety w uruchomionej właśnie przedsprzedaży kosztują 25pln (30pln w dniu koncertu). Dodatkowo w sieci pojawił się trailer trasy, możecie go obejrzeć pod adresem
Lista punktów zajmujących się przedsprzedażą biletów znajduje się poniżej:
Słupsk:
Motor Rock Pub (ul. Anny Łajming 3)
Gdańsk:
Przedsprzedaż sms-owa- wyślij sms-a pod nr tel 792-184-890 z imieniem, nazwiskiem i hasłem HATE, a odbierz bilet w dniu koncertu w cenie z przedsprzedaży
REBELLION TOUR vol. III RUSZA JUŻ W NASTĘPNY PIĄTEK!
Przypominamy Wam, że już w piątek 1 listopada rozpoczyna się trzecia edycja Rebellion Tour z HATE w roli headlinera, oraz udziałem zespołów Vedonist, Pyorrhoea, Banisher i Gnida. Podczas trasy, która odwiedzi 10 polskich miast, HATE będą promować ich najnowszy album „Solarflesh”, który ukazał się na początku tego roku nakładem Napalm Records. Lider zespołu Atf Sinner udzielił następującego komentarza:
„W końcu jesteśmy w stanie spełnić Wasze oczekiwania i wystąpić na pełnowymiarowej trasie w kraju! Wierzę, że będzie ona świętem metalu, tak dla nas jak i dla wszystkich, którzy domagali się od dawna naszych koncertów. Zamierzamy wykonać dość długi, półtoragodzinny set, w którym znajdą się najważniejsze utwory w naszej karierze, począwszy od płyty „Lord Is Avenger” (1998), aż po „Solarflesh” (2013), czyli kwintesencję tego czym jest HATE. Jesteśmy w doskonałej formie i czekamy na tę trasę z niecierpliwością!”
Przypominamy, że bilety na zbliżające koncerty kosztują w przedsprzedaży 25 zł, w dniu koncertu 30 zł. Drzwi do klubów otwieramy o 18.00, a Gnida rozpocznie swój set o 18.30.
Zapraszamy!