Uszanowanko.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Taki zespół.kenediusze pisze:
Co to jest to X?
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
A to czemu? :(gelO pisze:Na 100% Lublina nie będzie.
dziwne. wydaje mi się, że nieco innych odbiorców mają te dwie kapele :)gelO pisze:A to temu, że BOP jest i klub nie wierzy w frekwencje na Antigame.
No super. Myślę, że będzie grubo.Nasum pisze:Antigama w Korbie?? Super!
Nie wim, nie znam się. Tak czy inaczej nie opłaca się robić Antigamy, a szkoda.Necropunk pisze:melduję się w Kraku.
dziwne. wydaje mi się, że nieco innych odbiorców mają te dwie kapele :)gelO pisze:A to temu, że BOP jest i klub nie wierzy w frekwencje na Antigame.
DlategoTarpaulin pisze:A to czemu? :(gelO pisze:Na 100% Lublina nie będzie.
Pedały, wszędzie pedały...gelO pisze:A to temu, że BOP jest i klub nie wierzy w frekwencje na Antigame.
Ale jest Kraków. A to zawsze pociecha. I lokal pierwszy po lewej idąc od małego rynku ideologii.kenediusze pisze:Trudno mi to pojąc, biorąc pod uwagę że poprzednio było całkiem dużo ludzi.
Pewnie chodzi o to, że w Lublinie jest taka posucha w temacie, że jak jest jakikolwiek koncert metalowy to od razu schodzą się wszyscy zainteresowani i nieważne czy to Antigama czy Blejz Of Perdiszyn, jest metal to głupio odpuścić. A jak są obok siebie dwa takie koncerty to trzeba wylożyć dwa razy więcej piniondzów.
Ok, wytłumaczyłem sobie. Zresztą poza Lublinem, którego nie będzie, może mi pasować także pobliski Szczecin, więc może coś z tego jednak będzie. Cena jest bardzo zachęcająca, głupio nie skorzystać.
Hatefire pisze:No super. Myślę, że będzie grubo.Nasum pisze:Antigama w Korbie?? Super!