Tylko w chuj daleko znad morza... Poza tym, co na obrazku, jeszcze Christ Agony doszło.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nic nie wiadomo, po ile, czy będą jednodniowe, którego w ogóle dnia gra Primordial. Trzeba poczekać.valmir pisze:chyba podskoczę zobaczyć primordial.
ile bilet na 1 dzień?
Też się zastanawiam - fajna miejscówka, set pewnie długi, szansa na porządne brzmienie, a nie jak ostatnio na wigilii. Ale będzie ciężko.Karkasonne pisze:Melduję się do hejlowania
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Serio? Panie, to dopiero za pół roku jest;)Lukass pisze: Też się zastanawiam - fajna miejscówka, set pewnie długi, szansa na porządne brzmienie, a nie jak ostatnio na wigilii. Ale będzie ciężko.
Eeee, łatwo powiedzieć. A ja już wiem, że to dla mnie bardzo chujowy czas. Jak źle pójdzie, to w ogóle w Polsce mnie nie będzie i żadnych szans, żeby przyjechać. Ale nie ma co gdybać z wyprzedzeniem, się zobaczy.Karkasonne pisze:Serio? Panie, to dopiero za pół roku jest;)Lukass pisze: Też się zastanawiam - fajna miejscówka, set pewnie długi, szansa na porządne brzmienie, a nie jak ostatnio na wigilii. Ale będzie ciężko.
Solidna Holandia i trzecia liga? Ciekawe, ciekawe...Bardzo ciekawe, a po ile drużyn liga?uglak pisze:z sentymentu tak, ale to koncowka trzeciej ligi - bardziej na headlinera nadaje sie juz nawet christ agony
Karkasonne pisze:Słyszałem, że Kargul wymiata
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Zadupie.Jak ktoś lubi łazić po polnych drogach to ok.Ten staw co tam jest...hmm,może ma jakąś infrastrukturę typu kajaki,ale w tamtym roku było raczej chłodno i tylko wieczorami pizgało od strony tegoż.Ten gród to nawet nie jest w samej Byczynie tylko na takiej wsi pod, a i to kawałek od zabudowań.Zadupie...Proponuję raczej browar i książkę w wolnej chwili.Nerwowy pisze:Ktoś już tam był kiedyś? Jak wygląda miejscówka pod względem czysto rekracyjnym? Jest gdzie połazić po okolicy? Nadaje się to łozioro co się nim chwalą organizatorzy do czegoś?
Polska to Bangladesz EuropyPacjent pisze:Dlaczego nas nie stać na porządne festiwale, a nawet takich Rumunów stać?