http://masterful-magazine.com/news.php? ... &id=349765" onclick="window.open(this.href);return false;

Srogi wpierdol będzie. Trzeba przemyśleć sprawę zrewidowania planu urlopowego pod koniec roku.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
robię podobnie z wolnym...prszyszły rok U Bazyla , też będzie grrrruby...Obie kapele Pungent/Necro , mają po jednym członasie ze starego składu...Jeśli miałbym porównywać obie kapele historycznie / muzycznie , bardziej pasował mi , słuchałem więcej - Pungentów....morbid pisze:ten 49 tydzień tego roku wypada tak apetycznie ,że pokuszę się o kilka dni urlopu....inaczej się nie da....
no co Ci mam poradzić...zmień pracę :)gelO pisze:Jeśli będę musiał tak jak po Morgoth na 7 do roboty następnego dnia cisnąc to chuja się pobawie.
akurat :)gelO pisze:Będę zmieniał, rzucam :D
Bardzo chujowe info :(SODOMOUSE pisze:KURWAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odwołana trasa
Bad news reached us today: the tour agent of Necrophagia informed us that the entire European tour together with Schirenc plays Pungent Stench / Soulburner has been cancelled.
Please give us some time to work on a solution. And don't despair, there will be an EMM pre-party in one way or another!