" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
znaczy jestem tego świadom, w Katowicach nie ma dobrego miejsca na takie koncerty. Faust gówno w każdym aspekcie, a Mega też się zawija już.Nasum pisze:A dlatego, że Red Black został zamknięty, a mega zbyt duży i koszty wynajęcia większe.
wonsz pisze:znaczy jestem tego świadom, w Katowicach nie ma dobrego miejsca na takie koncerty. Faust gówno w każdym aspekcie, a Mega też się zawija już.Nasum pisze:A dlatego, że Red Black został zamknięty, a mega zbyt duży i koszty wynajęcia większe.
hungry_slave pisze:Jest jeszcze nowy Rock Out w Dąbrowie Górniczej, który wg mnie mógłby konkurować z Wiatrakiem, tylko konkretnych koncertów metalowych nikt nie ma chyba odwagi tutaj zorganizować.
Niestety :/Nasum pisze:hungry_slave pisze:Jest jeszcze nowy Rock Out w Dąbrowie Górniczej, który wg mnie mógłby konkurować z Wiatrakiem, tylko konkretnych koncertów metalowych nikt nie ma chyba odwagi tutaj zorganizować.
Nawet nie słyszałem jeszcze o tym klubie. Straszna posucha jeśli chodzi o takie miejsca na Śląsku.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo