jak zauwazyl Sybir bedziemy mieli kilka ciekawych sztuk po wakacjach.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Hate Eternal to niestety porazka na zywo. No chyba, ze beda 2 gitary, ale watpie szczerze mowiac.Lukass pisze:Hmmm. Sam Nile by mnie nie skusił, ale Hate Eternal to inna bajka.
To by było cosest pisze:Po cichu liczę na to, że Rutan i spółka zagrają Fury & Flames w całości!
Jak zobaczyłem ten temat, to wiedziałem od razu że taki post się pojawi.Mol pisze:Hate Eternal to niestety porazka na zywo. No chyba, ze beda 2 gitary, ale watpie szczerze mowiac.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
szkoda tylko że nie policzył pieniążków jak bezczelnie ominął trasą nasz kraj z Nile i Terrorizer parę lat temu.Nasum pisze:Kmiołsen chyba lubi Nile, poza tym umie liczyć pieniążki. Nile czy Immolation zawsze zapełniły u nas sale koncertowe więc tym razem postanowił rzucić nam coś do pożarcia ;-)
zazwyczaj jak ludzie marudza to po miastach widac, ze zalozenie trasy bylo takie, zeby byla tylko Europa Zachodnia.Stoigniew pisze:Ciekaw byłem czy zapoda Polskę, bo już przecież nie raz odpierdolił akcję że zorganizował dobrą trasę z pominięciem naszego kraju.
Na szczęście tutaj takiej akcji nie odpierdolił :)
Stoigniew pisze:szkoda tylko że nie policzył pieniążków jak bezczelnie ominął trasą nasz kraj z Nile i Terrorizer parę lat temu.Nasum pisze:Kmiołsen chyba lubi Nile, poza tym umie liczyć pieniążki. Nile czy Immolation zawsze zapełniły u nas sale koncertowe więc tym razem postanowił rzucić nam coś do pożarcia ;-)
nawet się tu oburzalismy na forum na ten temat :)
a co do Immolation to też na fesjbuku ma plakat z zapowiedzią ostatniej trasy "Atotement tour" po Europie.
jak on taki umiący liczyć pieniążki to pewnie nam coś wrzuci, hehe, Immolation ma zawsze u nas publikę.
xDMol pisze:Hate Eternal to niestety porazka na zywo. No chyba, ze beda 2 gitary, ale watpie szczerze mowiac.Lukass pisze:Hmmm. Sam Nile by mnie nie skusił, ale Hate Eternal to inna bajka.