kłerwa ale mnie swędzi zeby tam poleciec. sklad taki jakbym polowe kapel sam wybral:]
w zeszlym roku tez bylo grubo ale 2 dni i 9 kapel, teraz 16 i 3 dni.
zazwyczaj ciezko mi dupe na koncert ruszyc ale teraz...
[youtube][/youtube]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Miałem na myśli Occelensbrigg, Sanguine relic, Void prayer, Voemmr, Sulphuric night, Mons veneris , Hail conjurer, Irae.pr0metheus pisze:sklad taki jakbym polowe kapel sam wybral:]
Nadaj koniecznie ocellensbrigg i iraeBless this tongue pisze:a co tu z tego zestawu najlepsze? znam tylko kringa, void prayer I sulphuric night
Occelensbrigg - kurwa, tego mi bylo trzeba!maciek z klanu pisze:Nadaj koniecznie ocellensbrigg i iraeBless this tongue pisze:a co tu z tego zestawu najlepsze? znam tylko kringa, void prayer I sulphuric night
Tego jeszcze nie wiem, potrzebuje troche wiecej czasu. Z pewnoscia w moim osobistym rankingu top1 to Folteraar – Vertellingen van een donkere eeuw, chyba (za) bardzo malo znany band, ale tak mnie okrutnie skosili swoim debiutem, ze niemal z rozpedu wszystko zestawiam wlasnie z tym LP (oczywiscie poprzednie wydawnictwa tez sa BDB).maciek z klanu pisze:Jedna z najlepszych rzeczy w bm ostatnich lat
maciek z klanu pisze:Jedna z najlepszych rzeczy w bm ostatnich lat
maciek z klanu pisze:Kup teraz.
myślę, że dupie.Bloodcult pisze:Rozsądek wygrał a gdzie Black Metalowa bezkompromisowość ja się pytam !?
Me2, do tego liczyłem na jakąś fajną relacje jak to wygladaloWacław pisze:^^ jestem mocno rozczarowany.
kibicowałem telepatycznie.
liczyłem na chwilę szaleństwa bez względu na koszty.
a tu ... ehhh
I bardzo dobrze. Ja liczyłem na relacje pisana, bo zdjęcia nie oddadzą tego co słowa.SODOMOUSE pisze:zakaz filmowania i robienia zdjęć. Jak na Black Cilice w Berlinie.
Wacław pisze:myślę, że dupie.Bloodcult pisze:Rozsądek wygrał a gdzie Black Metalowa bezkompromisowość ja się pytam !?
wygrała łycha, opalanie czoła i grzbietu w kurortach światowych, furka/skórka, oraz und kolekcjonowanie klasyki buczenia i pierdzenia w rurę od odkurzacza. czytaj raw blek metylu.
jestem zdegustowany.
racja. zadnych kompromisow.Bloodcult pisze:Rozsądek wygrał a gdzie Black Metalowa bezkompromisowość ja się pytam !?
bedzie. skoro temat powstal to cos tu sie musi wydarzyc:) exclusive for masta foolmaciek z klanu pisze:Ja liczyłem na relacje pisana.
no tego rozczarowania to bym nie zniosl;) dlatego bilet zakupion.Wacław pisze:^^ jestem mocno rozczarowany.
kibicowałem telepatycznie.
liczyłem na chwilę szaleństwa bez względu na koszty.
a tu ... ehhh