ACCEPT + Steelwing, Warszawa/Kraków/Wrocław
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ACCEPT + Steelwing, Warszawa/Kraków/Wrocław
ACCEPT
4.02.2011 - Kraków, Studio
5.02.2011- Warszawa, Stodoła
6.02.2011 - Wrocław, Eter
Start godz.20.00
Wejście od 19.00
Ceny biletów:
Kraków – 120 zł / 130 zł (w dniu koncertu)
Warszawa - 120 zł / 130 zł (w dniu koncertu)
Wrocław - 110 zł / 120 zł (w dniu koncertu)
Wygrałem wejściówkę więc szaleję w Krakowie, joł. Marzy mi się usłyszeć "Midnight Highway".
4.02.2011 - Kraków, Studio
5.02.2011- Warszawa, Stodoła
6.02.2011 - Wrocław, Eter
Start godz.20.00
Wejście od 19.00
Ceny biletów:
Kraków – 120 zł / 130 zł (w dniu koncertu)
Warszawa - 120 zł / 130 zł (w dniu koncertu)
Wrocław - 110 zł / 120 zł (w dniu koncertu)
Wygrałem wejściówkę więc szaleję w Krakowie, joł. Marzy mi się usłyszeć "Midnight Highway".
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: ACCEPT + Steelwing, Warszawa/Kraków/Wrocław
sorry, za Accept nie dam 130 zeta... o 20 lat za późno na takie ceny.
Ja też bym nie dał i trochę obawiam się o frekwencję, ale z drugiej strony na Helloween też wróżyłem pustki a Studio było pełne. Szkoda że support taki a nie inny, w tej cenie naprawdę mogliby się postarać o coś fajnego, taki Grave Digger na przykład mógłby wejść.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
trzy koncerty w środku tygodnia po 130 zł - organizator ma łeb, pozazdrościć...
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
gdzie były do wygrania wejściówki?
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
deathmagnetic.pl
Bonniemu coś się pokićkało, koncerty są w piątek sobotę i niedzielę.
Bonniemu coś się pokićkało, koncerty są w piątek sobotę i niedzielę.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
a rzeczywiście - patrzyłem na styczniowy kalendarz. ale nie zmienia to faktu, że nie wróżę dobrze temu przedsięwzięciu
Hoping for the best but expecting the worst, czy jakoś tak. Cena rzeczywiście bardzo wysoka, tym bardziej że mamy jakieś porównanie w postaci Overkill/Destruction/Heathen za stówkę. Ale ten jeden raz Accept trzeba zobaczyć!
- Gore_Obsessed
Też się obawiam o frekwencję. Jak dam radę finansowo, to na pewno się wybiorę. Dokładnie tak jak piszesz - choć jeden raz chcę zobaczyć.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- mistrz forumowej ceremonii
cena kompletnie z dupy
- Andy Blakk
- rozkręca się
- Kontakt:
Accept bez Udo... to jak Bruce Dickinson bez Dickinsona, hehe. Może i bym to leniwe dupsko ruszył, gdyby to był Accept z Udo. A tak, wolę popierdzieć w kanapę.
Conquest Icon : http://www.myspace.com/conquesticon
Suicide Circle : http://www.myspace.com/suicidecircleproject
Suicide Circle : http://www.myspace.com/suicidecircleproject
..
Ostatnio zmieniony 02-03-2011, 09:26 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gore_Obsessed
Jednak odpuszczam. Za drogo. 70-80 złotych bym przebolał, ale nie tyle. Ech, może niedługo przyjadą po raz kolejny, bez "obstawy" i do Progresji; to się cena może chociaż w stówce zamknie. Liczę na to, że z koncertową promocją się dopiero rozkręcają. Gdybym był dyktatorem cenę biletu na takie wydarzenie ustaliłbym na poziomie około 40 złotych i zaśmiał się szyderczo podkręcając wąsa.
..
Ostatnio zmieniony 02-03-2011, 09:27 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzekłbym, że są teraz jak AC/DC bez Bona Scotta, ale za to z Brianem Johnsonem :)Andy Blakk pisze:Accept bez Udo... to jak Bruce Dickinson bez Dickinsona, hehe. Może i bym to leniwe dupsko ruszył, gdyby to był Accept z Udo. A tak, wolę popierdzieć w kanapę.
Oczywiście na koncercie w Warszawie jestem obowiązkowo! Ta cena rzeczywiście jest jakaś wyjątkowa? Z tego co pamiętam w Stodole zwykle płaci się tyle za bilet - Helloween też kosztował coś koło tego, na Suicidal Tendencies chyba też nie dużo taniej. Podejrzewam, że wynajęcie na koncert dobrze zlokalizowanej Stodoły kosztuje więcej niż zorganizowanie koncertu na totalnym zadupiu (czyt.Progresja). Oczywiście wiem, że to subiektywne bo zależy skąd kto dojeżdża :) Podsumowując jednak myślę, że marudzicie i szukacie na siłę wymówki, żeby na koncert nie iść. Master w ubiegłym roku zagrał chyba za 18 zł, a przyszła garstka ludzi. Mayhem - bez wątpienia najważniejsza koncertująca kapela black metalowa zagrał za bodaj 70 zł i pod sceną było kilkadziesiąt osób. Trochę chłopcy przypominacie Polaków, którzy ponoć dlatego mało czytają, bo książki są za drogie ;)
- Gore_Obsessed
MAYHEM mnie nie interesuje. Od zawsze. Koncert MASTER po prostu przegapiłem, a 120 złotych to jest cholernie dużo dla kogoś kto aktualnie ma wątpliwe szczęście siedzieć na bezrobociu. Trochę mi można zarzucić, ale na pewno nie to, że biadolę "po polskiemu" w dziale koncertowym.
Panowie w świetnej formie ---> http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=152790
Tym większy żal odpuścić.
Panowie w świetnej formie ---> http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=152790
Tym większy żal odpuścić.
- Rattlehead
Nawet na liście przebojów radiowej trójki ostatnio byli na pierwszym miejscu z jakąś łkającą "balladą"
support music, not rumors
- ozzy
- postuje jak opętany!
- Scaarph
we wrocławiu żyje ponad sześćset tysięcy ludzi, nie ma chuja, żebyś nikogo nie spotkał ;)
- sveneld
- zaczyna szaleć
Cena rzeczywiście z kosmosu, ale dla mnie sprawa typu to see or die :). więc we Wrocku będę na pewno. Przegapiłem w latach 80-tych (mama nie pozwoliła), trzeba nadrobić.
Szkoda , ze Udo nie wystąpi, ale moim zdaniem nowy wokalista daje radę, a sądząc po albumie , to Szwabiaki Dinozaury są w naprawdę wysokiej formie.
Blood of the nations w całości niszczy obiekty ( może poza wyżej wspomnianą łzawą do wyrzygania balladą) - klasyczny heavy rodem z lat osiemdziesiątych zyskał nowy wymiar w połączeniu z potężnym brzmieniem zmajstrowanym przez Andyego-Sabbat-Sneap'a.
Szkoda , ze Udo nie wystąpi, ale moim zdaniem nowy wokalista daje radę, a sądząc po albumie , to Szwabiaki Dinozaury są w naprawdę wysokiej formie.
Blood of the nations w całości niszczy obiekty ( może poza wyżej wspomnianą łzawą do wyrzygania balladą) - klasyczny heavy rodem z lat osiemdziesiątych zyskał nowy wymiar w połączeniu z potężnym brzmieniem zmajstrowanym przez Andyego-Sabbat-Sneap'a.
Only dead fish flows with the stream...