PROCESSION - 27 lutego, Goleniów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
PROCESSION - 27 lutego, Goleniów
doom metalowa rewelacja z Chile - PROCESSION - na jedynym koncercie w Polsce w ramach trasy promującej doskonałą płytę "Destroyers of the Faith"
http://www.myspace.com/processionburn
27 lutego, Goleniów, klub Rampa (tuż przy stacji kolejowej/dworca PKS)
początek ok. 19.00, bilety 20 zł
support VAIN CREATION (thrash metal - Szczecin) i jakaś lokalna młodzież
dochód z koncertu będzie przekazany na rehabilitację i leczenie Antosia Pańczyka, chorującego na rdzeniowy zanik mięśni synka wokalisty Leash Eye i Dragon's Eye
jak ktoś niezorientowany to dodam tyle, że Goleniów to niewielkie miasto jakieś 30 km na północ od Szczecina. dostać się można z wielu dużych miast pociągiem jadącym do Świnoujścia, bądź z przesiadką w Szczecinie pociągiem, autobusem lub busem - jeżdżą co kilkanaście/dziesiąt minut
http://www.myspace.com/processionburn
27 lutego, Goleniów, klub Rampa (tuż przy stacji kolejowej/dworca PKS)
początek ok. 19.00, bilety 20 zł
support VAIN CREATION (thrash metal - Szczecin) i jakaś lokalna młodzież
dochód z koncertu będzie przekazany na rehabilitację i leczenie Antosia Pańczyka, chorującego na rdzeniowy zanik mięśni synka wokalisty Leash Eye i Dragon's Eye
jak ktoś niezorientowany to dodam tyle, że Goleniów to niewielkie miasto jakieś 30 km na północ od Szczecina. dostać się można z wielu dużych miast pociągiem jadącym do Świnoujścia, bądź z przesiadką w Szczecinie pociągiem, autobusem lub busem - jeżdżą co kilkanaście/dziesiąt minut
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: PROCESSION - 27 lutego, Goleniów
jak bym w polsce był to bym się do goleniowa kajtnął, a że nie jestem, to zobaczę czilijczyków tutaj już w czwartek.
- BadBlood
zdaj relację!
- Scaarph
nie słyszałem wcześniej ani sekundy muzyki procession. no cóż, nie jest to muzyka wybitnie koncertowa, jest trochę męczenia buły, ale też dużo fajnych, "energetycznych" momentów, generalnie chłopaki dwoją się i troją, żeby wypaść zajebiście. dają radę. tutaj spotkali się z raczej umiarkowanie ciepłym przyjęciem, postarajcie się ich w polsce lepiej ugościć ;)
-
- rozkręca się
jak na osobę, która z powodów "logistycznych" ma wyjebane na koncerty w PL to coś często piszesz na tej tablicy ;)
a odnośnie Procession to postaram się być, tylko zauważam spore problemy logistyczne z transportem z Wro. jakieś rady BB?
a odnośnie Procession to postaram się być, tylko zauważam spore problemy logistyczne z transportem z Wro. jakieś rady BB?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Rada taka, żebyś najpierw dotarł do Sz-na, a stamtąd osobowym lub busem nach Gollnow.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Deathless King
asymmetry.pl - Z Bydgoszczy wybiera sie ekipa, mozesz dojechac a potem skoczyc z nami, prawdopodobnie busem ;)
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
- rozkręca się
@ Lykantrop: thx, generalnie takie wnioski wyciągnąłem już ze studiowania rozkładu pkp i mapy polski ;) w sumie wygląda na to, że do tego Gollnow to trzeba chyba walutę na euro wymienić
@ Deathless King: dzięki za propozycję, ale Bydgoszcz...? ;)
@ Deathless King: dzięki za propozycję, ale Bydgoszcz...? ;)
- Deathless King
a co masz do Brzydgoszczy? :P
-
- rozkręca się
mam nie po drodze z wro do gol :)
- Scaarph
nie wiem do czego się przypierdalasz. rzadko mogę pozwolić sobie na to, żeby zapierdalać przez całą europę, żeby zobaczyć jakiś gig, a że miałem akurat okazję zobaczyć zespół na parę dni przed ich zaanonsowanym występem w polsce to zwyczajnie napisałem dwa zdania.asymmetry.pl pisze:jak na osobę, która z powodów "logistycznych" ma wyjebane na koncerty w PL to coś często piszesz na tej tablicy ;)
co, mam na jakieś procession zapierdalać 2000 kilometrów żeby móc się wypowiedzieć w temacie?
- Deathless King
Oczywiście, a Twoja obecność musi być potwierdzona przez conajmniej 3 osoby ;)
-
- rozkręca się
nie no luz stary, po prostu polewam z takich zawodników których temat nie dotyczy, ale muszą wystękać 2 zdania mimo wszystko ;) dobrze że jesteś 2000km od Polski to przynajmniej nie spotkamy się jutro w Legnicy ;)
- Scaarph
oh no prawie się obesrałem ze strachu :)
temat po części mnie dotyczy, zwłaszcza, że jego założyciel nawet poprosił o relację, no ale skoro musisz się koniecznie podopierdalać bo mam na asymmetry za daleko no to kurwa bardzo ciebie proszę, nie żałuj sobie. buziaki :*
temat po części mnie dotyczy, zwłaszcza, że jego założyciel nawet poprosił o relację, no ale skoro musisz się koniecznie podopierdalać bo mam na asymmetry za daleko no to kurwa bardzo ciebie proszę, nie żałuj sobie. buziaki :*
-
- rozkręca się
buziaki buziaki ;)
dalej jednak nie mam odpowiedzi jak (oprócz trasy przez bydgoszcz) mogę dojechać do GOL, pliz niech ktoś poratuje
dalej jednak nie mam odpowiedzi jak (oprócz trasy przez bydgoszcz) mogę dojechać do GOL, pliz niech ktoś poratuje
- white_pony
wszystko fajnie, chetnie zobaczylbym na zywo, tylko czemu na takim wypizdowie :/
do not make equal what is unequal
- BadBlood
kurwa, Bartek, nie stękaj tylko lutuj via Szczecin (ewentualnie sprawdź czy pociąg jakiś bezpośrednio nie jedzie, bo pewnie też się kilka znajdzie). jakby trzeba było to gdzieś cię przekimam
- BadBlood
przepraszam, że w ogóle miałem czelność się z chłopakami dogadać...white_pony pisze:wszystko fajnie, chetnie zobaczylbym na zywo, tylko czemu na takim wypizdowie :/
- white_pony
lol? weź łyknij szota na uspokojenie człowiekuasymmetry.pl pisze:nie no luz stary, po prostu polewam z takich zawodników których temat nie dotyczy, ale muszą wystękać 2 zdania mimo wszystko ;) dobrze że jesteś 2000km od Polski to przynajmniej nie spotkamy się jutro w Legnicy ;)

do not make equal what is unequal
- BadBlood
fantastyczny koncert