PLAGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: PLAGA
Aha... byłbym zapomniał... Plaga nagrała niezłą płytę ale w zasadzie wolę obszary takie jak w Trąby Zagłady II niż w pozostałych utworach. Na pewno brzmią ciut lepiej. Na pewno nagrali płytę po swojemu nie pod oczekiwania wyrozumiałych słuchaczy i wiernych fanów. To jest Black Metal a nie koncert życzeń...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Z grzeczności nie bedę się z kolegą kłócił. :)DCI Hunt pisze:Nawet dziecko wie, że Bathory to nadmuzyka :)trup pisze:to tak jakby ktoś się kłócił, że Morbid Angel jest lepszy od Bathory...
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
tutaj to Bathory brzmi raczej jak nadgówno, a nie nadmuzyka...
-
- rasowy masterfulowicz
Mocno się starasz o złote wary coyossarian84 pisze:
KVLT lizania CZASZKI
ty akurat lubując się w różnych zimnofalowych/post-punkowych klimatach jednocześnie słuchając trochę metalu powinieneś docenić siłę prostoty tych nagrań, ale przekonywać cie nie zamierzam. tym bardziej, że już kiedyś popisywałeś się tu pisząc o Venom w podobny sposób. baw sie dobrze.yossarian84 pisze:
- trup
Jak widać na załączonym obrazku polska złota młodzieszszsz rozwija się z pewnymi problemami :D
- Sova
- rasowy masterfulowicz
właśnie wróciłem z urlopu gdzie nie miałem dostępu do netu. ehh, już mi się kurwa tęskni ...nicram pisze:Ja pierdolę widzę wyraźne braki w temacie. Masachist akurat nagrali zajebistą płytę. Nowoczesną, brutalną i niebanalną jak na standardy death metalu. Hellthrasherowi też to powiesz, skoro on umieścił ją na pierwszym miejscu swojego zestawienia? Masachist gniecie te spedalone melodyjki Plagi, Mgły i przeciętne gówna spod znaku Iperyt i Voidhanger jednym riffem, więc nie obchodzą mnie wasze opinie z kółka wzajemnej tęczowo-masterfulowej adoracji na ich temat.DCI Hunt pisze:Tu nie chodzi o dopierdalanie się, bo to są generalnie płyty w najgorszym wypadku średnie, ale jeśli to zestawienie podsumowuje wszystkie gatunki metalu, których słuchasz i na drugim miejscu wrzucasz Masachist...nicram pisze: Nie wiem jak można słuchać metalu i dopierdalać się choć do jednej metalowej pozycji z tej listy.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- zaczyna szaleć
Widzimy się w sądzie.yossarian84 pisze:
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Bardzo lubię. Wrzuciłem jeden kawałek Bathory, który akurat mi się kompletnie nie podoba i od razu bulwers. Uspokójcie się, bo wam się makijaż na mordzie rozmaże.vicek pisze:no ale może gość po prostu nie lubi blacku
Może nie będę pisał, co myślę o Slayerze, bo mi jeszcze dom spalicie...