THE HIDDEN HAND

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

Re: THE HIDDEN HAND

05-09-2008, 19:49

Przyznam, że nie znałem wcześniej tego zespołu, a tu całkiem niezły stoner, niezły - solidne 7/10.
Jeśli jeszcze nie dotarłeś to koniecznie zapoznaj się z GOATSNAKE i z nieco ostrzejszym WEEDEATER. Oszalejesz ;)
Record Label - Southern Lord. I wszystko jasne ;)
Zresztą wymienione przeze mnie kapele z tej samej stajni. Nieprzebrana kopalnia prawdziwie ciężkich brzmień.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-06-2013, 13:46

Widze, ze temat Bonnego nie spotkal sie z nalezytym entuzjazmem.......
woodpecker from space
Maria Konopnicka

14-06-2013, 11:25

To nie był temat Bonnego tylko mój. Nie spotkał się, bo na tym forum mało osób zna się na dobrej muzyce :(
Awatar użytkownika

16-06-2013, 09:38

No ale po co pisać jak się nie ma do czego przypierdolić :)
До свидания Mother Fuckers
Maria Konopnicka

16-06-2013, 15:44

Najbardziej lubię ten materiał. Cudo!

Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

16-06-2013, 15:57

Rozmawialiśmy kiedyś tu na ich temat, a ja się okrzyknąłem ich największym fanem, bo mam nawet koszulkę i oczywiście wszystkie płyty :)

Czas założyć temat of PLACE OF SKULLS, jeśli jeszcze nie ma. I o NEBULA, która teraz mi się już zawsze będzie kojarzyć z pewnym miłym popołudniem :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Maria Konopnicka

16-06-2013, 16:33

Drone pisze:Rozmawialiśmy kiedyś tu na ich temat, a ja się okrzyknąłem ich największym fanem, bo mam nawet koszulkę i oczywiście wszystkie płyty :)
To ja jestem drugim co do największości fanem bo nie mam koszulki :)
Drone pisze: Czas założyć temat of PLACE OF SKULLS, jeśli jeszcze nie ma.
Wydaje mi się, że jest bo coś kiedyś tu o nich pisałem - ale jeśli nie ma to koniecznie trzeba założyć :)

Drone pisze: I o NEBULA, która teraz mi się już zawsze będzie kojarzyć z pewnym miłym popołudniem :)
No właśnie - NEBULA muszę nadrobić - nie znam, nie mam żadnej płyty. Od czego zacząć?
Awatar użytkownika
Drone

16-06-2013, 22:27

NEBULA proponuję zacząć od "Apollo" - uwielbiam tę płytę, łączy w sobie upalenie, kosmos, psychodelę, stonerowe słońce i dzikość THE STOOGES.
Maria Konopnicka

17-06-2013, 01:21

Drone pisze:NEBULA proponuję zacząć od "Apollo" - uwielbiam tę płytę, łączy w sobie upalenie, kosmos, psychodelę, stonerowe słońce i dzikość THE STOOGES.
To będę poszukiwał... na razie sprawdziłem w kilku miejscach i nigdzie ich płyt nie ma... wszędzie tylko Tides From Nebula...
Awatar użytkownika
Drone

17-06-2013, 01:27

Tu przedsmak:

ODPOWIEDZ