Children of Bodom
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: Children of Bodom
chyba kryzys wieku średniego :( , a in flames też zawsze gównem było . Już wole pierwsze dwie płyty H.I.M posłuchać
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Taki syf cztery strony tematu ma, a tyle świetnych kapel przechodzi bez echa...
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Nie narzekaj, nie jest wcale aż tak źle. Temat o Figo Fagot ma już 8 stron.Maria Konopnicka pisze:Taki syf cztery strony tematu ma, a tyle świetnych kapel przechodzi bez echa...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Harlequin
Marian, przecież nie jestes ich największym fanem od zawsze, to co mozesz wiedzieć o CoB ;) Masz tyle lat i wciąz się nie znasz ;)Maria Konopnicka pisze:Taki syf cztery strony tematu ma, a tyle świetnych kapel przechodzi bez echa...
a tak serio to nowy krązek naprawde bardzo pozytywnie zaskakuje. oczywiscie to wciąz CoB, wiec jesli ktoś ich nie lubil to raczej już nie polubi. Niemniej jednak mozna na legalu postawic obok Hatebreeder i Follow The Reaper
- vicek
a są blasty ?
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
są blasty np w 2 utworze
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
Teraz przypomniał mi się jakiś wywiad z CoB gdzie padło pytanie skąd taka nazwa. Okazało się, że był jakiś obóz karate nad jeziorem i w nocy jakiś zwyrodnialec gwałcił młodych chłopców, jednego podobno trzy razy zapinał ;)Maria Konopnicka pisze:Taki syf cztery strony tematu ma, a tyle świetnych kapel przechodzi bez echa...
- Harlequin
A czy przypadkiem nie chodziło o morderstwo?est pisze:Teraz przypomniał mi się jakiś wywiad z CoB gdzie padło pytanie skąd taka nazwa. Okazało się, że był jakiś obóz karate nad jeziorem i w nocy jakiś zwyrodnialec gwałcił młodych chłopców, jednego podobno trzy razy zapinał ;)Maria Konopnicka pisze:Taki syf cztery strony tematu ma, a tyle świetnych kapel przechodzi bez echa...
- Harlequin
:D śmiejcie sie śmiejscie, ale jesli ktos lubił 'Hatebreeder" i "Follow The Reaper" (nawet do piwa) to nowa płytę naprawde warto obczaic.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co zrobić. Przecież Morfeo kocha tę padakę...:-DMaria Konopnicka pisze:Taki syf cztery strony tematu ma, a tyle świetnych kapel przechodzi bez echa...
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
Czasami się cieszę, że urodziło mi się te 10 lat wcześniej i mogłem zaczynać przygodę z normalniejszą muzyką :)Harlequin pisze::D śmiejcie sie śmiejscie, ale jesli ktos lubił 'Hatebreeder" i "Follow The Reaper" (nawet do piwa) to nowa płytę naprawde warto obczaic.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Harlequin
Powinno paść teraz jeszcze pytaie 'Ile Wy macie lat?' ;)
Ja pamiętam, że to chyba był taki przypadek, że kogoś watą cukrową oblepili, a później oblizali :)Harlequin pisze:A czy przypadkiem nie chodziło o morderstwo?est pisze:Teraz przypomniał mi się jakiś wywiad z CoB gdzie padło pytanie skąd taka nazwa. Okazało się, że był jakiś obóz karate nad jeziorem i w nocy jakiś zwyrodnialec gwałcił młodych chłopców, jednego podobno trzy razy zapinał ;)Maria Konopnicka pisze:Taki syf cztery strony tematu ma, a tyle świetnych kapel przechodzi bez echa...
Nie warto pytać - przecież to oczywiste :)Harlequin pisze:Powinno paść teraz jeszcze pytaie 'Ile Wy macie lat?' ;)
- vicek
słuchałem tego nowego albumu gówno na maksa , jedyny utwór który lubię to ten
- Harlequin
Mówiłem, w koncu to children of bodom i ameryki nie odkrywają. kto ich nie lubił ten nie polubi, ale na tle ostatnich 4 płyt jest duzo lepsza.
Trzeba być ostrym zawodnikiem, żeby przesłuchać 4 płyty Children Of Bodom. To tak jakby cztery razy wejść na gejowską imprezę i zostać wydymanym, a później tłumaczyć, że tym razem jest lepiej bo tylko musiało się obciągnąć i tyłek nie boli.
Dla mnie naturalnym odruchem jest ucieczka gdy widzę jak ktoś zachodzi mnie od tyłu i majstruje przy rozporu jednocześnie lubieżnie się oblizując i szepcząc "Ściągaj brachu majteczki".
No ale co kto lubi - jestem tolerancyjny i szanuję wszystkie orientacje :) Harlequin ile Ty w ogóle masz lat?
Dla mnie naturalnym odruchem jest ucieczka gdy widzę jak ktoś zachodzi mnie od tyłu i majstruje przy rozporu jednocześnie lubieżnie się oblizując i szepcząc "Ściągaj brachu majteczki".
No ale co kto lubi - jestem tolerancyjny i szanuję wszystkie orientacje :) Harlequin ile Ty w ogóle masz lat?
O Matko! Jakie główno! wytrzymałem 1:15 choć chciałem wyłączyć już po 15 sekundach. Słyszałem w całości ich jedną płytę - "Hate Crew Deathroll" i choć była słaba to jednak nie aż tak słaba jak to coś. Ten kawałek brzmi jakby chłopaki z Lordi się upili i grali jakiś weselny szlagier. Nie wiem czy jednak Prodigy nie są od nich lepsi....vicek pisze:słuchałem tego nowego albumu gówno na maksa , jedyny utwór który lubię to ten
- pr0metheus
Czyli nowy sodom zle a children dobrze? Harlequin ,kurwa, gratuluje.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Nerwowy
Coś tak.Maria Konopnicka pisze:Trzeba być ostrym zawodnikiem, żeby przesłuchać 4 płyty Children Of Bodom. To tak jakby cztery razy wejść na gejowską imprezę i zostać wydymanym, a później tłumaczyć, że tym razem jest lepiej bo tylko musiało się obciągnąć i tyłek nie boli.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.