AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: AUTOPSY
eh, przekonales mnie, jednak leci jeszcze raz.
Ten numer jest obłędny
Ten numer jest obłędny
this is a land of wolves now
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
W skrzynce dziś awizo. Zawsze zostawia u sąsiadów, dziś jednak widocznie upał dał się w kość i miast zapierdalać na trzecie piętro łatwiej było wrzucić świstek do skrzynki. Obiad uznałem za kwestię niższej kategorii i pognałem na pocztę. Tamtejsza baba wydawała się przeszkodą nie do przejścia, "przyjdź pan jutro". Chuja. Wróciłem drugi raz. Trzeci raz nawet z kolegami. 20 minut przed zamknięciem poczty wydali.
Odfoliowałem. Leży na półce. Łypie na mnie trup z okładki zachęcająco. Tylko kurwa, uczyć się na jutrzejszy, ważny egzamin, czy też zrobić nocny maraton z "The Headless Ritual" ? Jak żyć?
Odfoliowałem. Leży na półce. Łypie na mnie trup z okładki zachęcająco. Tylko kurwa, uczyć się na jutrzejszy, ważny egzamin, czy też zrobić nocny maraton z "The Headless Ritual" ? Jak żyć?
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Też mi dylemat. Ja na szczęście takowego nie mam - płyta chyba jeszcze w drodze, a ja siedzę i uzupełniam papiery.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Riven
- Kontakt:
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ja się uczę i jednocześnie nakurwiam. Taki jestem zajebisty.
- Dragazes
- w mackach Zła
Raczej nie inaczej.Self pisze:Ja się uczę i jednocześnie nakurwiam. Taki jestem zajebisty.
Cisza to zło.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Autopsy to nie tania dziwka, że se może lecieć jako tło ;)Self pisze:Ja się uczę i jednocześnie nakurwiam. Taki jestem zajebisty.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- vicek
- zahartowany metalizator
fajne te kafin krawlersy zapierdalają na początku
- Riven
- Kontakt:
no, brzmia jak robaki zrace trupa :D ale najlepsze zaczyna sie po intrze, ten riff jest kurwa nieziemski
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
odpuść! narobi Ci takiego młynu że nie będziesz w stanie się skupić!Alkoholokaust pisze:W skrzynce dziś awizo. Zawsze zostawia u sąsiadów, dziś jednak widocznie upał dał się w kość i miast zapierdalać na trzecie piętro łatwiej było wrzucić świstek do skrzynki. Obiad uznałem za kwestię niższej kategorii i pognałem na pocztę. Tamtejsza baba wydawała się przeszkodą nie do przejścia, "przyjdź pan jutro". Chuja. Wróciłem drugi raz. Trzeci raz nawet z kolegami. 20 minut przed zamknięciem poczty wydali.
- Riven
- Kontakt:
- Maleficio
- Kontakt:
Ta płyta jest niesamowita, lepsza niż ostatni Voivod o klasę i pół
- Riven
- Kontakt:
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Ok, pierwszy odsłuch za mną, póki co z mp3 no i kilka reflreksji:
Płyta lepsza niz "Macabre Eternal", prostsza, bardziej dzika i spontaniczna. Kapitalne wokale ze swietnym pogłosem, wariackie solówki. Całosc brzmi dla mnie troche jak wypadkowa Severed Survival i Acts..., co mi bardzo odpowiada. Jest mięcho, jest cios w ryj, a przede wszystkim słychac radosć grania i pojazd po bandzie - pod tym wzgledem wydaje mi sie, że poprzednia płyta była zbyt zachowawcza. Zważywszy, że nie jestem piewcą peanów na temat poprzedniej płyty to chyba dostałem krązek lepszy niz sie spodziewałem. Dla mnie bomba.
Płyta lepsza niz "Macabre Eternal", prostsza, bardziej dzika i spontaniczna. Kapitalne wokale ze swietnym pogłosem, wariackie solówki. Całosc brzmi dla mnie troche jak wypadkowa Severed Survival i Acts..., co mi bardzo odpowiada. Jest mięcho, jest cios w ryj, a przede wszystkim słychac radosć grania i pojazd po bandzie - pod tym wzgledem wydaje mi sie, że poprzednia płyta była zbyt zachowawcza. Zważywszy, że nie jestem piewcą peanów na temat poprzedniej płyty to chyba dostałem krązek lepszy niz sie spodziewałem. Dla mnie bomba.
- vicek
ja na te chwile nie umiem powiedzieć która lepsza muzycznie , ale brzmienie lepsze ma ostatnia
- Riven
- Kontakt:
Przesłuchałem ją wczoraj ok. 10 razy i nie wydaje mi się póki co żeby można było powiedzieć która jest lepsza.
-
Baton
Pełna zgoda przy zastrzeżeniu, że są to opinie na podstawie pierwszego wrażenia, które mogą ulec zmianie; na drobiazgowe oceny jeszcze przyjdzie czas.Harlequin pisze: Płyta lepsza niz "Macabre Eternal", prostsza, bardziej dzika i spontaniczna. Kapitalne wokale ze swietnym pogłosem, wariackie solówki. Całosc brzmi dla mnie troche jak wypadkowa Severed Survival i Acts..., co mi bardzo odpowiada. Jest mięcho, jest cios w ryj, a przede wszystkim słychac radosć grania i pojazd po bandzie - pod tym wzgledem wydaje mi sie, że poprzednia płyta była zbyt zachowawcza.
Jak od dłuższego czasu metal jakoś u mnie rzadko gości, to z tym albumem się chyba polubię, po kilku pierwszych odsłuchach jest najzwyczajniej w świecie zajebisty.
edit: a w ogóle to unosi się nad tym albumem coś z ducha ABSCESS... zresztą dużo tu punka, a jak wiadomo punk > heavy metal
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
neuro
- postuje jak opętany!
Płytka jest już na Spotify, jeśli ktoś tego ustrojstwa używa.
- Riven
- Kontakt:
prawda.Baton pisze:
edit: a w ogóle to unosi się nad tym albumem coś z ducha ABSCESS...
nowa jest zdecydowanie bardziej hiciarska i chwytliwa (nie zeby to byly jakies minusy), dlatego zestawienia z ME robilbym bardzo ostroznie. zreszta umowmy sie, nawet jesli ktoras jest lepsza/gorsza, to roznice sa naprawde marginalne. szkoda zachodu, lepiej wlaczyc BORN UNDEAD (tak sie gra tribute to slayer!)
-
Baton
Fairies wear boots and now you gotta believe me