``Nowy`` zespol Ronniego Rippera znanego z Gehennah lub nawet demosow Vomitory. W grudniu wydalismy im debiut - ``antiXtian``. Muzyka taka jakiej mozna sie po nim spodziewac: Metal pod Sodom, Rock and Roll pod Motorhead plus troche punka i mocno brzydkie teksty opluwajace tego pana na gorze. Czarny LP w ilosci 300 sztuk plus wkladka z tekstami i foto. Jakby kogos interesowalo pisac na:
hellrocker.records(at)gmail.com.
Krotkie bio:
“We started out in 2000 as a trio, added and changed members along the way, and now we're a trio again. We have released two demos worth mentioning: "Branded forever" in 2008 and "Arrogantus Metallus" in 2009. Now we hae released "AntiXtian" full length vinyl on HELLROCKER RECORDS and the CD-version will come early 2011 on CHAOS RECORDS. We are fighters and will make sure you'll hear more from us, nuff said.”
http://www.myspace.com/turbocharged4life
TURBOCHARGED (Ronnie Ripper,Gehennah,ex-Vomitory,Alkohol...)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Hellrocker
- w mackach Zła
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TURBOCHARGED (Ronnie Ripper,Gehennah,ex-Vomitory,Alkohol
Podbijam temat, bo olanie tematu "AntiXtian" to błąd niewybaczalny. Jeśli kogoś rozkurwiały demówki i debiutancki album VOMITORY to zrozumie, że Ronnie wrócił do formy. Trochę tutaj w/w Sodom, trochę Master z "Master", a nad wszystkim unoszą się opary booze'u. Zresztą... czy ten koleś kiedykolwiek zawiódł? No właśnie.
Wkrótce też skończę tłumaczyć wywiad - rzekę, który zrobiłem z bohaterem całego zamieszania. Wg zapewnień redaktora naczelnego efekty tego będzie można podziwiać na stronie Masterful Magazine. Nawiasem mówiąc - takiego sympatycznego gagatka, który ma normalne i zdroworozsądkowe podejście do życia ze świecą szukać w tej niszy. :-)
Wkrótce też skończę tłumaczyć wywiad - rzekę, który zrobiłem z bohaterem całego zamieszania. Wg zapewnień redaktora naczelnego efekty tego będzie można podziwiać na stronie Masterful Magazine. Nawiasem mówiąc - takiego sympatycznego gagatka, który ma normalne i zdroworozsądkowe podejście do życia ze świecą szukać w tej niszy. :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
DCI Hunt
No i w końcu kupiłem sobie "AntiXtian". Bardzo fajna płyta.
Wszystko się zgadza, ale przyznam, że jestem w pewnym stopniu pozytywnie zaskoczony. Spodziewałem się czegoś mniej poważnego, a to jest naprawdę mocny strzał w ryj. Tak mogłoby wyglądać obecne oblicze Venom gdyby mieli wenę.Hellrocker pisze:Muzyka taka jakiej mozna sie po nim spodziewac: Metal pod Sodom, Rock and Roll pod Motorhead plus troche punka
- Lykantrop
To w tle z "AntiXtian" możesz sobie poczytać: http://www.masterful-magazine.com/wywiad.php?wyw=707
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop

Wkrótce premiera, a tu - http://www.myspace.com/turbocharged4lif ... e-88242151 do obadania kawałek z nadchodzącego mini.
Medley -
Nie ma lipy.
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
UGH! Zajebisty news. Ronniego Rippera nigdy za wiele, tym bardziej, że brzmi to naprawdę bardzo obiecująco.
- Lykantrop
Teledysk do "Godfearing Cunts".
- Lykantrop
Będę miał parę sztuk ostatniego mCD. Chce ktoś? Ostatnie 15 sztuk się ostało, a że wysyłka z Olafolandii dosyć sporawa to biorę wszystko i robię handel.
- maciek z klanu
ja wezme sztukasa !!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo