Nic dziwnego, skoro w internecie nie świeci słońce, a brudasy nie śmierdzą (ale zazwyczaj i tak wkurwiają).535 pisze:W internecie można wszystko.
PRZYSTANEK WOODSTOCK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Ta impreza jest jak Jarocin, wentyl bezpieczeństwa służący esbeckiej mafii i antypolskiemu zarządowi strefy buforowej, zwanej Polską.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Jak to jest, że tylu mamy wybitnych matematyków a jakiegoś Nobla, czy choćby malutkiego osiągnięcia w skali, powiedzmy, europejskiej - nichuja
Hę?
Chłopaki, skończcie się opierdalać i zróbcie coś dla ojczyzny i przyszłych pokoleń, bo zwyczajnie skazujecie nas na brudnożydowską dominację.
Hę?
Chłopaki, skończcie się opierdalać i zróbcie coś dla ojczyzny i przyszłych pokoleń, bo zwyczajnie skazujecie nas na brudnożydowską dominację.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Pewnie. Gdyby nie ta impreza, to pół miliona wściekłych nastolatków, ruszyłoby w marszu gwiaździstym na Warszawę, albo nawet na Berlin. Radzę usiąść nieco w cieniu.Kingu pisze:Ta impreza jest jak Jarocin, wentyl bezpieczeństwa służący esbeckiej mafii i antypolskiemu zarządowi strefy buforowej, zwanej Polską.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Po z matematyki nie dają Nobla [*]antek_cryst pisze:Jak to jest, że tylu mamy wybitnych matematyków a jakiegoś Nobla, czy choćby malutkiego osiągnięcia w skali, powiedzmy, europejskiej - nichuja
Hę?
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
heheheh, true... :)Self pisze:Tak poza tym to za występ fashystów z Anthrax to już dawno antifa powinna rozjebać ten spęd nazistów pod przykrywką miłujących pokój i pedalstwo brudasów.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Plecak też masz? ;)535 pisze:Ciekawa wymiana zdań. Widzę, że istnieją jednak osobnicy, którzy się nie pocą. Sterylni, zawsze pachnący w wyprasowanych koszulach. W internecie można wszystko.
Tu jest stream
http://muzyka.interia.pl/raport/przysta ... 39220,8390
Przy okazji, w tym roku po raz pierwszy będzie stream z Wacken.
Mam...Z przodu.ramonoth pisze:Plecak też masz? ;)535 pisze:Ciekawa wymiana zdań. Widzę, że istnieją jednak osobnicy, którzy się nie pocą. Sterylni, zawsze pachnący w wyprasowanych koszulach. W internecie można wszystko.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ja mam bojler.535 pisze:Mam...Z przodu.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
I paczy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Kingu
Takim stwierdzeniem co najwyżej poświadczasz swoje niedoinformowanie o mechanizmach funkcjonowania państwa. Jest takie wydawnictwo IPN - Jarocin w obiektywie bezpieki. Potem można się zainteresować karierą pana w czerwonych spodniach.535 pisze:Pewnie. Gdyby nie ta impreza, to pół miliona wściekłych nastolatków, ruszyłoby w marszu gwiaździstym na Warszawę, albo nawet na Berlin. Radzę usiąść nieco w cieniu.Kingu pisze:Ta impreza jest jak Jarocin, wentyl bezpieczeństwa służący esbeckiej mafii i antypolskiemu zarządowi strefy buforowej, zwanej Polską.
Czy jest już, wydawnictwo Przystanek Woodstock w obiektywie CBŚ, ABW, czy ch... wie jeszcze kogo?Kingu pisze:Takim stwierdzeniem co najwyżej poświadczasz swoje niedoinformowanie o mechanizmach funkcjonowania państwa. Jest takie wydawnictwo IPN - Jarocin w obiektywie bezpieki. Potem można się zainteresować karierą pana w czerwonych spodniach.535 pisze:Pewnie. Gdyby nie ta impreza, to pół miliona wściekłych nastolatków, ruszyłoby w marszu gwiaździstym na Warszawę, albo nawet na Berlin. Radzę usiąść nieco w cieniu.Kingu pisze:Ta impreza jest jak Jarocin, wentyl bezpieczeństwa służący esbeckiej mafii i antypolskiemu zarządowi strefy buforowej, zwanej Polską.
Wiem, wiem. Wróg czai się wszędzie. Ciężkie musi być Twoje życie. Zapewne boisz się otworzyć lodówkę. Dziwne, że przy takim podejściu, nie opuściłeś jeszcze strefy buforowej, zabierając co cenniejsze przedmioty.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Organizatorami Jarocina byli m.in. synkowie ówczesnych prokuratorów. Przypadek? Nie wydaje mi się :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Wydawało mi się, że mówimy o Przystanku Woodstock, ale mogłem coś popierdolić.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Z tyłu głowy mam tu nazwiska Wojewódzkiego i Chełstowskiego. Że co, to oni tacy są synkowie? Mam na myśli Jarocin.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
To sie nazywa poswiecenie.535 pisze:To dużo naszywek Ci się zmieści.
- krz63
Się nie śmiej, kiedyś przed wizytą JPII ABW profilaktycznie zamykało na 48 godzin i robiło naloty na chaty wydawców metalowych zine'ów.535 pisze:
Czy jest już, wydawnictwo Przystanek Woodstock w obiektywie CBŚ, ABW, czy ch... wie jeszcze kogo?
Wiem, wiem. Wróg czai się wszędzie. Ciężkie musi być Twoje życie. Zapewne boisz się otworzyć lodówkę. Dziwne, że przy takim podejściu, nie opuściłeś jeszcze strefy buforowej, zabierając co cenniejsze przedmioty.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Silent_Sea
Krzyś, byłeś internowany w czasie wizyty JP2 ?krz63 pisze:Się nie śmiej, kiedyś przed wizytą JPII ABW profilaktycznie zamykało na 48 godzin i robiło naloty na chaty wydawców metalowych zine'ów.535 pisze:
Czy jest już, wydawnictwo Przystanek Woodstock w obiektywie CBŚ, ABW, czy ch... wie jeszcze kogo?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W felietonie Święta krowa o tym wspominałeś. rzeczywiście taka czystka była, czy to tylko odosobniony przypadek, no może dwa?