KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Alkoholokaust
postuje jak opętany!
Kontakt:

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

02-01-2014, 13:18

Przypadek, czy nie, koleś coś kręci, co potwierdza akcja z rozjebaniem winyli w bagażniku. Swoją drogą ciekawe kiedy wystawi je na allegro.
hare hare supermarket

nsbm.pl
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

02-01-2014, 13:51

Ode mnie ten allegrowicz parokrotnie kupowal plyty i czesto trzeba zdarzalo sie czekac i ponad miesiac na zaplatr.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Tymothy
postuje jak opętany!

02-01-2014, 17:35

krz63 pisze:Ode mnie ten allegrowicz parokrotnie kupowal plyty i czesto trzeba zdarzalo sie czekac i ponad miesiac na zaplatr.
potwierdzam, podobnie z zakupionymi płytami od niego, ale koniec końców zawsze wszystko dochodziło do szczęśliwego finału
Hello darkness, my old friend
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

02-01-2014, 17:40

Mystic znów na dużym plusie
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

02-01-2014, 18:00

kolega Funeral...WZOROWO !!!!
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

Re: Odp: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

02-01-2014, 18:40

morbid pisze:kolega Funeral...WZOROWO !!!!
Podpisuję się pod tym, kolego morbid.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-01-2014, 18:59

Blackult pisze:Mystic znów na dużym plusie
Bez szału, ale stos nowych płyt wreszcie doszedł, choć miałem nadzieję, że przyjdzie przed świętami. Za to naprawdę na duży plus zasłużył Prosiaczek! :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Sybir

Re: Odp: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

02-01-2014, 19:04

nicram pisze:
Blackult pisze:Mystic znów na dużym plusie
Bez szału, ale stos nowych płyt wreszcie doszedł, choć miałem nadzieję, że przyjdzie przed świętami. Za to naprawdę na duży plus zasłużył Prosiaczek! :-)
Prosiaczek to zupełnie inna liga - Gorguts miał przyjść we wtorek, a przybył w poniedziałek ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
nicram

02-01-2014, 19:07

To prawda, Prosiaczek gra w Premier League. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Lykantrop

04-01-2014, 08:02

nicram pisze:
NorbiB pisze: 7pIOT7mLOT7 z Grudziądza?
Jedyny komentarz negatywny jaki wystawiłem na allegro, to właśnie jemu. Kupił płytę i nie zapłacił. Walił teksty jakby był upośledzony. Zresztą myślę, że jest. :-)
Coś w ten deseń. Nie pamiętam kiedy, ale nie dalej jak 2 lata temu wylicytowałem u niego płytę DARKSTORM (tak, tego polskiego, z sentymentu :) ), w stanie db+. W praktyce doszła płyta, która wyglądała jak tafla lodowiska po zjeździe miłośników piruetu. Rys nie doliczyłby się najbardziej cierpliwy, przeskoki na dzień dobry i dobranoc, booklet ponadzierany i z odciskami palców, żebym chyba z komornika przebranżowił się na daktyloskopa :) Czas realizacji też nie należał do najszybszych, aczkolwiek nie pamiętam czy to były 2 tygodnie czy może miesiąc, bo tyle tego w międzyczasie się pozamawiało... Niemniej koleś powinien być wpisany na czarną listę u kolekcjonerów. Split Mordhell/ Buxen warty 10 zł w każdym distro poszedł u niego za 4 dychy z hakiem kiedyś. Taki kult u Piotera666...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
manieczki

06-01-2014, 14:30

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

07-01-2014, 12:48

Wielka płyta - wszystko git jak zawsze

Pytanie:
czy ktoś już w tym roku zamawiał lub otrzymał jakąś informację zwrotną po zamówieniu w Pagan?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Awatar użytkownika
jaszyn
postuje jak opętany!

07-01-2014, 21:10

Miał ktoś w Fanie jakieś problemy z reklamacją? Płytę do reklamacji wysłałem jeszcze przed świętami to mi odpisali, że dostali płytę inną niż tą co reklamuję.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

10-01-2014, 07:35

Witching Hour Productions pancercie i z klasą :)
535

10-01-2014, 07:56

Lykantrop pisze:Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to kurwa jest, kupuję po raz trzeci na brytyjskim amazonie po kilka przedmiotów od jednego sprzedawcy i za każdym razem przychodzi mi pojedynczo po sztuce (chociaż płacę za jedną przesyłkę)? Żeby mi jeszcze przychodziły w ten sposób zamówienia kompletne to ok, ale już po raz drugi trafia mi się sytuacja, że przychodzi 1/3 albo 2/3 całości, a potem czekam cierpliwie miesiąc i skrzynka nadal pusta. Gdyby to był problem jednego sprzedawcy to ok, ale widzę, że powtarza się to nagminnie. Wkurwiać mnie ten szajs zaczyna, bo na dokompletowanie dyskografii Hanka Williamsa czekam już 2 miesiące i nie wiem czy interweniować o zwrot kasy czy nadal czekać, skoro sprzedawca masowy z usa.
Ja bym wysłał upomnienie-reklamację. Nie wiem jak oni działają, ale miałem taki przypadek, że zamówiłem u hurtownika, między innymi, dwa egzemplarze Abscess i dotarł tylko jeden. Położyłem na to lagę, ale po jakimś czasie stwierdziłem, że co mnie będzie jakiś bambus w ch.. robił, więc sru do niego mail, że zamówione, że dwa, a tu jeden i co to ma k... być? Ponieważ szło to przez pośrednika w USA, trochę trwało, ale w efekcie zamiast jednej, przyszły jeszcze dwie płyty zapakowane i wysłane osobno. Także może to być taki system pracy, albo elementy jakiegoś większego burdelu w dziale wysyłki.
Awatar użytkownika
knaar
rasowy masterfulowicz

10-01-2014, 08:47

535 pisze:
Lykantrop pisze:Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to kurwa jest, kupuję po raz trzeci na brytyjskim amazonie po kilka przedmiotów od jednego sprzedawcy i za każdym razem przychodzi mi pojedynczo po sztuce (chociaż płacę za jedną przesyłkę)? Żeby mi jeszcze przychodziły w ten sposób zamówienia kompletne to ok, ale już po raz drugi trafia mi się sytuacja, że przychodzi 1/3 albo 2/3 całości, a potem czekam cierpliwie miesiąc i skrzynka nadal pusta. Gdyby to był problem jednego sprzedawcy to ok, ale widzę, że powtarza się to nagminnie. Wkurwiać mnie ten szajs zaczyna, bo na dokompletowanie dyskografii Hanka Williamsa czekam już 2 miesiące i nie wiem czy interweniować o zwrot kasy czy nadal czekać, skoro sprzedawca masowy z usa.
Ja bym wysłał upomnienie-reklamację. Nie wiem jak oni działają, ale miałem taki przypadek, że zamówiłem u hurtownika, między innymi, dwa egzemplarze Abscess i dotarł tylko jeden. Położyłem na to lagę, ale po jakimś czasie stwierdziłem, że co mnie będzie jakiś bambus w ch.. robił, więc sru do niego mail, że zamówione, że dwa, a tu jeden i co to ma k... być? Ponieważ szło to przez pośrednika w USA, trochę trwało, ale w efekcie zamiast jednej, przyszły jeszcze dwie płyty zapakowane i wysłane osobno. Także może to być taki system pracy, albo elementy jakiegoś większego burdelu w dziale wysyłki.
Kupując na amazonie kilka płyt u jednego sprzedawcy na 99% przyjdzie każda osobno, tym bardziej jeśli jest to duży hurtownik. Oni wysyłają kilka tysięcy płyt dziennie i jest im wygodniej taśmowo pakować po sztuce. Trzeba się z tym pogodzić i tyle. Mi to zupełnie nie przeszkadza. Przynajmniej jak się zgubi przesyłka to z jedną płytą, a nie cała paka. Dawno temu przy zamawianiu kilku płyt była opcja do zaznaczenia, czy chcemy płyty otrzymać razem, czy każdą osobno, ale i tak tego hurtownicy nie przestrzegali, a teraz już nawet nie widzę tej opcji.
Awatar użytkownika
Lykantrop

11-01-2014, 18:59

knaar pisze: Kupując na amazonie kilka płyt u jednego sprzedawcy na 99% przyjdzie każda osobno, tym bardziej jeśli jest to duży hurtownik. Oni wysyłają kilka tysięcy płyt dziennie i jest im wygodniej taśmowo pakować po sztuce. Trzeba się z tym pogodzić i tyle. Mi to zupełnie nie przeszkadza. Przynajmniej jak się zgubi przesyłka to z jedną płytą, a nie cała paka. Dawno temu przy zamawianiu kilku płyt była opcja do zaznaczenia, czy chcemy płyty otrzymać razem, czy każdą osobno, ale i tak tego hurtownicy nie przestrzegali, a teraz już nawet nie widzę tej opcji.
To jest o tyle ciekawe, że często takie molochy wystawiają przedmioty, których nie mają na stanie. I nie czują się, jak wynika z mojej wieloletniej praktyki, zobowiązane poinformować po dokonaniu płatności, że czegoś brak. Czekają dopiero aż klient łaskawie sobie przypomni i napisze do amazon, że chuje go rolują. Wtedy jest natychmiastowy zwrot kasy, i owszem, ale idę o zakład, że sporawo zapominalskich frajerów znajdują.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
bilyjoe
zaczyna szaleć

11-01-2014, 22:01

Odium Rex, UTSOG i Old Temple bardzo dobrze.
Awatar użytkownika
knaar
rasowy masterfulowicz

12-01-2014, 15:16

blowitoutahere z ebaya nie wysyła już do Polski, pewnie pomysłowi rodacy za często zgłaszali zaginięcie przesyłki
Ostatnio zmieniony 14-01-2014, 18:23 przez knaar, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

12-01-2014, 15:30

knaar pisze:blowitoutahere z ebaya nie wysyła już do Polski, pewnie pomysłowi rodacy za często zgłaszali zaginięcie przesyłki
widać nie był rzetelnym sprzedawcą ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
ODPOWIEDZ