KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Nie wiem, miałem Invictus za dobry lejbel, a tu taki feler. Grunt, że z Irlandii jutro wychodzi paka z kompaktami - w rewanżu ja odsyłam kaseciaki. Czyli jednak poniedziałek uratowany, bo dzisiaj - nie licząc wzmiankowanej paczki - przydarzyły mi się same dobre rzeczy. Jak nie w poniedziałek! :D
Ostatnio zmieniony 03-03-2014, 20:19 przez Sybir, łącznie zmieniany 1 raz.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- weteran forumowych bitew
I tego sie trzymaj:))))Sybir pisze:Nie wiem, miałem Invictus za dobry lejbel, a tu taki feler. Grunt, że z Irlandii jutro wychodzi paka z kompaktami - w rewanżu ja odsyłam kaseciaki. Czyli jednak poniedziałek uratowany, bo dzisiaj - nie licząc wzmiankowanej paczki - przydażyły mi się same dobre rzeczy. Jak nie w poniedziałek! :D
- COFFIN
-
- postuje jak opętany!
buahahaha!Sybir pisze:zamiast kompaktów Malthusian przesłał mi typ kasety. A na chuj mnie kasety?!
-
- rozkręca się
Agonia Records - Bardzo na plus. Szybko i sprawnie. Płyty bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu. Karton oklejony taśmą uwaga szkło:).
Merchant of Death - Ok, minusy: słaby kontakt, winyl słabo spakowany...rogi kopert pogięte.
Merchant of Death - Ok, minusy: słaby kontakt, winyl słabo spakowany...rogi kopert pogięte.
-
Morbid Records z Rogoźna bdb :))) - konkurencyjne ceny, szybka wysyłka, ciekawy katalog :)
- morbid
- rasowy masterfulowicz
konkurencja dla wszechpotężnej oraz sovy :):):)est pisze:Morbid Records z Rogoźna bdb :))) - konkurencyjne ceny, szybka wysyłka, ciekawy katalog :)
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Hellthrasher, Karol/SMG i Mistrz Sova jak zwykle PERFEKCYJNIE
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
płyty z invictus w Garazelu
http://utsogp.otwarte24.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://utsogp.otwarte24.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deviant
- w mackach Zła
Melissa69: Promocja na katalog Southern Lord
Cześć,
mamy dla Was kolejną promocję, tym razem dotyczy katalogu Southern Lord Records. Wszystkie tytuły mogą być o 10% tańsze po wpisaniu w koszyku kodu LORD10. Promocja trwa do 30 marca.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Z ostatnich - UTSOG elegancko, w wypadku jednego tytułu miły akcent w postaci dużej zniżki (połowa ceny) za rysę, które pewnie bym nie zauważył, WHP i Pagan również bez zarzutu, jakkolwiek WHP wygrało wyścig mimo jednodniowych forów jakie miał Pagan, na plus tego drugiego z kolei - dobry kontakt telefoniczny, wbrew temu, co w kilku miejscach wyczytałem w tym wątku, że niby nic się nie można dowiedzieć.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Deviant
- w mackach Zła
WHP zero kontaktu i info.Kolejne zamówienie i znowu problem...
Edit:
Fan.pl jak zwykle profesjonalnie.
Edit:
Fan.pl jak zwykle profesjonalnie.
- WaszJudasz
Devoted Art Propaganda git, spoko kontakt.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Lykantrop
Polecam manieczki records, profesjonalnie, bardzo miły kontakt (:D), paka w dzień po wysłaniu dzięgów. Co prawda walenia gratis nie było, ale i tak mogę śmiało polecić wszystkim black metalowym pedantom.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
ciężko ubić śmietanę via Poczta-Polska, ale znajdziemy jakąś metodę na to w przyszłości :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- krz63
- weteran forumowych bitew
Mozesz podac namiary na wytwornie, albo chociaz imie i nazwisko jej zalozyciela?Lykantrop pisze:Polecam manieczki records, profesjonalnie, bardzo miły kontakt (:D), paka w dzień po wysłaniu dzięgów. Co prawda walenia gratis nie było, ale i tak mogę śmiało polecić wszystkim black metalowym pedantom.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- manieczki
wasz słowa
- Najprzewielebniejszy
nie znammanieczki pisze:wasz słowa
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
waszka g
- Lykantrop
To chyba nie jest żadna tajemnica. Zdradzić mogę, że gorący temperament panicza nie bierze się z nikąd. Wyszło na jaw, że jego korzenie są na gorących ulicach Madrytu. Imię jego... Donpedros Makutas Posampas!krz63 pisze:Mozesz podac namiary na wytwornie, albo chociaz imie i nazwisko jej zalozyciela?Lykantrop pisze:Polecam manieczki records, profesjonalnie, bardzo miły kontakt (:D), paka w dzień po wysłaniu dzięgów. Co prawda walenia gratis nie było, ale i tak mogę śmiało polecić wszystkim black metalowym pedantom.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95