Hobbs Angel of Death 28/12/2013 Kraków
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Hobbs Angel of Death 28/12/2013 Kraków
No wiesz. Ja nie mam powodu, żeby chłopa ścigać.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak opisano cała tę hecę z koszulkami za 800 zyla, zresztą w tym temacie też jakoś go nie oszczędzano, kiedy niemal każdy już wie jak wygląda - widziałem go na koncercie Immolation w Warszawie. Nie wyglądał ani na zmartwionego całą sytuacją, ani na takiego, który chyłkiem spogląda czy aby ktoś nie przymierza się do ciosu. Dlatego się zastanawiam, czy chłop ma jakieś koneksje z panami z Wołomina czy Pruszkowa że się nie boi, czy po prostu nie jest do końca świadom, że są ludzie którzy nie pałają do niego sympatią. Wygląda na to, że kolo ma wszystko w dupie i jeździ po koncertach odwiedzając bdb znajomych.krz63 pisze:No jeśli on NADAL pojawia się na koncertach to nie ma chuja, musi mieć jakąś rentę psychiatryczną. Człowiek zdrowy na umyśle to ma jednak jakiś naturalny instynkt samozachowawczy.
Na Tulipana wali po prostu. Brawo Mariusz. Trzeba pielęgnować tradycję. Śmierć frajerom.
- Deviant
- w mackach Zła
Bo teraz to same cipy, popłakać się i do tatusia. Czym koleś bardziej bezczelny tym bardziej ludzie wymiękają.Nasum pisze:A mnie dziwi fakt, że pomimo tego, iż tak wielu ludziom zaszedł za skórę nasz bardzo dobry kolega, to nie znalazł się nikt, kto by mu na jakims gigu nie wypłacił klapsa w dziąsło. Mi on tam krzywdy nie zrobił, więc jak go zobaczyłem to podskakiwać nie zamierzam, ale na sali pewnie jakiś bliższy lub dalszy znajomy którego w bardziej lub mniej drastyczny sposób Mario ociulał, się znalazł. Poza tym teraz go chyba każdy kojarzy, więc albo kolo ma stalowe jaja że nic sobie z tego wszystkiego nie robi, albo wszyscy postanowili go zostawić, bo to taki folklor sceny, bo jest się z kogo pośmiać, napisać pare złośliwości i tyle.
-
- zaczyna szaleć
I teraz pytanie kto tu jest bardziej śmieszny cwaniak który nieźle się bawił i być może nadal to robi czyimś kosztem za cenę pierdół wypisywanych na jego temat które koło dupy mu latają, czy ci poszkodowani co wyrównują swoje rachunki przez internet.
- DST
- rasowy masterfulowicz
+1Deviant pisze:Bo teraz to same cipy, popłakać się i do tatusia. Czym koleś bardziej bezczelny tym bardziej ludzie wymiękają.Nasum pisze:A mnie dziwi fakt, że pomimo tego, iż tak wielu ludziom zaszedł za skórę nasz bardzo dobry kolega, to nie znalazł się nikt, kto by mu na jakims gigu nie wypłacił klapsa w dziąsło. Mi on tam krzywdy nie zrobił, więc jak go zobaczyłem to podskakiwać nie zamierzam, ale na sali pewnie jakiś bliższy lub dalszy znajomy którego w bardziej lub mniej drastyczny sposób Mario ociulał, się znalazł. Poza tym teraz go chyba każdy kojarzy, więc albo kolo ma stalowe jaja że nic sobie z tego wszystkiego nie robi, albo wszyscy postanowili go zostawić, bo to taki folklor sceny, bo jest się z kogo pośmiać, napisać pare złośliwości i tyle.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Nie tak znowu dawno temu bdb ekipa pod Progresją czekała na Mariusza, w celu dyskusji od serca, ale zainteresowany nie był skory do rychłego opuszczenia klubu, więc chyba jednak jest świadom swych czynów, przewidując przerzeź!!!:-))))
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
- weteran forumowych bitew
Nie mieli akredytacji?;]Alkoholokaust pisze:Nie tak znowu dawno temu bdb ekipa pod Progresją czekała na Mariusza, w celu dyskusji od serca, ale zainteresowany nie był skory do rychłego opuszczenia klubu, więc chyba jednak jest świadom swych czynów, przewidując przerzeź!!!:-))))
- trup
Nie raz był "pogłaskany" i "wyproszony" z Progresji przez M. za kolejną próbę wejścia "na listę"... ale zawsze wracał. Chyba po więcej. Musi jakieś psychotropy odstawiać czasami i obłęd wraca...Alkoholokaust pisze:Nie tak znowu dawno temu bdb ekipa pod Progresją czekała na Mariusza, w celu dyskusji od serca, ale zainteresowany nie był skory do rychłego opuszczenia klubu, więc chyba jednak jest świadom swych czynów, przewidując przerzeź!!!:-))))
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Może po prostu ma krótka pamięć?
-
Ha, zacna bdb ekipa nie pomyślała że to nie z powodu cykora Mariusz nie był skory do wyjścia - a nie pomyśleli że właśnie przygotowuje bdb wywiad tudzież relację na żywo z tego gigu?Alkoholokaust pisze:Nie tak znowu dawno temu bdb ekipa pod Progresją czekała na Mariusza, w celu dyskusji od serca, ale zainteresowany nie był skory do rychłego opuszczenia klubu, więc chyba jednak jest świadom swych czynów, przewidując przerzeź!!!:-))))
-
- mistrz forumowej ceremonii
No jasne, bo jak ktoś coś komuś powierza to powinien mieć na to papier, umowy, dwóch świadków i opinię niezależnego biegłego. Mają za swoje frajerzy! W ogóle ci od koncertów, zinów i z zespołów to kupa śmiechu. Dobrze, że znalazł sie ktoś kto utarł im nosa.koper pisze:I teraz pytanie kto tu jest bardziej śmieszny cwaniak który nieźle się bawił i być może nadal to robi czyimś kosztem za cenę pierdół wypisywanych na jego temat które koło dupy mu latają, czy ci poszkodowani co wyrównują swoje rachunki przez internet.
-
- zaczyna szaleć
no nareszcie ktoś zrozumiał :)
PIĄTECZKA!!!!
PIĄTECZKA!!!!
-
- mistrz forumowej ceremonii
no popatrz, a nawet do gimnazjum nie chodziłem jak ty i lubię ballady ;)
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Metalowcy są tak wyżyci brutalnością muzyki i przemocą w tekstach doń zawartej że potem nie potrzebują już obijać komuś ryja. Oderwanie od rzeczywistości raczy im uważać że skomentowanie sprawy jest dostatecznym wymierzeniem sprawiedliwości.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Czemu masz pentagram na klacie? Jesteś szatanistą albo czymś takim? Pytam bez złośliwości, acz z lekką szyderą.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
W lutym w Proximie było blisko, ale chciałem obejrzeć KRISIUN, a nie zostać wyrzuconym przez ochronę.trup pisze:To że mu mordy nikt nie obił jeszcze to jakieś paranormalne jest.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
A gdyby to on wpierdolił tobie, zamiast ty jemu?
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
Gore_Obsessed pisze:To by mnie bolało.
:D
Mistrz ciętej riposty:D