Pojawiły się GC EEBaton pisze:
Kupię bilet. Bardzo
BLACK SABBATH 11.06.2014 Łódź
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: BLACK SABBATH 11.06.2014 Łódź
-
- weteran forumowych bitew
Mamy dla Was kolejne informacje dotyczące Impact Festival 2014.
UWAGA!
Na wstępie musimy Was poinformować o drobnej zmianie, Early Entrance (do Atlas Areny) będzie od godziny 17:00, a nie od 16:00 (dotyczy obu dni Impact Festival).
Standardowe wejście ( do Atlas Areny ) od 17:30 . Za zmianę bardzo Was przepraszamy.
Na teren wokół Atlas Areny będziecie mogli już wejść od godziny 13:00 – wstęp tylko dla osób z ważnym biletem na Impact Festival. Wiemy jak duże jest zainteresowanie dlatego też wprowadziliśmy bilety upoważniające do wstępu na teren wokół Atlas Areny, obejrzenie występów na scenie B oraz skorzystanie z naszej oferty dodatkowej. Cena takiego biletu to 10 złotych – będą do nabycia tylko w kasie w dniu imprezy.
Przypomnijmy co dodatkowego znajdziecie przed Atlas Areną:
JEDZENIE! Trzeba się wszakże najeść, żeby się dobrze bawić! No więc niniejszym zapewniamy, że jedzenia i muzyki nie zabraknie! Przed samą Atlas Areną zaparkuje 16 „foodtrucków”, a w każdym z nich coś smacznego dla każdego!
Miasto Łódź natomiast przygotuje dla Was specjalną strefę w namiocie sferycznym i zgodnie z hasłem Łódź - miasto, które kreuje - jedną z głównych atrakcji będzie malowanie murali.
Strefa motocykli - choppery – to pierwsza strefa. A druga? a w drugiej będziecie mogli spróbować swoich sił na symulatorach jazdy!!! Dodatkowo w jednej ze stref motocyklowych powstawać będzie na waszych oczach graffitti.
W czerwcu rozpoczyna się wystawa twórczości Briana Griffina – twórcy okładek albumów muzycznych takich zespołów jak Depeche Mode lub The Clash. Specjalnie z okazji Impact Fest Nawiązaliśmy współpracę z FotoFestival. Dzięki temu powstanie specjalna strefa, w której zaprezentujemy twórczość tego wyjątkowo utalentowanego artysty.
Ścianki wspinaczkowe – skorzystać będzie z nich mógł każdy, oczywiście pod okiem instruktorów.
Strefa nauki jazdy na longboardzie.
Pałac Młodzieży im. Juliana Tuwima przygotował atrakcje dla dorosłych i dla młodzieży.
Natomiast w środku Atlas Areny znajdziecie:
Bez riffów nie ma muzyki rockowej, to pewne. Tony Iommi, Joe Perry...Oni zagrają swoje... Wy też będziecie mogli połoić na gitarach! Dostępna będzie dla Was specjalna strefa z profesjonalną salą prób, w której po okiem ekspertów bedziecie mogli pograć na gitarach.
Mocne brzmienia, motory, adrenalina i .....tautuaże. Razem z TattooFestival przygotowaliśmy strefę, jest to okazja do spotkania się z najlepszymi tatuatorami z Łodzi.
Strefa komiksu – będziecie mieli okazję zobaczyć na własne oczy jak powstają komiksy...
Ostatnie bilety znajdziecie na http://www.LiveNation.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Że koncert Black Sabbath to super, ostatecznie wychodzi tak jak w innych cywilizowanych krajach - tzn wchodzisz, w trakcie REIGNWOLF (ostatnio to chyba ich etatowy support) pijesz piwo albo wpierdalasz coś niezdrowego, a potem czcisz diabła w młynie. Cała reszta - pazerne, polskie cebulowe wieśniactwo, zaorać. Brakuje tylko kobiety z brodą.
btw. "Otwarcie bram do wewnątrz Atlas Areny". Lol. Ktoś nie umiec mówić po polska.
UWAGA!
Na wstępie musimy Was poinformować o drobnej zmianie, Early Entrance (do Atlas Areny) będzie od godziny 17:00, a nie od 16:00 (dotyczy obu dni Impact Festival).
Standardowe wejście ( do Atlas Areny ) od 17:30 . Za zmianę bardzo Was przepraszamy.
Na teren wokół Atlas Areny będziecie mogli już wejść od godziny 13:00 – wstęp tylko dla osób z ważnym biletem na Impact Festival. Wiemy jak duże jest zainteresowanie dlatego też wprowadziliśmy bilety upoważniające do wstępu na teren wokół Atlas Areny, obejrzenie występów na scenie B oraz skorzystanie z naszej oferty dodatkowej. Cena takiego biletu to 10 złotych – będą do nabycia tylko w kasie w dniu imprezy.
Przypomnijmy co dodatkowego znajdziecie przed Atlas Areną:
JEDZENIE! Trzeba się wszakże najeść, żeby się dobrze bawić! No więc niniejszym zapewniamy, że jedzenia i muzyki nie zabraknie! Przed samą Atlas Areną zaparkuje 16 „foodtrucków”, a w każdym z nich coś smacznego dla każdego!
Miasto Łódź natomiast przygotuje dla Was specjalną strefę w namiocie sferycznym i zgodnie z hasłem Łódź - miasto, które kreuje - jedną z głównych atrakcji będzie malowanie murali.
Strefa motocykli - choppery – to pierwsza strefa. A druga? a w drugiej będziecie mogli spróbować swoich sił na symulatorach jazdy!!! Dodatkowo w jednej ze stref motocyklowych powstawać będzie na waszych oczach graffitti.
W czerwcu rozpoczyna się wystawa twórczości Briana Griffina – twórcy okładek albumów muzycznych takich zespołów jak Depeche Mode lub The Clash. Specjalnie z okazji Impact Fest Nawiązaliśmy współpracę z FotoFestival. Dzięki temu powstanie specjalna strefa, w której zaprezentujemy twórczość tego wyjątkowo utalentowanego artysty.
Ścianki wspinaczkowe – skorzystać będzie z nich mógł każdy, oczywiście pod okiem instruktorów.
Strefa nauki jazdy na longboardzie.
Pałac Młodzieży im. Juliana Tuwima przygotował atrakcje dla dorosłych i dla młodzieży.
Natomiast w środku Atlas Areny znajdziecie:
Bez riffów nie ma muzyki rockowej, to pewne. Tony Iommi, Joe Perry...Oni zagrają swoje... Wy też będziecie mogli połoić na gitarach! Dostępna będzie dla Was specjalna strefa z profesjonalną salą prób, w której po okiem ekspertów bedziecie mogli pograć na gitarach.
Mocne brzmienia, motory, adrenalina i .....tautuaże. Razem z TattooFestival przygotowaliśmy strefę, jest to okazja do spotkania się z najlepszymi tatuatorami z Łodzi.
Strefa komiksu – będziecie mieli okazję zobaczyć na własne oczy jak powstają komiksy...
Ostatnie bilety znajdziecie na http://www.LiveNation.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Że koncert Black Sabbath to super, ostatecznie wychodzi tak jak w innych cywilizowanych krajach - tzn wchodzisz, w trakcie REIGNWOLF (ostatnio to chyba ich etatowy support) pijesz piwo albo wpierdalasz coś niezdrowego, a potem czcisz diabła w młynie. Cała reszta - pazerne, polskie cebulowe wieśniactwo, zaorać. Brakuje tylko kobiety z brodą.
btw. "Otwarcie bram do wewnątrz Atlas Areny". Lol. Ktoś nie umiec mówić po polska.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Kto by sobie jakimiś bzdurami głowę zawracał w kontekście koncertu Black Sabbath? :)
The madness and the damage done.
-
To jedyne pocieszenie. Na szczęście skuteczne!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Baton pisze:Mamy dla Was kolejne informacje dotyczące Impact Festival 2014.
Ale wieś zorganizowali, ja nie mogie :)
A myślałem, że będę musiał urlop brać we środę. Startuję z Lublina tak by w Arenie zameldować się najwcześniej o 19, a jako że wracam zaraz po koncercie to nawet lepiej, że się na tym "festiwalu" nie przemęczę.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
A ja z kumpelm jeziemy zorganizowanym transportem z Pzn, wiec bedzie mozliwosc spożycia alkoholu przed i po. W sumie supporty mnie srednio interesują.
-
- zaczyna szaleć
Bus się organizuje z Wrocka, jak ktoś chętny to niech do mnie pisze tutaj: info@core-poration.pl
-
- zaczyna szaleć
Ciekawe czy będą toi-toie czy lepiej wysikać się w domu... :)
-
Będa, płatne oczywiście 15 złotych przed wejściem. Papier toaletowy za dopłatą.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Siku będzie można zrobić pod drzewem. Przy każdym drzewie będzie ochroniarz, dlatego na siku trzeba będzie wykupić voucher (15 zł) i na rękę założyć opaskę w kolorze żółtym. Kupę będziemy robić w specjalnie wykopanym w tym celu dole, który będzie bardzo dobrze widoczny, bo ogrodzony będzie logiem sponsora - cena vouchera i opaski w kolorze brązowym - 25 zł (jednorazowo).
-
- zaczyna szaleć
To może spożyjemy razem? :)Harlequin pisze:A ja z kumpelm jeziemy zorganizowanym transportem z Pzn, wiec bedzie mozliwosc spożycia alkoholu przed i po. W sumie supporty mnie srednio interesują.
+ 1 dobra organizacja to podstawaramonoth pisze:Siku będzie można zrobić pod drzewem. Przy każdym drzewie będzie ochroniarz, dlatego na siku trzeba będzie wykupić voucher (15 zł) i na rękę założyć opaskę w kolorze żółtym. Kupę będziemy robić w specjalnie wykopanym w tym celu dole, który będzie bardzo dobrze widoczny, bo ogrodzony będzie logiem sponsora - cena vouchera i opaski w kolorze brązowym - 25 zł (jednorazowo).
Swoją drogą strasznie się wkurwiłem jak przy okazji Slayer/ Megadeth/ Vader zapłaciłem za parking pod Areną. Nie wiem już ile ale chyba z 50 zł. Nie chodzi nawet o samą kasę ale mechanizm dojenia uczestników koncertu. Teraz jadę Polskim Busem - bilet kosztuje 18 zł :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Z tego co pamiętam, parking pod areną kosztował 30 złotych.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Jeżeli lubisz jeździć na stojąco to cena jest w porządku;)Maria Konopnicka pisze:Teraz jadę Polskim Busem - bilet kosztuje 18 zł :)
- Harlequin
Jeśli będziemy przed czasem to nie ma problemu :)Maria Konopnicka pisze:To może spożyjemy razem? :)Harlequin pisze:A ja z kumpelm jeziemy zorganizowanym transportem z Pzn, wiec bedzie mozliwosc spożycia alkoholu przed i po. W sumie supporty mnie srednio interesują.
- uglak
"polskim busem", a nie "autobusem" ;-)jaszyn pisze:Jeżeli lubisz jeździć na stojąco to cena jest w porządku;)Maria Konopnicka pisze:Teraz jadę Polskim Busem - bilet kosztuje 18 zł :)
Guilty of being right
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Polski Bus masa spoko.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zawsze mnie zastanawialo jak oprozniaja szmabo w tych busach...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- starszy świeżak
Ziomek ma do sprzedania 1 bilet na płytę. Kraków/Bielsko. Kontakt: kozlog@wp.pl
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ta wyjazdownia.com to dobry pomysł na dojazd? Nie tną w chuja albo nie podstawiają 50-letnich autobusów?
A tak btw to kto się pisze na piwo od serca przed przerzezią pod Atlas Areną?
- Harlequin
Ja z kumplem jade transportem z wyjazdowni.com, 77zł o obie strony z Pzn. Z tego co wiem to rocklongluck (nasz lokalny sklep) niemal zawsze organizuje od nich transport i wyjazd uzalezniony jest jedynie od liczny chętnych. Co do jakości autokarów to nie wiem, pierwszy raz wybieram sie z nimi.Self pisze:Ta wyjazdownia.com to dobry pomysł na dojazd? Nie tną w chuja albo nie podstawiają 50-letnich autobusów?
A co do piwa to chętnie. Konopnicki tez ma byc. My startujemy 11.30 z Pzn, jesli pojedziemy autostradą to powinnismy byc dość szybko