KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
OOOO... Widzę, że panuje tu brak kultury ze szczególnym skurwysyństwem >:O
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
mam nadzieje, ze do tematu pasuje.
Ktos, cos ma? Linke: http://rockmetalshop.pl/product-pol-141 ... -HELL.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Oficjalny merch? Nadruk jak wypada - zwłaszcza przód, bo na zdjęciu trochę lipnie toto wygląda (może wina flasha?)
Sekundo - koszule plastic head, gdzie najlepiej brac w NORMALNYCH cenach(i zeby wysylka byla cenowo w miare), a nie tak jak na rockmetalshop po 90zł za kawałek szmaty...
Ktos, cos ma? Linke: http://rockmetalshop.pl/product-pol-141 ... -HELL.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Oficjalny merch? Nadruk jak wypada - zwłaszcza przód, bo na zdjęciu trochę lipnie toto wygląda (może wina flasha?)
Sekundo - koszule plastic head, gdzie najlepiej brac w NORMALNYCH cenach(i zeby wysylka byla cenowo w miare), a nie tak jak na rockmetalshop po 90zł za kawałek szmaty...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Garazel - masa.
Sova - jeszcze poczta nie przyniesła, ale wiadomo, też;)
'Come the Blessed Madness'
- mysticcum
- postuje jak opętany!
To samo :DCOFFIN pisze:Garazel - masa.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
WHP już daje rade? Chcę sobie w końcu zamówić dwójkę Morowe plus jedynkę w jewelu. Chyba, że ktoś inny się poleca z tym asortymentem?
- Lykantrop
Karol ma większość płyt z WHP.knaar pisze:WHP już daje rade? Chcę sobie w końcu zamówić dwójkę Morowe plus jedynkę w jewelu. Chyba, że ktoś inny się poleca z tym asortymentem?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- knaar
- rasowy masterfulowicz
No właśnie w wielu miejscach jest dwójka Morowe, ale chciałbym kupić za jednym zamachem jedynkę w jewelu, a tego nikt chyba nie ma.Lykantrop pisze:Karol ma większość płyt z WHP.knaar pisze:WHP już daje rade? Chcę sobie w końcu zamówić dwójkę Morowe plus jedynkę w jewelu. Chyba, że ktoś inny się poleca z tym asortymentem?
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
dokladnie tak samo chcialem uczynic. wydaje mi sie, ze chuj wielki z tym wydaniem jedynki w jewelu, bo nigdzie tego nie ma. i jestem na 90% pewny, ze wlasnie z tego powodu nie dostalem zamowienia z WHP.knaar pisze:No właśnie w wielu miejscach jest dwójka Morowe, ale chciałbym kupić za jednym zamachem jedynkę w jewelu, a tego nikt chyba nie ma.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
sova - ok
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Duvelor bardzo ok!
- Maro
- weteran forumowych bitew
hellshop - szybko i sprawnie
- Deviant
- w mackach Zła
Karol to złośliwy jednak jest,wczoraj zamówiłem,dzisiaj już mi dostarczył...tyle,że dzisiaj jakbym zamówił to bym dostał rabat 10%....
W PIĄTEK TRZYNASTEGO OFERUJEMY 10% ZNIŻKI NA WSZYSTKIE PRODUKTY
W NASZYM SKLEPIE*
TWÓJ KUPON RABATOWY TO: FRIDAY13
*nie dotyczy biletów, prasy i pakietów
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Trzeba mu powiedzieć by się tu zalogował i z wyprzedzeniem informował o zniżkach - wszechpotężna może, to i Karol dałby radę;-)
- Lykantrop
Pytałem nawet o to osobiście - nie ma czasu na śledzenie opinii gawiedzi :)Nasum pisze:Trzeba mu powiedzieć by się tu zalogował i z wyprzedzeniem informował o zniżkach - wszechpotężna może, to i Karol dałby radę;-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Arachnophobia - zgrabnie i powabnie
WHP - zaryzykowałem małe zamówionko na 2cd i na razie przez 5 dni nic się nie dzieje
WHP - zaryzykowałem małe zamówionko na 2cd i na razie przez 5 dni nic się nie dzieje
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Przyglądajcie się podejrzliwie płytom z Century Media. Dziś prawie bym kupił "Enjoy the Violence" bez okładki.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Agonia w weekend zapłacone dzis płytki u mnie
-
fan.pl idealnie
-
- rozkręca się
Stary templariusz, czarna śmierć production - świetnie!
- dzikens
- zaczyna szaleć
Zamawiał ktoś w http://musickmagazine.8merch.com" onclick="window.open(this.href);return false; i dostał koszulkę? Czekam już 3 tydzień, odpowiedzi na @ brak...
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!