ŚCIANA PŁACZU

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: ŚCIANA PŁACZU

28-10-2014, 17:09

Heretyk pisze:kwestia zwykłej przyzwoitości i tyle. nie chodzi o to, że zbrodnia i afera. ja chyba po prostu jakiś naiwnym jestem, ale sądzę, że ktoś kto nie jest na tyle wydolny intelektualnie żeby skonstruować jakąś swoją sensowną wypowiedź w danym temacie, tylko musi się posługiwać "kradzionymi", nie powinien się udzielać na forach albo jakichś tam fejsbukach. i nie ma tu znaczenia czy zrobił to raz, dziesięć czy tysiąc. nie da się kogoś takiego traktować poważnie.
Generalnie nikogo kto wypowiada się w necie anonimowo, nie można traktowac poważnie. Wczoraj się podłączyliście do sieci, czy jak? Dlaczego? Powód pierwszy najważniejszy, bo wypowiada się anonimowo. Internet jest ok, dzięki temu forum np. poznałem mnóstwo świetnej muzyki, ale żeby jakoś traktować serio, to co na swój temat piszą użytkownicy, bez jaj. Równie dobrze mógłbym pisac pracę doktorską na podstawie wikipedii :) Internet już taki jest pogódźcie się z tym.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
hcpig

28-10-2014, 17:49

Plasfodeur pisze:studia prawnicze takie intelektualne
Też mnie to rozbawiło, kolega yossarian ma chyba jakieś chore wyobrażenie o ww studiach :)
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

28-10-2014, 18:54

Dla kogoś, kto studiował jakieś dziennikarstwo* czy inne chuj wie co, i to jeszcze w Kielcach, każde inne studia są intelektualne.

* żeby nie było, że "nie znam się to się wypowiem" - studiowałem, więc wiem. ;)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

28-10-2014, 18:57

Nie no studia prawnicze to jak postawienie klocka, proste, banalne, nie wymagają przecież żadnego wysiłku i zdolności intelektualnych. To tak jak podłubać w nosie. Ja pierdole co za idioci.... Ręce kurwa opadają, 100000% racji ma koleś twierdzący, że metalowcy to największe pizdy i debile świata.
Zaznaczam, że nie kończyłem prawa a samych studentów w mojej ocenie należy wjebać do komór gazowych.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

28-10-2014, 19:01

'wyluzuj ok'
Grrrówno!
Awatar użytkownika
Bloodcult

28-10-2014, 19:42

trzeba być skończonym idiotą aby sam fakt ukończenia studiów uważać za wyznacznik inteligencji.

Osobiście dużo większym szacunkiem darzę ludzi którzy olali studia i wzięli się za robotę niż mędrków co to przez pięć lat wciskania ctrl+c ctrl+v wyklikali sobie "mgr" przed nazwiskiem a teraz wegetują za płace minimalną i czują się lepsi od innych bo "przynajmniej nie robię fizycznie".
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
hcpig

28-10-2014, 19:44

Plastek pisze:Nie no studia prawnicze to jak postawienie klocka, proste, banalne, nie wymagają przecież żadnego wysiłku i zdolności intelektualnych. To tak jak podłubać w nosie.
Tępe, odtwórcze, oderwane od realiów rynku pracy / przyszłego zawodu / jakiejkolwiek praktytki, nastawione na masówę, co najwyżej i tylko czasem: czasochłonne - no sorry stary, bynajmniej nie jest to wielka przygoda intelektualna :)
Bloodcult pisze:
Osobiście dużo większym szacunkiem darzę ludzi którzy olali studia i wzięli się za robotę niż mędrków co to przez pięć lat wciskania ctrl+c ctrl+v wyklikali sobie "mgr" przed nazwiskiem a teraz wegetują za płace minimalną i czują się lepsi od innych bo "przynajmniej nie robię fizycznie".
+1

Pozdrawiam wszystkich radców prawnych, którzy w celu uzyskania dochodu przeprofilowali się na budowlańców :)
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

28-10-2014, 19:52

Bloodcult pisze:trzeba być skończonym idiotą aby sam fakt ukończenia studiów uważać za wyznacznik inteligencji.

Studia prawnicze jednak trochę inaczej wyglądają niż wciskanie ctrl+c ctrl+v.
hcpig pisze: Tępe, odtwórcze, oderwane od realiów rynku pracy / przyszłego zawodu / jakiejkolwiek praktytki, nastawione na masówę, co najwyżej i tylko czasem: czasochłonne - no sorry stary, bynajmniej nie jest to wielka przygoda intelektualna :).
To ukończ. Jak zwykle pierdolą najwięcej ci co w życiu na takich studiach nie byli.
Bloodcult pisze:t
Pozdrawiam wszystkich radców prawnych, którzy w celu uzyskania dochodu przeprofilowali się na budowlańców :)
Akurat znam od chuja radców prawnych i każdy pracuje w zawodzie za piękne pieniążki. Nie mieli także absolutnie żadnych problemów ze znalezieniem pracy. Takie rzeczy o jakich nawijasz to może jedynie gości po samym prawie. Słowem - bullshit. I znowu - Jak zwykle pierdolą najwięcej ci co w życiu na takich studiach nie byli.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
hcpig

28-10-2014, 19:53

Ale ja byłem, i im dalej w las tym byłem w lekkim szoku jak to wszystko wygląda. I nie porównuj sytuacji radców, którzy teraz lub w niedawnym kresie weszli na rynek, kompletnie inna bajka.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

28-10-2014, 19:59

5 lat temu radcy których znam nie mieli żadnych problemów, tak samo ci którzy w zeszłym roku zaczęli działać. Mam kontakt poszczególnymi rocznikami i nie ma ją żadnych problemów, każdy nakurwia w zawodzie i gromadzi ładne dukaty kapitana. Nadal zatem twierdzę, że majaczysz.
Wolę kakaową dziurę!!
Tarpaulin
w mackach Zła

28-10-2014, 20:12

hcpig pisze:Tępe, odtwórcze, oderwane od realiów rynku pracy / przyszłego zawodu / jakiejkolwiek praktytki, nastawione na masówę, co najwyżej i tylko czasem: czasochłonne
To stwierdzenie jest prawdziwe w przypadku zdecydowanej większosci kierunków studiów :)
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

28-10-2014, 20:41

Ten wątek zasługuje na miano najciekawiej ewoluujących. Tak ciekawie, że się pogubiłem i przestaję go śledzić.
Awatar użytkownika
REINHARD IRRUMATOR
postuje jak opętany!

28-10-2014, 22:29

ale pisać możesz ? :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

28-10-2014, 22:44

ale się rozgadaleś Adam.
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

29-10-2014, 06:22

REINHARD IRRUMATOR pisze:Największy szwindel dopiero się szykuje, to będzie bomba jakich mało. :)
ale my już wiemy, że ty to nergal, więc żadna bomba :(
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

29-10-2014, 07:43

Nergal to Lemmy.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-10-2014, 08:28

hcpig pisze:Pozdrawiam wszystkich radców prawnych, którzy w celu uzyskania dochodu przeprofilowali się na budowlańców :)
To w koncu o co ta afera z lykantropem?
woodpecker from space
535

29-10-2014, 08:39

hcpig pisze:
Szczególnie tych, którzy wykonują swoją partaninę za półdarmo, przy okazji totalnie pierdoląc rynek. Gorące brawa, panowie. Róbcie tak dalej.
Obrazek
Awatar użytkownika
hcpig

29-10-2014, 09:43

Triceratops pisze:
hcpig pisze:Pozdrawiam wszystkich radców prawnych, którzy w celu uzyskania dochodu przeprofilowali się na budowlańców :)
To w koncu o co ta afera z lykantropem?
To nie było a propos Lykantropa tylko tego, co yossarian napisał o prawie, ja też nie wiem za bardzo o chodzi z tym Lykanem bo nie mam wtyk wśród kolesi z pejsbuka, cośtam było w jajach / debilizmach we wrześniu chyba. Zresztą w sumie nie tak często zaglądam i nawet nie pojęcia pod jakimi nickami teraz pisze np. Warcrimer albo Scaarph.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-10-2014, 10:18

Ale ogolnie niektorzy rzucali czapka o ziemie, ze okazal sie potencjalnym budowlancem w UK a nie prawnikiem czy tam komornikiem, a teraz sie okazuje, ze szacun dla takich. Wiec jakis komitet teraz powinien sie zebrac z kwiatami i wizytowka z przeprosinami....?
woodpecker from space
ODPOWIEDZ