po polsku prosze. Nie rozumiem kopalnianej gadki.Block69 pisze:Ostołś zrobiyony za bozna :)
Knajpy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Knajpy
KVLT lizania CZASZKI
-
- rasowy masterfulowicz
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
- Block69
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz
;)
swoja droga jak jest karnisz po slasku? kiedys na zjarze w akademiku mielismy niezla polewe z tego slowka:)
swoja droga jak jest karnisz po slasku? kiedys na zjarze w akademiku mielismy niezla polewe z tego slowka:)
KVLT lizania CZASZKI
- Block69
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
- evildead
![]()
ROCK-SERWIS CAFE - OTWARCIE W SIERPNIU!
Jakiś czas temu obiecywaliśmy niespodzianki związane z 30. rocznicą istnienia Rock-Serwisu, która przypada w bieżącym roku. I oto na początku sierpnia zmaterializuje się pierwsza z nich!
Staraniem naszych serdecznych przyjaciół i pod naszym patronatem w Krakowie przy ul. Studenckiej 15 otworzy swe podwoje ROCK-SERWIS CAFE i - mamy taką nadzieję - szybko stanie się kultowym miejscem dla wszystkich maniaków wyrafinowanych dżwięków z różnych szuflad. Maniaków, którzy w tym właśnie miejscu będą mogli znaleźć i zakupić przeróżne unikatowe płyty kompaktowe i winylowe, a także posłuchać muzyki, jakiej nie gra się w żadnym innym miejscu, a nawet rozgłośni radiowej poza porami późnonocnymi. To nie wszystko! Każdy będzie mógł cieszyć się swoimi nowymi nabytkami, słuchając starannie wyselekcjonowanej muzyki i delektując się przepyszną prog-kawą lub popijając stoner-piwo.
W menu na pewno znajdzie się też symphonic-herbatka, psycho-delicje i wiele innych niespodzianek!
Zresztą przesympatyczni gospodarze tego miejsca już teraz zapowiadają całe mnóstwo niespodzianek. Pierwsza z nich to szokująco atrakcyjne ceny płyt komisowych w pierwszym tygodniu po otwarciu kawiarni. Niech Was nie zniechęca słowo "komisowy". Będą to płyty fabrycznie nowe bądź bardzo nieznacznie używane.
Płyty CD, winyle, komis, prog-kawa, stoner-piwo, wyrafinowana muzyka, spotkania z ciekawymi ludźmi, trzy duże akwaria - znacie inne miejsce, gdzie znajdziecie to wszystko? Nie ma takiej możliwości! Wszystkie te wspaniałości od sierpnia w Krakowie przy ul. Studenckiej 15
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
odgrzebie troche temat, ale mam pytanie do mieszkancow krakowa: mamy jeszcze jakies knajpy w klimatach? bo wszystko co kojarze juz zamkniete... zasadzie jedyna nadzieja w reaktywacji schizofrenii, ale i to byly juz popluczyny po dawnych knajpach.
Guilty of being right
- evildead
Tower/Proxima też zamknięty? (w sumie nie byłem tam z 8 lat, no ale to jednak kawał historii)
Indygo na Floriańskiej jeszcze kilka lat temu było w klimacie hard`n heavy, ale o jego aktualnych dziejach niewiele wiem
Indygo na Floriańskiej jeszcze kilka lat temu było w klimacie hard`n heavy, ale o jego aktualnych dziejach niewiele wiem
Intensive silence, all in blood red
-
- zaczyna szaleć
W Szczecinie, przy centrum handlowym na ul. Struga jest taki bar z szaszłykami na wage. Byłem, pojadłem i polecam.
- uglak
zamkniety jakos w okolicach wakacji - nowa miejscowka na mikolajskiej chyba sie nie sprawdzila.evildead pisze:Tower/Proxima też zamknięty? (w sumie nie byłem tam z 8 lat, no ale to jednak kawał historii)
Indygo to dobry pomysl, przypomniala mi sie jeszcze Grodzka 42 ;-)
Guilty of being right
Nawet Kot Karola umarł był, a szkoda, bo to jedyna miejscówa, gdzie mi się jeszcze chciało chodzić. Tower? No błagam... Przytulisko dla podludzi i miłośników książek ze spoconym elfem na okładce. Ponoć jeszcze się chadza do Jazzrocka, ale jak tam ostatnio byłem, to po 20 minutach uciekłem z wrzaskiem. Jest jeszcze takie coś jak Grodzka 42 pod arkadami, wlazłem tam kiedyś zachęcony płynącym sobie z głośniczków Bolt Thrower, ale po przekroczeniu progu najwyraźniej pomyliłem knajpę z jakimś narkoprzedszkolem dla kuców. Także chyba nie ma nic.
- uglak
to normalne, ze w naszym wieku juz nie spedza sie 5 dni w tygodniu w knajpie, wiec przewaza tam dzieciarnia. to akurat mi nie przeszkadza. po prostu milo byloby czasem wybrac sie w miejsce z dobra muzyka oraz dobrym piwem i jeszcze zeby wnetrze bylo w miare knajowate, bo ta cala moda na sterylne plastikowe knajpy mnie odrzuca. sterylnie to ma byc w szpitalu.ZłyPan pisze:narkoprzedszkolem dla kuców.
Guilty of being right
- Silent_Sea
POLETZAM !

Klub "KOMUCH"
ul. Piłsudskiego 8
/ D.T. "HETMAN" /
22-400 Zamość
tel. 84 627 57 77
restauracja@klubkomuch.pl

Klub "KOMUCH"
ul. Piłsudskiego 8
/ D.T. "HETMAN" /
22-400 Zamość
tel. 84 627 57 77
restauracja@klubkomuch.pl
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
[youtube][/youtube]
dziś taka mordownia to już skansen szkoda bo w pamięci pozostają i pan edek co rozgryzał kufle i pani cycata barmanka co użyczała swego biustu by zanurkować wzrokiem i to piwo z kożuchem zamiast piany. ech wspomnienia
dziś taka mordownia to już skansen szkoda bo w pamięci pozostają i pan edek co rozgryzał kufle i pani cycata barmanka co użyczała swego biustu by zanurkować wzrokiem i to piwo z kożuchem zamiast piany. ech wspomnienia
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- uglak
no i po indygo...evildead pisze:Indygo na Floriańskiej jeszcze kilka lat temu było w klimacie hard`n heavy, ale o jego aktualnych dziejach niewiele wiem
Guilty of being right
- Antton213
- w mackach Zła
można zamykać temate, zdrówko;)