obawiam się tylko, że ten klimat z pierwszego sezonu rodem z czarnej komedii nie będzie tutaj powtórzony, a była to jedna z najmocniejszych cech tego serialuSgt. Barnes pisze:Drugi sezon Fargo rozpoczęty - i będzie chyba równie dobrze, jak w pierwszym. Blondyna rozpierdala ;-)
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Biały
- w mackach Zła
Re: Nowe seriale
-
- rasowy masterfulowicz
Biały pisze:obawiam się tylko, że ten klimat z pierwszego sezonu rodem z czarnej komedii nie będzie tutaj powtórzony, a była to jedna z najmocniejszych cech tego serialuSgt. Barnes pisze:Drugi sezon Fargo rozpoczęty - i będzie chyba równie dobrze, jak w pierwszym. Blondyna rozpierdala ;-)
Że co? Przecież cały odcinek był pełen czarnego humoru. Zajebisty start sezonu
KVLT lizania CZASZKI
- Biały
- w mackach Zła
ja tego nie czułem + zdecydowanie nie ten poziom aktorstwa co w jedynce
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Zajebisty wilson, Dunst też spoko. "Humoru" od cholery, cieżko nie wyczuć. Czekam na kolejne odcinki.
Homeland S05E02 też spoko.
Męcze się z trzecim sezonem Arrow, ale to już brazyliana totalna. Jak mnie ta kurwa prokurator wkurwia.
Homeland S05E02 też spoko.
Męcze się z trzecim sezonem Arrow, ale to już brazyliana totalna. Jak mnie ta kurwa prokurator wkurwia.
- Maro
- weteran forumowych bitew
Pierwszy sezon "Ray Donovan" skończony ocena bdb.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

lecim dalej :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Homeland troche zwolnilo w trzecim odcinku, ale ten sezon to rewelacja.
za to ostatecznie odpuszczam sobie The Walking Dead. jak zaczne cos ogladac na powaznie to nawet jak poziom spada to staram sie dotrzymac do konca, ale tutaj od 3 sezonow jest slabo i nie zapowiada sie zeby bylo lepiej. pierwszy odcinek nowego sezonu trwa prawie godzine i nie dzieje sie prawie nic. nie bede tesknic
za to ostatecznie odpuszczam sobie The Walking Dead. jak zaczne cos ogladac na powaznie to nawet jak poziom spada to staram sie dotrzymac do konca, ale tutaj od 3 sezonow jest slabo i nie zapowiada sie zeby bylo lepiej. pierwszy odcinek nowego sezonu trwa prawie godzine i nie dzieje sie prawie nic. nie bede tesknic
Guilty of being right
- Phantom
- zaczyna szaleć
Gdzieś w sieci obiło mi się że ma zagrać role drugorzedna w ktoryms z odcinkow.Jezeli w blad wprowadzam to sorry;)Biały pisze:Jessica Lange w ogóle nie występuje w Hotelu...Phantom pisze:Od najbliższego czwartku na Fox piąta odsłona tylko szkoda że bez głownej roli Jessici Lange.Ma drugo planową role w tej serii.
Natomiast zabieram się za drugi sezon Ray Donovan.
- Phantom
- zaczyna szaleć
Zabieram się za drugi sezon The Killing.Pierwszy wciagnąl,zobaczymy jak z drugim czy magia zostanie.Phantom pisze:Gdzieś w sieci obiło mi się że ma zagrać role drugorzedna w ktoryms z odcinkow.Jezeli w blad wprowadzam to sorry;)Biały pisze:Jessica Lange w ogóle nie występuje w Hotelu...Phantom pisze:Od najbliższego czwartku na Fox piąta odsłona tylko szkoda że bez głownej roli Jessici Lange.Ma drugo planową role w tej serii.
Natomiast zabieram się za drugi sezon Ray Donovan.
-
uglak pisze:Homeland troche zwolnilo w trzecim odcinku, ale ten sezon to rewelacja.
Zabierałem się do tego serialu parę razy. Za każdym razem został pokonany nudą (zwykle w okolicach drugiego sezonu). Jako, że ostatnio obejrzałem Fear of the Walking Dead, pomyślałem "chuj, spróbuję WD jeszcze raz. Obejrzałem więc od początku. Skończyłem. Kurwa jaki to jest nudny serial. Większość odcinków obejrzałem na przyspieszonym. Jak łykam bez popitki wszystko o zombie, tak to wyrzygałem
- Gumiak

Bardzo dobra rzecz, aż nadto satysfakcjonujący substytut Vikingów na czas sezonowej przerwy. Historia opowiedziana od drugiej, angielskiej strony z zasadnym, odmiennym ukierunkowaniem (pod żadnym pozorem kalka ww.). Po trzech wyemitowanych odcinkach wydawałoby się, iż z także mniejszym naciskiem na walkę i seks (tym lepiej się z V. wzajemnie uzupełniają), choć mogą to jeszcze nadrobić. Ciekaw jestem reszty pierwszego, dość krótkiego sezonu (8 odc.), głównie jak daleko zajdą z opowieścią. Zdecydowanie warte obadania.
Homeland natomiast, standardowo się rozkręca po niemrawym wstępie. Czwarty odcinek jak na razie najlepszy i pewnie będzie się to zmieniać z kolejnymi premierami. Wygląda na to, że piąty sezon będzie dobrym momentem na zakończenie show, całkiem spójnie to poprowadzili. I chyba słusznie, że nie urwali po trzecim - wszak nie otrzymalibyśmy doskonałego czwartego i, być może równie świetnego piątego. Byle tylko nie spieprzyli ostatecznego zakończenia, po poprzednim finale limit został wyczerpany.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

dziś premiera.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
głupie pizdy skasowali Świat w Opałach :(
przeciez to jest zajebiste
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
bdb było, szkoda że skasowaneŻułek pisze:głupie pizdy skasowali Świat w Opałach :(
trzeci odc Fargo jest znakomity :-) to będzie świetny sezon, tak czuję!
- gelO
- rasowy masterfulowicz
To było jasne od samego początku.
- Żułek
jak wygląda sytuacja ? bo 1 odcinek jest już na dysku i czeka na swoją kolejSgt. Barnes pisze:
dziś premiera.

lecim dalej :) Drama z każdym sezonem jest chyba coraz głupszy :P
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Ash Vs. Evil Dead - zajebiste! Tylko dlaczego taki krótki ten odcinek. Jeśli każdy będzie taki to słabizna.
- Plastek
- Kontakt:
http://bloody-disgusting.com/news/33683 ... h-trailer/
Zapowiedz serialu "Preacher" na podstawie jednej z najlepszych serii komiksowych w historii tego medium. I jakkolwiek komiks uwielbiam bo to pierdolony geniusz, tak serial jak na razie rokuje średnio. Zresztą już w założeniach będzie pewnie mocno ugładzony ten serial; już widzę jak przeniosą z komiksu np. scenę kiedy główny bohater szcza na krzyż.
Zapowiedz serialu "Preacher" na podstawie jednej z najlepszych serii komiksowych w historii tego medium. I jakkolwiek komiks uwielbiam bo to pierdolony geniusz, tak serial jak na razie rokuje średnio. Zresztą już w założeniach będzie pewnie mocno ugładzony ten serial; już widzę jak przeniosą z komiksu np. scenę kiedy główny bohater szcza na krzyż.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
oczywiście! rzecz obowiązkowa dla fanów trylogii.gelO pisze:Ash Vs. Evil Dead - zajebiste!
- Block69
3 odcinek za mną i wszystko jest na miejscu. Mnóstwo charakterystycznych mord, mnóstwo czarnego humoru, wciągająca fabuła i jeszcze długo tak by szło wymieniać. Po niewypale jakim był 2 sezon Detektywa nie miałem wielkich oczekiwań, a tu taka niespodzianka. Póki co jest równie dobrze jak w 1 sezonie. Kto wie czy nie będzie jeszcze lepiej.Biały pisze:obawiam się tylko, że ten klimat z pierwszego sezonu rodem z czarnej komedii nie będzie tutaj powtórzony, a była to jedna z najmocniejszych cech tego serialuSgt. Barnes pisze:Drugi sezon Fargo rozpoczęty - i będzie chyba równie dobrze, jak w pierwszym. Blondyna rozpierdala ;-)
PENIS METAL