NEUROSIS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: NEUROSIS
Usłyszeć To Crawl Under One's Skin i The offering na żywo... chybabym się posrał ze szczęścia...
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Ja się posrałem na sam ich widok w setliście, gdybym to usłyszał na żywo... ech, strach pomyśleć :)Tarpaulin pisze:Usłyszeć To Crawl Under One's Skin i The offering na żywo... chybabym się posrał ze szczęścia...
-
- w mackach Zła
A zaraz po To Crawl Under One's Skin lecące Locust Star i Eye... to mogłoby się zakończyć reanimacją :)
-
- postuje jak opętany!
Tera pytanie czy koncert na Brutalu będzie z taką setlistą? Powinien!
- harvestman
[youtube][/youtube]
Ja pi$#@olę
Ja pi$#@olę
- harvestman
[youtube][/youtube]
-
- w mackach Zła
Przeskurwiele :)
Chaos fills our .... laaaaaanding !!!! :)
Chaos fills our .... laaaaaanding !!!! :)
Tera pytanie, czy w ogóle zagrajo?neuro pisze:Tera pytanie czy koncert na Brutalu będzie z taką setlistą? Powinien!
-
- w mackach Zła
Do Bolandy niech przyjado!535 pisze:Tera pytanie, czy w ogóle zagrajo?neuro pisze:Tera pytanie czy koncert na Brutalu będzie z taką setlistą? Powinien!
-
- postuje jak opętany!
Ejnoweź! Chociaż tradycję odwoływania fajnych rzeczy w ostatniej chwili to ten fest ma bogatą dość niestety :/535 pisze:Tera pytanie, czy w ogóle zagrajo?neuro pisze:Tera pytanie czy koncert na Brutalu będzie z taką setlistą? Powinien!
W każdym razie jak nie zagrają to ich przestanę słuchać i lubić, więc lepiej dla nich żeby zagrali jednak.
neuro pisze:Ejnoweź! Chociaż tradycję odwoływania fajnych rzeczy w ostatniej chwili to ten fest ma bogatą dość niestety :/535 pisze:Tera pytanie, czy w ogóle zagrajo?neuro pisze:Tera pytanie czy koncert na Brutalu będzie z taką setlistą? Powinien!
No właśnie. Czekam, aż ogłoszą Killing Joke.
- harvestman
http://decibelmagazine.com/blog/2016/3/ ... song-debut" onclick="window.open(this.href);return false;
Pierwszy singiel z nadchodzącej płyty MIRRORS FOR PSYCHIC WARFARE w składzie Scott Kelly i Sanford Parker

premiera 22 kwietnia
Pierwszy singiel z nadchodzącej płyty MIRRORS FOR PSYCHIC WARFARE w składzie Scott Kelly i Sanford Parker

premiera 22 kwietnia
-
- mistrz forumowej ceremonii
Życzyłbym sobie , by na nowym wydawnictwie wrócili do formy jak z given to the rising, bo strasznie mnie ostatni album całościowo wynudził, ma wprawdzie momenty ale to za mało. Nie pogniewałbym się również na jakieś ubogacenie tej muzyki, nie żeby zaraz jakieś odpustowo- remizowo- smyczkowe pitolenie nam serwować ale np troszkę dronowych dodatków i walących gruzem sprzężeń mogłoby dobrze wpłynąć na odświeżenie formuły,
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ostatnia doskonała a solowy Steve jeszcze lepszy. Oni już swoje najbardziej ekstremalne rzeczy nagrali, trudno więc żeby dalej sypali tony gruzu na głowy słuchaczy skoro zdecydowali się ekspolorwać folkowo - plemienne korzenie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Nie wiem jak by to miało wyglądać, bo oni już to przecież robili w jakimś tam zakresie. Zerknij na ten singiel wyżej; brzmi to trochę właśnie jakby NEUROSIS poleciało totalnie w drone/hałas. Fajny kawałek.tomaszm pisze:Nie pogniewałbym się również na jakieś ubogacenie tej muzyki, nie żeby zaraz jakieś odpustowo- remizowo- smyczkowe pitolenie nam serwować ale np troszkę dronowych dodatków i walących gruzem sprzężeń mogłoby dobrze wpłynąć na odświeżenie formuły,
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- harvestman
Z ostatniej chwili, płyta roku wychodzi 23 września
http://officialneurosis.blogspot.com/20 ... ation.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://officialneurosis.blogspot.com/20 ... ation.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wasyl
Jupi ja jej !
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Lajkuję tego posta!
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
- harvestman
A tytuł jej Fires Within Fires. Ten album plus nowy Nick Cave powodują że perspektywa tego że lato zleci jak z bicza trzasnął i zanim się obejrzymy będziemy mieli jesień, nie wygląda tak zle :)
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Jeśli album Neurosis wychodzi na jesień i jeszcze ma "fires" w nazwie to to nie może się nie udać :)
The withered bones of those who failed