KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Z czego utrzymuje się Takt24? Mają tak beznadziejny cennik, że nie wiem czy schodzi im z 10 płyt rocznie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- zaczyna szaleć
Ostatnio u nich zamawiałem Riverside (3 płytę) dawno wyprzedaną nigdzie nie dostępną w normalnej cenie (wydanie Mystic).
Cena była śmieszna - 15zł, w porównaniu za ile sprzedają sklepy które zachomikowały jakieś egzemplarze. Oczywiście nie mieli skąd ściągnąć w Polsce więc trochę to trwało, ale dostałem wydanie InsideOut Music, w tej samej cenie :)
Kupowałem na ich starej stronie, z której płytę już usunęli z oferty, a na nowej to wydanie kosztuje... 80zł :)
Cena była śmieszna - 15zł, w porównaniu za ile sprzedają sklepy które zachomikowały jakieś egzemplarze. Oczywiście nie mieli skąd ściągnąć w Polsce więc trochę to trwało, ale dostałem wydanie InsideOut Music, w tej samej cenie :)
Kupowałem na ich starej stronie, z której płytę już usunęli z oferty, a na nowej to wydanie kosztuje... 80zł :)
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Godz Ov War perfekcyjnie.
Mercianstorm, zamówiłem AuraNoir a typ przysyła Geimhre i Arghoslent. Napisałem maila, że zaraz mu te cd odeślę a on niech daje to za co było płacone.
Mercianstorm, zamówiłem AuraNoir a typ przysyła Geimhre i Arghoslent. Napisałem maila, że zaraz mu te cd odeślę a on niech daje to za co było płacone.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
agonia elegancja, nie myla tytulow, ladnie pakuja, szybko wysylaja.
niech to miejsce niebawem zniknie
- morbid
- rasowy masterfulowicz
kolega NECROPUNK bardzo dobrze.....
- ozzy
- postuje jak opętany!
Zazdroszczę tym którzy na paczkę z EMP czekają po 3 czy 4 dni. Po tym jak już raz podziękowałem za płyty (czekałem przeszło miesiąc i nic) postanowiłem się przełamać raz jeszcze. W koszyku 10 pozycji w tym dwie o terminie dostępności za 3-4 dni. Chuj te parę dni mnie nie zbawi. Dziś przychodzi mail że niektóre towary będą później na stanie i tak dostępna od ręki nowa Gehennah będzie 14.04, podobnie jak Demolition Hammer i Hail of Bulets które miały być 7.04 na magazynie. Zobaczymy co wymyślą po 14 :))
SODOM i chuj
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Agonia elegancja. Płyty zamówione 29.03, a wczoraj paczka już w domu git zapakowana, wszystko co miało być jest.
-
- w mackach Zła
Pisałem już tutaj nie raz jakie przejścia miałem z nimi. Wystarczyło zjebać ich w mailu z góry na dół, żeby łaskawie znaleźli towary, które biedni zamawiali od producenta 1,5 miesiąca.ozzy pisze:Zazdroszczę tym którzy na paczkę z EMP czekają po 3 czy 4 dni. Po tym jak już raz podziękowałem za płyty (czekałem przeszło miesiąc i nic) postanowiłem się przełamać raz jeszcze. W koszyku 10 pozycji w tym dwie o terminie dostępności za 3-4 dni. Chuj te parę dni mnie nie zbawi. Dziś przychodzi mail że niektóre towary będą później na stanie i tak dostępna od ręki nowa Gehennah będzie 14.04, podobnie jak Demolition Hammer i Hail of Bulets które miały być 7.04 na magazynie. Zobaczymy co wymyślą po 14 :))
- pr0metheus
ktos wie co sie dzieje z witches sabbath?
- Żułek
myśle nad złożeniem zamówienia na Hellthrasher
byłem na ich stronie ale nie ma tam żadnych zasad wysyłki
skąd to idzie (zakładam ze to nasi bo mają maila na interii), ile wysyłka i jak z płatnością ?
byłem na ich stronie ale nie ma tam żadnych zasad wysyłki
skąd to idzie (zakładam ze to nasi bo mają maila na interii), ile wysyłka i jak z płatnością ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ozzy
- postuje jak opętany!
idzie bodajże z Leszna, Pocztex, powyżej 200 zł wysyłka free, płatność przelewem
SODOM i chuj
- Żułek
no to się chyba skusze :) thx ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Szykuje się chyba więcej zamówień z Agonii: "Cult Swedish death metal band Deranged has inked a record deal with Agonia Records, with plans to record a new album this summer!"
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- manieczki
Duza dostawa CDkow z NH w Garżelu:
http://utsogp.otwarte24.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
M. in. CB - archive
M. in. CB - archive
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pacjent pisze:Szykuje się chyba więcej zamówień z Agonii: "Cult Swedish death metal band Deranged has inked a record deal with Agonia Records, with plans to record a new album this summer!"
Bardzo mnie to cieszy.
- pr0metheus
diaboli wystawia mnie na probemanieczki pisze:Duza dostawa CDkow z NH w Garżelu:
M. in. CB - archive
- manieczki
Odwyk z wlasnej woli, czy szanowna Towarzyszka Życia tak zarzadzila? :Dpr0metheus pisze:diaboli wystawia mnie na probemanieczki pisze:Duza dostawa CDkow z NH w Garżelu:
M. in. CB - archive
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Pytanie, czy trzyma poziom ostatnich. O 'Invocation' nie mówię, bo to starszy materiał, który ukazał się w nie swoim czasie.
Ostatnio zmieniony 07-04-2016, 10:08 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
'Come the Blessed Madness'
- pr0metheus
Towarzyszka zakończyła walkę z płytami zanim na dobre zaczęła:)manieczki pisze:Odwyk z wlasnej woli, czy szanowna Towarzyszka Życia tak zarzadzila? :Dpr0metheus pisze:manieczki pisze:Duza dostawa CDkow z NH w Garżelu:
M. in. CB - archive
diaboli wystawia mnie na probe
Kwestie praktyczne, nie mam czasu porządnie tego odsłuchać.
- pr0metheus
Dobry jest, a z garazela już zdjeli więc mam problem z czapy :)COFFIN pisze:Pytanie, czy trzyma poziom ostatnich. O 'Invocation' nie mówię, bo to starszy materiał, który ukazał się w nie swoim czasie.
...chociaż trochę żal, kurwa