KERASPHORUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KERASPHORUS
No Disma na pewno :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
ok-spoko
- FENIKS
- w mackach Zła
Perdition Temple , Apocalypse Command i potem ostatni Angelcorpse :) Kerasphorus bez dyskusji !
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Jako nieliczną konkurencję dla "Of Lucifer and lightning" widzę na przykład "The Eternal Conflagration".
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- FENIKS
- w mackach Zła
poniosła cię fantazja. W osobistym rozrachunku Abominator rozpierdala Angelcorpse oczywiście albumy wspomniane
- maciek z klanu
Jesli mowisz o AC to zdecydowanie wykurwisty i dziki album !!!Lykantrop pisze:Z czego najlepsze jest zdecydowanie to drugie. Po Autopsy zaraz chyba najlepszy krążek śmierć metalowy z którym miałem do czynienia w ostatnich 2óch latach.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
pierwsza epka to jeden z najlepszych płytowych zakupów tego roku. słucham regularnie mimo, że znam każdy dźwięk na pamięć
Dla mnie to jedne z najlepszych metalowych wydawnictw ostatnich kilku lat.
- twoja_stara_trotzky
w sumie racja.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Hells Headbangers and Osmose Productions will be re-releasing the two original recordings together on a self-titled CD/LP in September 2016, with new artwork and layout. Cover, tracklisting, and preorder info will be revealed shortly.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Juz myslalem, ze Manius jakies dobre wiesci niesie, a tu taki chuj. Niech spierdalaja i wroca dopiero z nowym materialem!manieczki pisze:(..)re-releasing the two original recordings together (..) with new artwork and layout
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
Świeże wideo z Destroying Texas Fest 12, skład gniecie czaszki.

Świeże wideo z Destroying Texas Fest 12, skład gniecie czaszki.

Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
dziś obejrzałem sobie występ KERASPHORUS...fajnie,zgrabnie,ale po co te szmatki na twarzy....???? no i Nergal na gitarze chyba :):):)
-
- zahartowany metalizator
http://chaosvault.com/newsy/wznowienie- ... rasphorus/" onclick="window.open(this.href);return false;
to tylko kompilacja, ale niewykluczone, że pojawią się niepublikowane dotąd utwory. zresztą kolega Oracle na pewno wie więcej na ten temat ;)
to tylko kompilacja, ale niewykluczone, że pojawią się niepublikowane dotąd utwory. zresztą kolega Oracle na pewno wie więcej na ten temat ;)
- Godplayer
- w mackach Zła
6 numerów, nie będzie żadnych bonusów.