No skoro już na siłę chcesz się posługiwać terminem 'spam', to najpierw wypadałoby sprawdzić definicje tegoż. Poza tym - skoro takie info cię nie interesuje, to jest odpowiednia opcja w ustawieniach i nie będziesz się męczył.Plastek pisze:
bo jak stwierdził szanowny pan moderator - nie spełnia to kryteriów spamu.
Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
'Come the Blessed Madness'
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
COFFIN pisze:No skoro już na siłę chcesz się posługiwać terminem 'spam', to najpierw wypadałoby sprawdzić definicje tegoż. Poza tym - skoro takie info cię nie interesuje, to jest odpowiednia opcja w ustawieniach i nie będziesz się męczył.Plastek pisze:
bo jak stwierdził szanowny pan moderator - nie spełnia to kryteriów spamu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Plastek zawsze wszystko musi sprowadzić do absurdu :)
ja też postów Sovy kasować nie zamierzam
ja też postów Sovy kasować nie zamierzam
- Plastek
- Kontakt:
To taki mój sposób na radzenie sobie ze stresem. A stresuję się mocno przebywając tutaj; nie posiadając bowiem wystarczającej wiedzy, szczególnie w dziedzinie black metalu, odczuwam lekki dyskomfort i zaniepokojenie, gdy obcuję z kolegami, którzy zęby zjedli na tym gatunku, wiedzą więcej ode mnie i zawsze są gotowi by mnie mą indolencje uświadomić. Wzdrygam się także co się stanie gdy odkryta zostanie również moja niewiedza w dziedzinie literatury; z paczki Cameli na 3 dni obawiam się, że zrobi się paczka na dzień. Ciężkie jest życie idioty wśród mędrców.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
O kurwa. Nie jest dobrze. Coffin to jeszcze może przymknie oko, ale Heretyk? Sprawia wrażenie konserwatysty z zasadami. Pierdolę, szkoda mojego czasu i prądu. Nie będę nic pisał. Tylko krótkie komunikaty, beknięcia, chrząknięcia, lubisie. Jak na fejsbuczku.
- Sybir
Z Heretyka będzie kawał inkwizytora, czuję to w kościach.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
niby w żartach, ale chyba jednak na poważnie535 pisze:O kurwa. Nie jest dobrze. Coffin to jeszcze może przymknie oko, ale Heretyk? Sprawia wrażenie konserwatysty z zasadami. Pierdolę, szkoda mojego czasu i prądu. Nie będę nic pisał. Tylko krótkie komunikaty, beknięcia, chrząknięcia, lubisie. Jak na fejsbuczku.
mam zbliżone odczucia i podejście do tematu
nie widzi mi się długa i kolorowa perspektywa bytności tutaj
może i lepiej
Poro
- Harlequin
Republikanin z Teksasu, bedzie strzelał do murzynów ;)535 pisze:Sprawia wrażenie konserwatysty z zasadami.
- Plastek
- Kontakt:
Ja poproszę, eliksir z lulka czarnego.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- COFFIN
Mam. Miedzy innymi o personalne wycieczki też chodzi (oczywiście nie jestem święty). Poleciało już kilka tematów wybitnie elokwentnych userów i będą lecieć następne. Szczególnie te wybitne z działu 'o wszystkim i o niczym'.
Ostatnio zmieniony 23-11-2016, 19:47 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Wspaniały temat o wiecznych piórach poleciał, a Zenek, pardon Adam, tak bardzo chciał się pochwalić z jaką klasą i smakiem numeruje po nocach bloczki parkingowe. Czułem, że produkowanie się tutaj straci sens. Nie sądziłem tylko, że nastąpi to tak szybko. Szkoda, może przeniosę się na Gondolin, by rozruszać tych sztywniaków z kijami w dupach, które jak mniemam kończą się w okolicach migdałków.
- COFFIN
- Plastek
- Kontakt:
Jak już jesteśmy przy porządkach i nowej organizacji forum to postuluję by przy rejestracji każdy nowy użytkownik musiał napisać w kilku zdaniach gdzie był gdy ukazywało się Blood Libels. Myślę, że pomoże to skutecznie odsiać niechciany element o wątpliwej wiedzy z zakresu black metalu.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Można po prostu założyć temat i niech każdy się wypowie, gdzie był i co robił 6 września 2006 roku. Z tego co widzę to była środa.Plastek pisze:Jak już jesteśmy przy porządkach i nowej organizacji forum to postuluję by przy rejestracji każdy nowy użytkownik musiał napisać w kilku zdaniach gdzie był gdy ukazywało się Blood Libels.
- Plastek
- Kontakt:
Też dobry pomysł. Ważne by się wypowiedzieć, bo to ważne.535 pisze:Można po prostu założyć temat i niech każdy się wypowie, gdzie był i co robił 6 września 2006 roku. Z tego co widzę to była środa.Plastek pisze:Jak już jesteśmy przy porządkach i nowej organizacji forum to postuluję by przy rejestracji każdy nowy użytkownik musiał napisać w kilku zdaniach gdzie był gdy ukazywało się Blood Libels.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ej kurwa ale mam nadzieje, ze moj o majonezie zostawisz :/COFFIN pisze:Mam. Miedzy innymi o personalne wycieczki też chodzi (oczywiście nie jestem święty). Poleciało już kilka tematów wybitnie elokwentnych userów i będą lecieć następne. Szczególnie te wybitne z działu 'o wszystkim i o niczym'.
woodpecker from space
- COFFIN
Ha ha:) Zacząłem usuwać powoli nieaktualne ogłoszenia.
-
moje preferencje nie mają tu nic do rzeczy. może mnie wkurwiać wklejanie przez Ciebie po nocach jakichś obsranych fimików z jutuba, które nikogo kompletnie nie obchodzą, ale z tego co wiem, nie jest to na tym forum zakazane ;)535 pisze:O kurwa. Nie jest dobrze. Coffin to jeszcze może przymknie oko, ale Heretyk? Sprawia wrażenie konserwatysty z zasadami. Pierdolę, szkoda mojego czasu i prądu. Nie będę nic pisał. Tylko krótkie komunikaty, beknięcia, chrząknięcia, lubisie. Jak na fejsbuczku.
oczywiście zdaję sobie sprawę, że żartujesz w tej chwili, ale możesz być pewien, że poza usuwaniem jakichś postów nie na temat/obraźliwych/bezsensownych/niestosownych wszystko pozostanie po staremu :)
-
płakał nie będę, ale jak już pisałem - radzę nie panikować :)Ascetic pisze:niby w żartach, ale chyba jednak na poważnie535 pisze:O kurwa. Nie jest dobrze. Coffin to jeszcze może przymknie oko, ale Heretyk? Sprawia wrażenie konserwatysty z zasadami. Pierdolę, szkoda mojego czasu i prądu. Nie będę nic pisał. Tylko krótkie komunikaty, beknięcia, chrząknięcia, lubisie. Jak na fejsbuczku.
mam zbliżone odczucia i podejście do tematu
nie widzi mi się długa i kolorowa perspektywa bytności tutaj
może i lepiej
Co do filmów, to nie wiem kiedy ostatnio wrzuciłem jakąś serię. Nie pamiętam. Poza tym moja Bielizna wcale nie jest obsrana. Traktuję ją bardzo poważnie, dbając o nią na bieżąco. Co do żartów, to szczerze mówiąc, dawno straciłem orientację kiedy piszę poważnie, a kiedy żartuję. Pogubiłem się w tym wszystkim. Jeżeli jednak wyrzucisz wszystkie moje obraźliwe/bezsensowne/niestosowne posty, to zostaną prawdopodobnie tylko okładki płyt. Więc nie jestem pewien, czy to w ogóle ma sens. Nie jestem także pewien, czy kierunek na Gondolin jest właściwy. Zastanówcie się jeszcze. Lepsze chamskie pyskówki, niż sztywniackie fejsbuczkowe klepanie się po plecach, połączone z lizaniem fujarek. Naprawdę tak uważam.Heretyk pisze:moje preferencje nie mają tu nic do rzeczy. może mnie wkurwiać wklejanie przez Ciebie po nocach jakichś obsranych fimików z jutuba, które nikogo kompletnie nie obchodzą, ale z tego co wiem, nie jest to na tym forum zakazane ;)535 pisze:O kurwa. Nie jest dobrze. Coffin to jeszcze może przymknie oko, ale Heretyk? Sprawia wrażenie konserwatysty z zasadami. Pierdolę, szkoda mojego czasu i prądu. Nie będę nic pisał. Tylko krótkie komunikaty, beknięcia, chrząknięcia, lubisie. Jak na fejsbuczku.
oczywiście zdaję sobie sprawę, że żartujesz w tej chwili, ale możesz być pewien, że poza usuwaniem jakichś postów nie na temat/obraźliwych/bezsensownych/niestosownych wszystko pozostanie po staremu :)