Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

25-12-2016, 13:10

kenediusze pisze:
535 pisze:Bez sensu te dywagacje. Nikt nikogo pod karabinem nie trzyma, a jeżeli ktokolwiek ma pisać za karę, to jeszcze bardziej bez sensu. Nie chcę nikogo obrazić, ale gadanie o upadku forum i pierdolenie jak to kiedyś było fajnie, jest jedną z najbardziej rozbrajających tutaj rzeczy. .
No. Jak tu trafiłem pierwszy raz na początku 2007 roku (wtedy tylko czytałem, pierwsze konto założyłem rok później) to było dokładnie to samo gadanie. A jednak się kręci.
Na forume z biegiem lat dochodziło już kilkukrotnie do wymiany prawie całej ekipy, jak się poczyta bardzo stare tematy to widać że zlew był tam naprawdę niewąski, a guwno się lało potokami. Róznie to drzewiej bywało i chyba wcale nie zawsze lepiej.
Brzachwo wój to był gość,za jego czasów takie byrghi mogłyby tylko latac po piwo albo płyty koltrejna w biedronce.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-12-2016, 13:19

Heretyk pisze:
Plastek pisze:O to chodzi, to wielkie dla mnie upokorzenie i cios przecież. Bardzo to przeżyłem.
no widzę właśnie. udajesz, ze nie ale zaraz się chyba popłaczesz, sądząc po postach w niniejszym temacie
Jesteś już drugim forumowiczem, który mnie przejrzał na wylot - pod maską skurwysyna kryje się bowiem wrażliwy poeta i myśliciel.
I też troszkę kornowiec.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
535

25-12-2016, 13:43

No ale stary nie gniewaj się. Heretyk ma trochę racji. W co drugim wejściu rwiesz koszulę i dramatyzujesz. Pomijam kwestię legendarnych wpierdoli, bo do tej pory nie wiem o co w tej akcji chodzi. Inna sprawa, że administracji ewidentnie zabrakło jaj. Jakieś podchody i pozorowane ruchy. Skoro jest gnój i są winni, to należało zareagować ostro i stanowczo, czyszcząc szambo konsekwentnie. Cenzurowanie postów, usuwanie, kasowanie to żenada i chujnia z grzybnią, bez względu na to co zostało w nich napisane.
Awatar użytkownika
COFFIN

25-12-2016, 13:47

[V] pisze:
Brzachwo wój to był gość,za jego czasów takie byrghi mogłyby tylko latac po piwo albo płyty koltrejna w biedronce.
Brzachwo zajebisty był:) Dawno temu już pisałem, że chyba jest nadal i czasem skrobnie coś pod innym nickiem. Level humoru i pewien określony styl pisania pozostał:)
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-12-2016, 14:26

535 pisze:No ale stary nie gniewaj się. Heretyk ma trochę racji. W co drugim wejściu rwiesz koszulę i dramatyzujesz. Pomijam kwestię legendarnych wpierdoli, bo do tej pory nie wiem o co w tej akcji chodzi. Inna sprawa, że administracji ewidentnie zabrakło jaj. Jakieś podchody i pozorowane ruchy. Skoro jest gnój i są winni, to należało zareagować ostro i stanowczo, czyszcząc szambo konsekwentnie. Cenzurowanie postów, usuwanie, kasowanie to żenada i chujnia z grzybnią, bez względu na to co zostało w nich napisane.
Oczywiście, że tak. Zgodzę się też, że należało zareagować ostro i stanowczo i po prostu pobanować skurwysynów, którzy robią gnój. Żadnej litości i półśrodków.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
byrgh
zahartowany metalizator

25-12-2016, 14:43

[V] pisze:Brzachwo wój to był gość,za jego czasów takie byrghi mogłyby tylko latac po piwo albo płyty koltrejna w biedronce.
zabawne, że to akurat Tobie przyszło to do głowy, bo w życiu poza opróżnianiem butli niewiele chyba robisz, więc te Twoje deliryczne posty można potraktować z przymrużeniem oka ;)
[V]

25-12-2016, 14:48

leć po piwo,tylko szybko.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
tomaszm

25-12-2016, 16:27

Nie czaje tych fejsbooczków i lizania sie po fiutach. Zawszę wolę merytoryczną(hehe) dyskusje forumową. Ot taka luźna dygresja.
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

25-12-2016, 16:53

Mam fejsbuka, ale droga oficjalna nie da się mnie znaleźć, bo mam wpisane fałszywe dane i zero fotek. W znajomych mam dosłownie 26 osób, z którymi jestem w stałym kontakcie.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-12-2016, 19:01

Nie oszukujmy sie, ci wyimaginowani "wielu wartosciowych uzytkownikow" nie istnieja, to jest jakis mit, ktorym zyje czesc forum i niby dlaczego aktywna czesc userow ma czekac teraz az jakies rozkapryszone primadonny nagle wruca i beda ladnie pisac. Na chuj to komu. Przeciez nikt nigdy ladnie nie pisal, sa swieta wiec mowie wam jak jest.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

25-12-2016, 19:04

pewnie udzieliła im się magia ponownego przyjścia chrystusa.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-12-2016, 19:05

To od religijnego "black metalu".
Wolę kakaową dziurę!!
byrgh
zahartowany metalizator

25-12-2016, 19:06

od spierdoliny umysłowej. fajnie jest mieć jakichś kozłów ofiarnych i swoje święte krowy, mimo że nie było ani jednych, ani drugich poza nimi samymi ;)
Awatar użytkownika
Triceratops

25-12-2016, 19:10

COFFIN pisze:
[V] pisze:
Brzachwo zajebisty był:) Dawno temu już pisałem, że chyba jest nadal i czasem skrobnie coś pod innym nickiem. Level humoru i pewien określony styl pisania pozostał:)
Ja pierdole, a jak sie przyznam, ze to bylo moje trollkonto to wam klapki z oczu spadna? Zalogowac sie powtornie?
woodpecker from space
Nasum

25-12-2016, 19:11

Triceratops pisze:Nie oszukujmy sie, ci wyimaginowani "wielu wartosciowych uzytkownikow" nie istnieja, to jest jakis mit, ktorym zyje czesc forum i niby dlaczego aktywna czesc userow ma czekac teraz az jakies rozkapryszone primadonny nagle wruca i beda ladnie pisac. Na chuj to komu. Przeciez nikt nigdy ladnie nie pisal, sa swieta wiec mowie wam jak jest.

Byli bardziej lub mniej rozpoznawalni uzytkownicy którzy umieli bardziej lub mniej pisać o muzyce. Znudziło im się, przestali, odeszli. Życie. Jesli poczują wenę powrócą, jeśli nie, nie będę robił z siebie blazna i prosił ich na kolanach by wrócili. To że ktoś tu pisze lub nie, jest jego osobistą sprawą, miło wspominam posty Warcrimera albo Marii, ale skoro przestali pisać, to mieli ku temu jakieś powody, czyż nie? Zechcą, powrócą, musu nie ma. Wasze zdrowie, a także tych, którzy przestali pisać.
Awatar użytkownika
Triceratops

25-12-2016, 19:17

A dzisiaj takich nie ma? Wystarczy odejs na pol roku i zaraz w scianie placzu sie zjawia posty, ze czegos brak itp. Normalny cykl zycia plciowego glonojada metalucha. Nad czym tu plakac, taka kolej rzeczy, Towarzystwo poszlo na fejsbuka gdzie moga sobie kadzic bez umiaru, bylem tam tez, wywalili moje konto, bo poniewaz podobno ktos "kablowal" na forko i donosil. Dorosli ludzie podobno. Dajcie se kurwa na luz z tymi mitami, zyja ludzie takimi cargo cults, drewniane samoloty budowane przez papuasow.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
COFFIN

25-12-2016, 19:36

Triceratops pisze: Ja pierdole, a jak sie przyznam, ze to bylo moje trollkonto to wam klapki z oczu spadna? Zalogowac sie powtornie?
Ok, skąd jesteś?
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
nicram

25-12-2016, 19:50

^ Obstawiam, że z łona matki. :-)
Triceratops pisze:A dzisiaj takich nie ma? Wystarczy odejs na pol roku i zaraz w scianie placzu sie zjawia posty, ze czegos brak itp. Normalny cykl zycia plciowego glonojada metalucha. Nad czym tu plakac, taka kolej rzeczy, Towarzystwo poszlo na fejsbuka gdzie moga sobie kadzic bez umiaru, bylem tam tez, wywalili moje konto, bo poniewaz podobno ktos "kablowal" na forko i donosil. Dorosli ludzie podobno. Dajcie se kurwa na luz z tymi mitami, zyja ludzie takimi cargo cults, drewniane samoloty budowane przez papuasow.
Jesteś w zajebistej formie, powinieneś pisać jakieś teksty dla kabareciarzy. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
hcpig

25-12-2016, 20:13

Triceratops pisze:Nie oszukujmy sie, ci wyimaginowani "wielu wartosciowych uzytkownikow" nie istnieja, to jest jakis mit, ktorym zyje czesc forum i niby dlaczego aktywna czesc userow ma czekac teraz az jakies rozkapryszone primadonny nagle wruca i beda ladnie pisac. Na chuj to komu. Przeciez nikt nigdy ladnie nie pisal, sa swieta wiec mowie wam jak jest.
Po przemyśleniu sprawy to... masz rację.

Zresztą jak się czują w nowej formie jakiś jednostronych elaboratów skierowanych do gawiedzi na fejsbuku to ok, ja już się przyzwyczaiłem do kształtu forume, języka i konwenansów, łatwiej mi tutaj wyrażać myśli bo samo forume narzuca też pewną formę w którą się wsiąkło. Im dalej w lasach mam wrażenie że w innym kontekście nie potrafiłbym już gadać o muzyce w ogóle na innych forumełach muzycznych.
Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ