Hehehe tak właśnie zrobię tym bardziej,że będę miał cztery bo zamówiłem dwie sztuki.Moja kobita będzie zachwycona ..Sova pisze:dostaniesz naklejki Miasma i będziesz mógł nakleić na chlebak ;)PureHate pisze: Nie lubię bo zawsze coś dorzucę a potem nima na chleb
Miasma
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: Miasma
- moonfire
- zahartowany metalizator
Paniczu Sova, będziesz jeszcze miał te Miasmy? Okazuje się, że forum trzeba przeglądać co godzinę. Wczoraj wieczorem się logowałem po pracy i już się rozeszły.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
dostanę ponownie za kilka dni.moonfire pisze:Paniczu Sova, będziesz jeszcze miał te Miasmy? Okazuje się, że forum trzeba przeglądać co godzinę. Wczoraj wieczorem się logowałem po pracy i już się rozeszły.
- IMP-|-OUS
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=4403" onclick="window.open(this.href);return false;
w zajebistej cenie :-)
w zajebistej cenie :-)
-
mogłeś nie pisać,wykupić wszystkie a potem na tym zarabiać żydowskie sumy
- moonfire
Kuerwa, dwie dychy przepłaciłem. :)
- IMP-|-OUS
to zrób tak , jeśli tak robisz!ja tak nie robię... tylko szybko bo zaraz pewnie nie będzie :-)PureHate pisze:mogłeś nie pisać,wykupić wszystkie a potem na tym zarabiać żydowskie sumy
-
Też tak nie robię chociaż ostatnio od malignant kupiłem dwie sztuki tej miasmy i jedną puściłem za 5 dyszek ale tylko dlatego ze kolega się rozmyślił.IMP-|-OUS pisze:to zrób tak , jeśli tak robisz!ja tak nie robię... tylko szybko bo zaraz pewnie nie będzie :-)PureHate pisze:mogłeś nie pisać,wykupić wszystkie a potem na tym zarabiać żydowskie sumy
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
już nie ma ;)IMP-|-OUS pisze:to zrób tak , jeśli tak robisz!ja tak nie robię... tylko szybko bo zaraz pewnie nie będzie :-)PureHate pisze:mogłeś nie pisać,wykupić wszystkie a potem na tym zarabiać żydowskie sumy
- IMP-|-OUS
za taką cenę to pewne było że szybko zejdzie :-)
- Gore_Obsessed
30 czy 50 zł nie ma większego znaczenia - za jedną z najlepszych płyt w historii gatunku.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
Heh mocne słowaGore_Obsessed pisze:30 czy 50 zł nie ma większego znaczenia - za jedną z najlepszych płyt w historii gatunku.
- IMP-|-OUS
Rotten Relics pisze:To all the patient crypt raiders.
2017 couldn`t have started better for Rotten Relics! The new MIASMA - Changes LP testpressings arrived and they sound excellent! The switch of pressing plants / cutting was absolutely worth the wait and the result is even better than we hoped for! No more crackling, no more surface noise! Just pure listening bliss!!
That means there is no more obstacle in the way and pre-order for the LP will start next sunday, January 15th! Please keep in mind that this is a pre-order, the records still need to be produced, which will take about another 6 weeks. The exact date of release will be announced next sunday, too.
Our bigcartel shop is offline at the moment due to maintenance, but will go online again once the pre-order starts. Lots of records were added so there is a wide range of records to choose from. MIASMA Shirts are still available, too, some sizes are running low, though.
Europeans, keep in mind that there is NO INCREASE in shipping costs if you buy anything else besides a Miasma LP. Assorted stickers will be given away with all the orders, like with all the CD pre-orders last year.
Orders for €80 and up will also get a (rejected, for various reasons) testpress from the 1st, 2nd or 3rd run (you choose..)
There will be 100 copies on clear vinyl for direct mailorders and 400 copies on black wax.
So much for the moment.
Rotten Relics
- IMP-|-OUS
Ruszył Pre-order na LP MIASMA - Changes

limit 100 sztuk clear vinyl http://rottenrelics.bigcartel.com/produ ... lear-vinyl" onclick="window.open(this.href);return false;

limit 400 sztuk black vinyl http://rottenrelics.bigcartel.com/produ ... lack-vinyl" onclick="window.open(this.href);return false;

limit 100 sztuk clear vinyl http://rottenrelics.bigcartel.com/produ ... lear-vinyl" onclick="window.open(this.href);return false;

limit 400 sztuk black vinyl http://rottenrelics.bigcartel.com/produ ... lack-vinyl" onclick="window.open(this.href);return false;
- morbid
- rasowy masterfulowicz
chętnie się dołączę do jakiegoś wspólnego zamówienia na lp....
- IMP-|-OUS
zamówione LP ale i tak do marca trzeba czekać...
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Także podbijam. Ktoś coś?morbid pisze:chętnie się dołączę do jakiegoś wspólnego zamówienia na lp....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- IMP-|-OUS
Rotten Relics Records pisze:
Update from the pressing plant!
The Miasma vinyl should be shipped from the pressing plant on march 2nd !
Orders will ship immediately after, as i took a week off work to get the records out to you. Thanks to all the orders so far!
There are still a few copies on clear vinyl left (below 10), so if you think about placing an order, do it soon..
-
- postuje jak opętany!
cdsy przez jakies 7 minut wisialy u hellthtasera, ostatnia kopia moja :D
edit: ej, nadal sa! :)
edit: ej, nadal sa! :)
- tomder
- zaczyna szaleć
Po raz pierwszy usłyszałem to w 96 roku jakoś tak. Nie wiedziałem że teraz to tak kultowa pozycja :)Gore_Obsessed pisze:30 czy 50 zł nie ma większego znaczenia - za jedną z najlepszych płyt w historii gatunku.