Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Znowu przychodzi walczyć z jawną niesprawiedliwością jaką jest brak tematu o autorach DZIEŁA. Tak, "Devil's Breath" to dzieło, a ciche echa wydania debiutanckiego albumu NEKROFILTH dziwią, bo przecież płyta skierowana jest do sporej bazy fanów Repulsion i ekip Chrisa Reiferta z naciskiem na Abscess.
Poza tym NEKROFILTH ma całą masę mniejszych wydawnictw, z których największą sławą cieszy się demo "Worship Destruction"
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
No nie wiem, jakoś mnie nie przekonuje ta płyta. To znaczy, nie jest kiepska, ale fenomenalna tym bardziej. Czegoś tutaj brakuje, bo chociaż całość jest sprawnie odegrana i pomysły na utwory są niezgorsze to brakuję tego "boskiego" pierwiastka, który sprawia, że chce się do takich płyt wracać po czasie. A tutaj nie podejrzewam, żebym pamiętał o tym zespole za pół roku. Wracam do Nausea.
Kurt pisze:No nie wiem, jakoś mnie nie przekonuje ta płyta. To znaczy, nie jest kiepska, ale fenomenalna tym bardziej. Czegoś tutaj brakuje, bo chociaż całość jest sprawnie odegrana i pomysły na utwory są niezgorsze to brakuję tego "boskiego" pierwiastka, który sprawia, że chce się do takich płyt wracać po czasie. A tutaj nie podejrzewam, żebym pamiętał o tym zespole za pół roku. Wracam do Nausea.
Nausea wiadomo, ale kto obecnie gra od Nekrofilth lepszą mieszankę Repulsion/crossover?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Jak to zwykle bywa w przypadku zwlekania z zamówieniem, dzisiaj spotkało mnie duże rozczarowanie - odkryłem, że w SMG nie ostała się ani jedna sztuka Devil's Breath. Apeluję przeto do bdb kolegów, by wskazano mi distro, gdzie nabędę ww. płytę (bo szukam i nie mogę znaleźć w polskim internecie), lubo by któryś z Was sprzedał mi swój egzemplarz, albowiem album ten porusza czule struny mojej duszy, harmonijnie z niemi rezonując.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Prawda. Jest dobrze, ale to raczej klasyczne podejście do tematu, bez szaleństwa i wścieklizny Devil's Breath. Wcześniej nagrany - podobno dla zabawy - kawałek ma w mojej ocenie trochę więcej do zaoferowania pod kątem (jakiejkolwiek) zabawy.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Layout for new record is finalized, and it along with the audio will be sent to the factory soon. Look forward to the official press release early next week!
Ładnie się sprężają.
Kurt pisze:No nie wiem, jakoś mnie nie przekonuje ta płyta. To znaczy, nie jest kiepska, ale fenomenalna tym bardziej. Czegoś tutaj brakuje, bo chociaż całość jest sprawnie odegrana i pomysły na utwory są niezgorsze to brakuję tego "boskiego" pierwiastka, który sprawia, że chce się do takich płyt wracać po czasie. A tutaj nie podejrzewam, żebym pamiętał o tym zespole za pół roku. Wracam do Nausea.
Nausea wiadomo, ale kto obecnie gra od Nekrofilth lepszą mieszankę Repulsion/crossover?